ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Γύρω στα 40, λόγω της απώλειας κολλαγόνου και της μείωσης του υαλουρονικού οξέος, η γήρανση επιταχύνεται. Η έκθεση στη ρύπανση, στις ακτίνες UV και στην κλιματική αλλαγή μειώνουν την ποιότητα της επιδερμίδας. Σχεδιασμένα με ενεργά συστατικά όπως Βιταμίνη C και βιοπεπτίδια, τα serum και οι ενυδατικές κρέμες Liftactiv βοηθούν στην αποκατάσταση του κολλαγόνου, μειώνουν τις ρυτίδες και επαναφέρουν τη φυσική λάμψη του δέρματος.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

  Ε1: Πως εφαρμόζεται η κρέμα προσώπου;

  Εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα σε στεγνό δέρμα για να διαφυλάξετε την ενυδάτωση. Βάλτε λίγο προϊόν στην πίσω πλευρά του χεριού και απλώστε το με το δάχτυλό σας σε όλο το πρόσωπο. Κάντε απαλό μασάζ στο πρόσωπο και μην ξεχάσετε το λαιμό, την περιοχή του μετώπου και της μύτης, καθώς και την περιοχή κάτω από τα μάτια.

  Ε2: Λήγουν οι κρέμες προσώπου;

  Ναι, οι κρέμες προσώπου έχουν διάρκεια ζωής και η ημερομηνία λήξης αναγράφεται ξεκάθαρα πάνω στη συσκευασία. Είναι καλύτερο να χρησιμοποιείτε το προϊόν ενυδάτωσης πριν από την ημερομηνία λήξης, αφού μετά παύει να είναι τόσο δραστικό.

  Ε3: Πόσο συχνά πρέπει να ενυδατώνετε το πρόσωπό σας;

  Οι δερματολόγοι συμβουλεύουν να χρησιμοποιείτε προϊόντα ενυδάτωσης δύο φορές τη μέρα, μία το πρωί και μία το βράδυ πριν τον ύπνο, έτσι ώστε η επιδερμίδα να είναι ενυδατωμένη 24 ώρες τη μέρα.