Ροδόχρους νόσος: Foundation σε δέρμα με τάση για ερυθρότητα

Εάν το δέρμα σας υποφέρει από ερυθρότητα ή ανομοιομορφία, θα χρειαστείτε ένα foundation που να προσφέρει πλήρη κάλυψη, ενώ παράλληλα χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα. Οι συμβουλές μας για άψογη επιδερμίδα.

Συμβουλές βάσης μακιγιάζ για κάλυψη της ερυθρότητας

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης βάσης για μακιγιάζ είναι δύσκολη τις περισσότερες φορές, ωστόσο τι μπορείτε να κάνετε όταν ο χρωματικός τόνος της επιδερμίδας σας είναι ανομοιόμορφος ή έχει τάση για ερυθρότητα;

Εάν, όπως πολλές γυναίκες, παλεύετε με την ερυθρότητα γύρω από τα μάγουλα, τη μύτη και το στόμα, η περιποίηση της περιοχής με ένα concealer υψηλής κάλυψης που ταιριάζει με τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας σας θα σας βοηθήσει να εξομαλύνετε την κατάσταση. Εάν επιθυμείτε να διορθώσετε μεγάλες περιοχές ανομοιόμορφου χρωματικού τόνου στην επιδερμίδα ή ερυθρότητα σε όλη την επιφάνεια, μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα primer που διορθώνει το χρώμα το οποίο μπορεί να φορεθεί κάτω από το concealer ή τη βάση μακιγιάζ σας. Αυτό θα λειτουργήσει ως βάση για μακιγιάζ σε ολόκληρο το πρόσωπο.

Είτε θέλετε να διορθώσετε συγκεκριμένα σημεία ερυθρότητας είτε συνολικά ολόκληρη την επιδερμίδα σας, το να βρείτε τον τόνο της επιδερμίδας σας είναι το κλειδί για να επιτύχετε τον τέλειο συνδυασμό.
Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε αποτέλεσμα που μοιάζει με μάσκα. Και μην ξεχάσετε φυσικά να το αναμείξετε καλά, ιδιαίτερα γύρω από τον λαιμό και τους κροτάφους!

Συστατικά και συνθέσεις foundation για επιδερμίδες με τάση ερυθρότητας.

Αν αντιμετωπίζετε δυσχρωμίες, όπως από ροδόχρου ακμή ή αιμαγγειώματα, προτιμήστε ’ να αναζητήσετε ένα foundation υψηλής κάλυψης που προσφέρει φυσικό αποτέλεσμα.
Επιλέξτε προϊόντα που είναι πλούσια σε χρωστικές ουσίες και προτιμήστε συνθέσεις μακράς διάρκειας για να αποφύγετε τα συνεχή αγγίγματα. Εάν έχετε ερυθρότητα που συνδέεται με ακμή, αναζητήστε προϊόντα που περιέχουν συστατικά για ματ αποτέλεσμα για να απορροφήσουν την υπερβολική λιπαρότητα.
Η ευαίσθητη επιδερμίδα μπορεί επίσης να πάσχει από ερυθρότητα ως αποτέλεσμα ερεθισμού ή στρες, οπότε είναι’ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι η σύνθεση που επιλέξατε έχει δοκιμαστεί σε ευαίσθητη επιδερμίδα, για να αποφύγετε την πρόκληση ανεπιθύμητων αντιδράσεων.
skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ