ΚΡΕΜΕΣ ΝΥΧΤΑΣ

Κατά τη διάρκεια της νύχτας, ενεργοποιούνται οι λειτουργίες επανόρθωσης, ανάπλασης και αναγέννησης του δέρματος. Οι αντιγηραντικές κρέμες νύχτας Liftactiv και Neovadiol είναι εμπλουτισμένες με μαλακτικά και απολεπιστικές ουσίες για να εισχωρήσουν βαθιά στη επιδερμίδα και να ενισχύσουν την κυτταρική ανανέωση κατά τη διάρκεια της νύχτας, για μια πιο απαλή, λεία και λαμπερή επιδερμίδα το πρωί.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με ΚΡΕΜΕΣ ΝΥΧΤΑΣ

  ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Τι είναι μια κρέμα νύχτας;

  Οι κρέμες νύχτας είναι θρεπτικές ενυδατικές κρέμες αντιγήρανσης που έχουν σχεδιαστεί για να επανορθώνουν και να αναπληρώνουν την επιδερμίδα σας όσο κοιμάστε. Όταν ξυπνάτε, η επιδερμίδα σας φαίνεται πιο υγιής με λιγότερες ορατές λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Μπορώ να χρησιμοποιήσω την κρέμα νύχτας κατά τη διάρκεια της ημέρας;

  Θεωρητικά μπορείτε, ωστόσο οι αντιγηραντικές κρέμες νύχτας είναι σχεδιασμένες για να λειτουργούν όταν κοιμάστε και η επιδερμίδα αναπλάθεται. Επιπλέον, οι κρέμες νύχτας έχουν πιο βαριά υφή, επομένως η επιδερμίδα σας μπορεί να έχει περισσότερη γυαλάδα εάν τις χρησιμοποιείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Θα πρέπει να ξεβγάλω την κρέμα νύχτας το πρωί;

  Κατά τη διάρκεια της νύχτας, συσσωρεύονται βακτήρια και νεκρά κύτταρα στην επιδερμίδα, οπότε είναι σημαντικό να πλένετε το πρόσωπό σας για να ξεκινήσετε τη ρουτίνα ημέρας σας με καθαρή επιδερμίδα.