ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

Το άγχος, οι ορμονικές αλλαγές ή η έντονη προσπάθεια μπορεί να οδηγήσουν σε υπερβολική εφίδρωση και απώλεια της αυτοπεποίθησης. Για να διατηρείτε υπό έλεγχο τον ιδρώτα και την οσμή, το ανδρικό αποσμητικό της Vichy για ευαίσθητο δέρμα περιέχει ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy και ενεργά συστατικά, όπως Oligo-Zinc, τα οποία προστατεύουν την επιδερμίδα και προσφέρουν ενυδάτωση χωρίς λεκέδες για έως και 72 ώρες, χάρη στην τεχνολογία «shirt protection».

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με ΑΝΔΡΙΚΑ ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

Ε1: Ποιο είναι το καλύτερο αποσμητικό για άνδρες;

Το Homme Extreme Control 72hour Anti-Perspirant Deodorant της Vichy είναι το αποσμητικό με τη μεγαλύτερη διάρκεια, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα και αποτελεσματικό κατά της εφίδρωσης. Το αποσμητικό για ευαίσθητο δέρμα περιέχει ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy, γι' αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά σε στεγνή επιδερμίδα μετά το ντους.

Ε2: Τα ανδρικά αποσμητικά είναι ισχυρότερα από τα γυναικεία;

Αυτό είναι μύθος: τα ανδρικά αποσμητικά για ευαίσθητο δέρμα δεν είναι πιο ισχυρά ούτε έχουν διαφορετική σύνθεση από εκείνα που σχεδιάζονται για γυναίκες. Τα ενεργά συστατικά που καταπολεμούν τις οσμές υπάρχουν και στα ανδρικά και στα γυναικεία αποσμητικά.

Ε3: Πώς χρησιμοποιείται το ανδρικό αποσμητικό;

Το αποσμητικό θα πρέπει να εφαρμόζεται καθημερινά μετά το ντους σε καθαρή και στεγνή επιδερμίδα. Απλώς ρολάρετε το προϊόν απευθείας στις μασχάλες. Ξεκινήστε από το κέντρο της μασχάλης και συνεχίστε προς τα έξω προς κάθε κατεύθυνση έως ότου καλυφθεί πλήρως. Επαναλάβετε μέσα στη μέρα αν χρειάζεται.