ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

H Vichy, με στόχο την προστασία της επιδερμίδας από την ακτινοβολία ευρέος φάσματος UVB, UVA και τις ακτίνες UVA μεγάλου μήκους, που μπορούν να προκαλέσουν εγκαύματα, το 80% της πρόωρης γήρανσης ή καρκίνο, ανέπτυξε μια τεχνολογία με ένα εξαιρετικά λεπτόρρευστο και ελαφρό φιλμ για τη σειρά Capital Soleil, η οποία προσφέρει κορυφαία αντηλιακά για όλους τους τύπους δέρματος. Ανακαλύψτε τη λεπτόρρευστη σύνθεση κατά της φωτογήρανσης με Ιαματικό Νερό Vichy, υαλουρονικό οξύ και ενεργά αντιγηραντικά συστατικά, η οποία προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιβλαβείς ελεύθερες ρίζες και τη διατηρεί ενυδατωμένη για 24 ώρες.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με ΑΝΤΗΛΙΑΚΑ

  ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Λήγει το αντηλιακό;

  Τα αντηλιακά έχουν ημερομηνία λήξης. Σύμφωνα με τους δερματολόγους, τα συστατικά των αντηλιακών παραμένουν σταθερά για έως και τρία χρόνια. Εάν, ωστόσο, το προϊόν σας έχει περίεργο χρώμα ή οσμή, ήρθε η ώρα να το αντικαταστήσετε.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Το αντηλιακό εμποδίζει το μαύρισμα;

  Τα αντηλιακά λειτουργούν ως ασπίδα και αντανακλούν τις ακτίνες UV. Είναι σημαντικά για την αποφυγή εγκαυμάτων, για την προστασία του δέρματός σας από καρκίνο και προλαμβάνουν τον σχηματισμό ρυτίδων ή την πρόωρη γήρανση. Παρόλο που εμποδίζουν ένα μεγάλο ποσοστό ακτίνων UV, το δέρμα σας μπορεί ακόμα να απορροφήσει μια μικρή ποσόστητα ακτίνων. Επομένως, μπορείτε να μαυρίσετε ακόμα κι αν φοράτε αρκετό αντηλιακό.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πόσο διαρκεί ένα αντηλιακό;

  Τα αντηλιακά, ανεξάρτητα από τον δείκτη SPF τους, διαρκούν έως και 2 ώρες μετά την εφαρμογή.