Η σωστή απόχρωση make-up για την επιδερμίδας σας

Η επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης make-up για το δικό σας μοναδικό τόνο επιδερμίδας συχνά αποδεικνύεται πραγματική πρόκληση. Όμως, όχι πια!


Μάθετε πώς να βρείτε το ιδανικό, με το Dermablend Covermatte.


Η αγορά ενός καινούριου make-up μπορεί να σας φαίνεται βουνό, ιδίως όταν αντικρίζετε εκείνες τις ατελείωτες σειρές από φαινομενικά πανομοιότυπα μπουκαλάκια και φιαλίδια στο κατάστημα. Παρ’ όλα αυτά, αν θέλετε να βρείτε την κατάλληλη απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας σας, το μόνο που χρειάζεστε είναι να ξέρετε μερικά κολπάκια, που θα σας βοηθήσουν να επιστρέψετε σπίτι με το τέλειο make-up.


Επιλέγοντας την κατάλληλη απόχρωση make-up στο κατάστημα

Κατ’ αρχάς, λάβετε υπόψη τον φωτισμό του καταστήματος. Αποφύγετε, στο μέτρο του δυνατού, τα τεχνητά φώτα ακριβώς πάνω από το κεφάλι σας. Αν μπορείτε, προσπαθήστε να δειγματίσετε μερικές αποχρώσεις κατά μήκος της γνάθου σας (όχι στο πίσω μέρος του χεριού σας!) και έπειτα βγείτε έξω για να δείτε το αποτέλεσμα στο φως της μέρας. Δεύτερον, λάβετε υπόψη τον τόνο βάσης της επιδερμίδας σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ανοιχτή ή σκούρα είναι η επιδερμίδα σας, ο τόνος βάσης – ψυχρός, θερμός ή ουδέτερος – παίζει βασικό ρόλο στο κατά πόσον το make-up θα ταιριάξει στο πρόσωπό σας. Κατά γενικό κανόνα, οι επιδερμίδες με θερμότερο τόνο πρέπει να επιλέγουν αποχρώσεις με ροδακινί ή κίτρινους τόνους, ενώ οι επιδερμίδες με ψυχρότερο τόνο πρέπει να εστιάζουν σε πιο ροζ ή μπλε τόνους make-up.


Dermablend Covermatte: 5 αποχρώσεις για να βρείτε το ιδανικό ταίρι για την επιδερμίδα σας

Οι ελαφριές κρέμες BB και τα υγρά make-up διατίθενται συνήθως σε λιγότερες αποχρώσεις σε σχέση με τις συνθέσεις μακράς διάρκειας ή υψηλής κάλυψης. Αν λοιπόν θέλετε να πετύχετε φυσικό φινίρισμα πλήρους κάλυψης, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τη σωστή απόχρωση. Η νέα, βελούδινη σύνθεση του Dermablend SOS Cover Stick είναι διαθέσιμη σε 5 ρεαλιστικές αποχρώσεις, που συνδυάζονται τέλεια με το make-up Dermablend Covermatte.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ