Προϊόντα Μακιγιάζ

Η λιπαρή και ξηρή επιδερμίδα έχουν ανάγκη από εξισορρόπηση της παραγωγής σμήγματος. Το make-up της Vichy για λιπαρή επιδερμίδα είναι εμπλουτισμένο με δραστικά συστατικά που ρυθμίζουν την παραγωγή σμήγματος και μειώνουν την εμφάνιση πόρων και ατελειών. Το κάθε προϊόν είναι πλούσιο σε Καθαρές Μεταλλικές Χρωστικές, Υαλουρονικό Οξύ και Γλυκερίνη, ώστε να βοηθά στην ενυδάτωση της επιδερμίδας και να προσφέρει ματ όψη, προσφέροντας παράλληλα μακράς διάρκειας κάλυψη.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με Προϊόντα Μακιγιάζ

Ε1: Ποια προϊόντα μακιγιάζ χρειάζομαι;

Στη Vichy πιστεύουμε ότι όσο λιγότερο τόσο το καλύτερο: ένα καλό σετ προϊόντων μακιγιάζ δεν είναι θέμα ποσότητας, αλλά ποιότητας. Ανακαλύψτε τα foundations, τα concealers και τις πούδρες σταθεροποίησης της Vichy, που προσφέρουν υψηλή κάλυψη για πιο λεία και ομοιόμορφη όψη, για κάθε τύπο δέρματος, ακόμη και για την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Ε2: Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ για τη λιπαρή επιδερμίδα;

Η λιαπρή επιδερμίδα συχνά έχει τάση για εμφάνιση ακμής και έχει ανάγκη από προϊόντα μακιγιάζ που μπορούν να απορροφήσουν την περίσσεια σμήγματος και να καλύψουν τις ατέλειες. Η σειρά Dermablend της Vichy περιέχει ειδικές σύνθεσεις με δραστικά δερματολογικά συστατικά, όπως ο γλυκονικός ψευδάργυρος που ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, το σαλικυλικό οξύ που καταπολεμά τις ατέλειες και η βιταμίνη Ε που βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας και μειώνει την εμφάνιση των πόρων.

Ε3: Ποια είναι τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ για την ξηρή επιδερμίδα;

Η ξηρή επιδερμίδα μπορεί να έχει τραχιά όψη όταν καλύπτεται με make-up. Για να αποφύγετε αυτό το φαινόμενο, επιλέξτε προϊόντα που έχουν και ενυδατική δράση, όπως το Dermablend Fluid Corrective Foundation ή το Dermablend 3D Correction, foundations σε υγρή μορφή που προσφέρουν ταυτόχρονα 24ωρη ενυδάτωση.