Ανδρική Περιποίηση

Από την εφηβεία έως την ενήλικη ζωή, οι άνδρες αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα με την επιδερμίδα τους. Τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης της Vichy ανταποκρίνονται σε όλα τα προβλήματα της ανδρικής επιδερμίδας, από την υπερπαραγωγή σμήγματος με τη σειρά Normaderm, έως την ξηρότητα και την ευαισθησία με τη σειρά Mineral 89. Για να περιορίσει τη φλεγμονή λόγω γήρανσης, η οποία επιδεινώνεται από την έκθεση σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ρυτίδων και την απώλεια της ελαστικότητας, η σειρά Liftactiv μειώνει τα σημάδια γήρανσης, με δραστικά και υποαλλεργικά συστατικά, που είναι κατάλληλα και για το ευαίσθητο δέρμα.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με Ανδρική Περιποίηση

  Ε1: Μπορούν οι άνδρες να χρησιμοποιούν προϊόντα γυναικείας περιποίησης;

  Μπορούν, αλλά δεν θα έχουν στοχευμένη δράση. Οι άνδρες έχουν πιο παχιά επιδερμίδα και τριχοθυλάκια που εκκρίνουν περισσότερα φυσικά έλαια. Η ανδρική επιδερμίδα υφίσταται επίσης ορμονικές μεταβολές. Επομένως, συνιστάται να χρησιμοποιούνται προϊόντα ανδρικής περιποίησης που να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της ανδρικής επιδερμίδας.

  Ε2: Πόσο διαρκούν τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης;

  Στις περισσότερες περιπτώσεις, τα προϊόντα ανδρικής περιποίησης διαρκούν έως και έναν χρόνο μετά το άνοιγμα. Να ελέγχετε πάντα ότι το προϊόν δεν έχει περίεργο χρώμα ή αλλοιωμένη υφή ή οσμή, προτού το χρησιμοποιήσετε.

  Ε3: Πώς ξεκινά ένα πρόγραμμα ανδρικής περιποίησης;

  Οι άνδρες μπορούν να βελτιώσουν την ποιότητα της επιδερμίδας τους ακολουθώντας ένα καθημερινό πρόγραμμα, το οποίο αποτελείται από τα εξής βήματα: καθαρισμός προσώπου, ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία, και αντιμετώπιση, όπου χρειάζεται, συγκεκριμένων προβλημάτων της επιδερμίδας με έναν ορό.