Το καλύτερο make-up για επιδερμίδα με τάση ακμής

Η εφαρμογή του make - up στην επιδερμίδα με τάση ακμής δεν χρειάζεται πια να είναι εφιάλτης. Διαβάστε παρακάτω τις καλύτερες συμβουλές μας για το πώς να εξασφαλίσετε λείο, αψεγάδιαστο τελείωμα υψηλής κάλυψης.


Συνθέσεις και συστατικά make - up για επιδερμίδες με τάση ακμής


Παρουσιάζετε ακμή ή ερυθρότητα; Έχετε ουλές ή σημάδια ακμής; Μάλλον αναζητάτε μια σύνθεση με υψηλή κάλυψη, ικανή να κρύψει αποτελεσματικά δυσχρωμίες ή περιοχές με ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Η λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής συνήθως παρουσιάζει υπερβολική παραγωγή σμήγματος, γι’ αυτό, επιλέξτε πάντα μια σύνθεση για ματ αποτέλεσμα.


Οι σημερινές συνθέσεις make – up για λιπαρές επιδερμίδες καλύπτουν τις ατέλειες και ταυτόχρονα τις καταπολεμούν, με αντιφλεγμονώδη και καταπραϋντικά συστατικά. Το Dermablend Covermatte είναι εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ, το οποίο δρα ενάντια στις ατέλειες, βοηθά στην αντιμετώπιση τους και μειώνει τη λιπαρότητα. Έχει υποαλλεργική και μη φαγεσωρογόνο σύνθεση.


Συμβουλές και κόλπα για το make - up: τι να προσέξετε


Σημαντικό κριτήριο για την επιλογή του make – up για μια λιπαρή επιδερμίδα με τάση ακμής, αποτελεί η υφή του προϊόντος. Τα make – up σε υγρή μορφή μπορεί να αναμειγνύονται δύσκολα γι’ αυτό σημαντικό είναι να χρησιμοποιείτε πάντοτε πινέλο κατά την εφαρμογή. Έτσι, θα εξασφαλίσετε ένα ομοιόμορφο, αψεγάδιαστο τελείωμα, και για να βεβαιωθείτε ότι θα παραμείνει σταθερό στο τέλος εφαρμόστε την πούδρα σας. Το Dermablend Covermatte Foundation της Vichy είναι ένα make – up σε μορφή πούδρας που προσφέρει υψηλή κάλυψη που διαρκεί ως και 12 ώρες, χωρίς να χρειάζεται ανανέωση, ή σταθεροποίηση με σπρέι ή πούδρα, όπως συμβαίνει με τις κλασσικές υγρές συνθέσεις.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ