Ορός προσώπου για ενυδάτωση, ενδυνάμωση και τόνωση

Είναι γεγονός: η απαιτητική καθημερινότητα δεν έχει αντίκτυπο μόνο στην εσωτερική ισορροπία μας αλλά και στην ισορροπία της επιδερμίδας μας. Μελέτες έχουν δείξει ότι όλα όσα βιώνουμε, όλα όσα συμβαίνουν στο σώμα μας αλλά και ό,τι υπάρχει γύρω μας στο περιβάλλον, πλήττουν καθημερινά την επιδερμίδα, από τη στιγμή που γεννιόμαστε μέχρι την βαθιά ωριμότητα.

Αυτό είναι το πολυσυζητημένο «Εκθεσίωμα», ο επιστημονικός όρος που περιγράφει με μία λέξη αυτό τον ορατό αντίκτυπο που έχει η σύγχρονη καθημερινότητα στην ποιότητα και τη νεανικότητα της επιδερμίδας, και μάλιστα από πολύ νωρίς. Όπως εξηγούν οι ειδικοί, οι παράγοντες του Εκθεσιώματος χωρίζονται σε 3 βασικές κατηγορίες: περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως είναι η ακτινοβολία UV, η ρύπανση, οι καιρικές συνθήκες, παράγοντες που σχετίζονται με το lifestyle, όπως το στρες, η διατροφή, ο ύπνος και ορμονικές μεταβολές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ζωής ενός ατόμου. Οι συνδυαστικές επιθέσεις που δέχεται η επιδερμίδα καθημερινά από αυτούς τους παράγοντες που απαρτίζουν το Εκθεσίωμα, πλήττουν την πρώτη γραμμή άμυνάς της, τον επιδερμιδικό φραγμό, και αυτό είναι απολύτως αναμενόμενο. Ο ρόλος του επιδερμικού φραγμού είναι ακριβώς αυτός: να συγκρατεί την πολύτιμη υγρασία στο εσωτερικό του δέρματος αλλά και να αποτρέπει εξωτερικούς εχθρούς, όπως πχ τα βακτήρια, τα αλλεργιογόνα κ.α., να εισβάλλουν στο σώμα και να δημιουργήσουν προβλήματα. Όμως είναι τόσο έντονες οι επιθέσεις που ο επιδερμιδικός φραγμός δέχεται καθημερινά και αδιάκοπα από το Εκθεσίωμα, που εύκολα μπορεί να αποδυναμωθεί με αποτέλεσμα την εμφάνιση αφυδάτωσης, θαμπάδας, ερυθρότητας.

Ενυδάτωση, ενδυνάμωση και τόνωση σε μία δροσερή σταγόνα!
 
Πρωτοπόρος στη μελέτη της επίδρασης που έχουν οι παράγονες του Εκθεσιώματος στην επιδερμίδα, η Vichy έχει καταφέρει να αποκωδικοποιήσει και να προβλέψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της σε κάθε στάδιο της ζωής. Και το ακόμα καλύτερο: δημιούργησε τον ιδανικό ορό για ενυδάτωση, ενδυνάμωση και τόνωση της επιδερμίδας, ανεξάρτητα από ηλικία, φωτότυπο ή φύλο: ο λόγος για το Mineral89 Booster, το best seller προϊόν του brand σε όλο τον κόσμο, με την clean, μινιμαλιστική σύνθεση!

Mineral 89 σημαίνει 89% νερό – όχι, όμως, οποιοδήποτε νερό αλλά το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy που περιέχει εκατομμύρια μεταλλικά στοιχεία (κυριολεκτικά), ένα νερό με ασυναγώνιστη skincare δύναμη. Το τεκμηριώνουν, άλλωστε, 16 κλινικές μελέτες οι οποίες αποδεικνύουν την ικανότητά του να επανορθώνει και να ενδυναμώνει τον επιδερμιδικό φραγμό ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις αντιοξειδωτικές άμυνες του δέρματος. Μαζί του και το Υαλουρονικό Οξύ, το εμβληματικό δερματολογικό δραστικό συστατικό, που δρα σε συνέργεια με τα εκατομμύρια μεταλλικά στοιχεία, για ενισχυμένη αποτελεσματικότητα. Γνωστό για την εντυπωσιακή του ιδιότητα να έλκει και να συγκρατεί υγρασία έως και 1000 φορές το βάρος του σε νερό, το Υαλουρονικό Οξύ του Mineral 89 έχει υψηλό μοριακό βάρος ώστε να σχηματίζει μια ασπίδα ενυδάτωσης στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Αποτέλεσμα: η επιδερμίδα γίνεται πιο ανθεκτική απέναντι στις καθημερινές επιπτώσεις του Εκθεσιώματος, συγκρατεί την πολύτιμη υγρασία στο εσωτερικό της, είναι δυνατή και πιο υγιής – και όλα αυτά τα οφέλη, με μία μόνο κίνηση!

Χωρίς «ύποπτα» συστατικά, με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης και πρωταγωνιστές το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy και το Υαλουρονικό Οξύ, το Mineral 89 Booster είναι απαραίτητο βήμα στο καθημερινό σας skincare, δροσερό, εθιστικό και ορατά αποτελεσματικό. Έξτρα λόγος που θα χαίρεστε να το έχετε στο μπάνιο σας, εκτός από την φρέσκια, φωτεινή επιδερμίδα που θα βλέπετε στον καθρέφτη σας: φέτος το εμβληματικό μπουκάλι του έγινε “πράσινο” και 100% ανακυκλώσιμο, μειώνοντας σημαντικό τον περιβαλλοντικό του αντίκτυπο!

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ