ΕΝΥΔΑΤΙΚΕΣ ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Λόγω της επιρροής που έχουν εξωτερικοί παράγοντες, ο επιδερμιδικός φραγμός μπορεί να χάσει την λειτουργία προστασίας του, οδηγώντας σε ξηρότητα και ερυθρότητα. Η ενυδατική προσώπου για ξηρό δέρμα της σειράς Mineral 89 περιέχει υαλουρονικό οξύ και συμβάλλει στην αποκατάσταση και την ενίσχυση του φραγμού, προσφέροντας στην επιδερμίδα την ενυδάτωση και καταπράυνση που χρειάζεται.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με Ενυδατικές Κρέμες Προσώπου

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Ποια είναι η καλύτερη ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρό δέρμα;

Η Aqualia Thermal είναι μια πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρό δέρμα που προσφέρει εκ νέου ενυδάτωση για 48 ώρες, χάρη στο Ιαματικό Νερό της Vichy, το υαλουρονικό οξύ και τη γλυκερίνη. Αντιμετωπίζει τους καθημερινούς επιθετικούς παράγοντες, όπως τη ρύπανση, το κρύο, τη ζέστη και τον άνεμο, που επηρεάζουν τον επιδερμιδικό φραγμό και προκαλούν ξηρότητα.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Γιατί το πρόσωπό μου είναι τόσο ξηρό, ακόμα και όταν το ενυδατώνω;

Η επιφανειακή ενυδάτωση προλαμβάνει την ξηρότητα, ενώ η βαθιά ενυδάτωση αυξάνει την υγρασία στα κύτταρα της επιδερμίδας. Για να ενισχύσετε τη βαθιά ενυδάτωση, εφαρμόστε ένα serum όπως το Ενυδατικό Booster Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ Mineral 89, το οποίο είναι εμπλουτισμένο με ισχυρά συστατικά, όπως το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy (89%) και υαλουρονικό οξύ. Στη συνέχεια, κλειδώστε την ενυδάτωση και μειώστε την απώλεια υγρασίας με μια πλούσια ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρό δέρμα, όπως η Κρέμα Προσώπου Εντατικής Ενυδάτωσης με Πλούσια Υφή Aqualia Thermal, εμπλουτισμένη με το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό της Vichy, υαλουρονικό οξύ φυσικής προέλευσης, shea butter και φυτικά σάκχαρα μαννόζης, για μια αναζωογονημένη, φρέσκια και ενυδατωμένη επιδερμίδα για έως και 48 ώρες.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πώς να ενυδατώσω το ξηρό πρόσωπο τον χειμώνα;

Ο χειμώνας είναι επίσημα η σεζόν της ξηρής επιδερμίδας. Για να αποφύγετε αυτό το εποχιακό πρόβλημα και να ενισχύσετε την ενυδάτωσή σας, ακολουθήστε μια ρουτίνα 2 βημάτων. Αρχικά, εφαρμόστε ένα serum, όπως το Ενυδατικό Booster Προσώπου με Υαλουρονικό Οξύ Mineral 89 της Vichy με 11 συστατικά που είναι ιδανικά για ευαίσθητη επιδερμίδα και προσφέρουν ενυδάτωση για έως και 24 ώρες. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια ενυδατική κρέμα προσώπου για ξηρό δέρμα με κρεμώδη υφή, όπως η Κρέμα Προσώπου Εντατικής Ενυδάτωσης με Πλούσια Υφή Aqualia Thermal, η οποία παρέχει εντατική ενυδάτωση χάρη στα εξαιρετικά ισχυρά συστατικά της, όπως υαλουρονικό οξύ, το ενισχυτικό Ιαματικό Νερό της Vichy και φυτικά σάκχαρα μαννόζης, τα οποία λειτουργούν σε συνέργεια για να κλειδώσουν την ενυδάτωση και να μειώσουν την απώλεια υγρασίας.