ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

Το άγχος και η έντονη ζωή μπορεί να προκαλέσουν υπερβολική εφίδρωση. Το αποσμητικό της Vichy για ευαίσθητες επιδερμίδες έχει διαμορφωθεί με εξαιρετικά απορροφητικά μέταλλα και Perspicalm™ για να ρυθμίζει τη θερμότητα και την οσμή σε περιόδους στρες για να αισθάνεστε ασφάλεια και προστασία όλη την ημέρα, σε μια σύνθεση χωρίς αλκοόλ για βέλτιστη ανθεκτικότητα σε ευαίσθητο δέρμα.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με ΑΠΟΣΜΗΤΙΚΑ

  Ε1: Λήγει το αποσμητικό;

  Το αποσμητικό συνήθως λήγει ένα έως τρία χρόνια μετά την ημερομηνία αγοράς. Μπορείτε συνήθως να βρείτε την ημερομηνία λήξης να αναγράφεται στο πίσω μέρος ή στο κάτω μέρος της ετικέτας.

  Ε2: Ποια είναι η διαφορά μεταξύ αποσμητικού και αντιιδρωτικού;

  Ένα αποσμητικό καλύπτει την οσμή και θεωρείται καλλυντικό ενώ τα αντιιδρωτικά μειώνουν τον ιδρώτα μπλοκάροντας τους εκκρινείς αδένες του σώματος. Συχνά συνδυάζονται για να προσφέρουν καλύτερα αποτελέσματα.

  Ε3: Ποιο αποσμητικό είναι κατάλληλο για το ευαίσθητο δέρμα;

  Το αποσμητικό Roll-on Sensitive Skin 48h ωρών της Vichy και το αποσμητικό Roll-on Homme Sensitive Skin 48h ωρών είναι σχεδιασμένα για ευαίσθητο δέρμα ή μετά την αποτρίχωση ή το ξύρισμα για να στοχεύσουν στην εφίδρωση χωρίς να ερεθίζουν το δέρμα.