Αγωγές Τριχόπτωσης

Για την αντιμετώπιση της τριχόπτωσης λόγω διαφόρων παραγόντων όπως οι ορμονικές μεταβολές, οι αλλαγές στον καιρό ή και η βιολογική γήρανση, η Vichy έχει αναπτύξει μια υποαλλεργική αγωγή, με δραστικά συστατικά αναφοράς όπως το Aminexil για σταθεροποίηση της τρίχας στη ρίζα του τριχωτού της κεφαλής, το SP94 για την ενίσχυση της αντοχής των μαλλιών και του τριχωτού, την αργινίνη και την καφεΐνη που διεγείρουν τη μικροκυκλοφορία. Η αγωγή Dercos της Vichy για την τριχόπτωση, παρέχει μια αποτελεσματική λύση που βοηθά στην εξισορρόπηση και τη δημιουργία ενός πιο υγιούς τριχωτού ώστε να επιβραδυνθεί η τριχόπτωση, ανεξάρτητα από την αιτία.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με Αγωγές Τριχόπτωσης

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Τι είναι αγωγή για τα μαλλιά;

Οι αγωγές για τα μαλλιά, περιλαμβάνουν γενικά οποιοδήποτε μέσο χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση κοινών προβλημάτων που σχετίζονται με τα μαλλιά, όπως είναι η τριχόπτωση, η ξηρότητα, η πιτυρίδα, το φριζάρισμα, η αραίωση κ.λ.π. Οι αγωγές ποικίλλουν ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε, επειδή απαιτούνται διαφορετικά συστατικά και στοιχεία για την αντιμετώπισή τους.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Πόσο συχνά χρειάζεται να χρησιμοποιώ προϊόντα περιποίησης μαλλιών;

Αυτό εξαρτάται από τη φύση και την κατάσταση των μαλλιών σας. Εάν είναι υγιή, μπορείτε να χρησιμοποιείτε προϊόντα περιποίησης μία φορά την εβδομάδα, ενώ σε ειδικές περιπτώσεις, όπως όταν τα μαλλιά είναι ταλαιπωρημένα, ξηρά, λιπαρά ή λεπτά, φροντίσετε να τα περιποιείστε έως και τις 3 φορές την εβδομάδα με μια φροντίδα βαθιάς περιποίησης.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πώς να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας στο σπίτι;

Η Vichy προσφέρει κορυφαίες επιλογές περιποίησης των μαλλιών για εφαρμογή στο σπίτι. Συνιστώνται από δερματολόγους και έχουν σχεδιαστεί να είναι κατάλληλα ακόμη και για το πιο ευαίσθητο τριχωτό, ενώ ταυτόχρονα κάθε προϊόν προσφέρει στα μαλλιά σας τη φροντίδα που χρειάζονται.