ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΜΗ

Κατά τη διάρκεια της εφηβείας ή εξαιτίας του στρες, του ανθυγιεινού φαγητού ή των ορμονικών αλλαγών, ο επιδερμικός φραγμός μπορεί να μεταβληθεί, οδηγώντας σε υπερπαραγωγή σμήγματος, φραγμένους πόρους, ατέλειες. Με τη βοήθεια σαλικυλικού οξέος και κλασμάτων προβιοτικών, η κρέμα προσώπου Normaderm για την ακμή βοηθά στη διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας και στην αναγέννηση της υγιούς επιδερμίδας, για τον περιορισμό των δερματικών επιπτώσεων από τις ορμονικές αλλαγές και το στρες.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με Κρέμες Προσώπου για Ακμή

Ε1: Ποια είναι η καλύτερη κρέμα προσώπου για δέρμα με τάση ακμής;

Η Normaderm PhytoAction Acne Control Daily Moisturizer είναι η πρώτη κρέμα προσώπου της Vichy για την ακμή, που βοηθά στην εξάλειψη της ακμής και στην ορατή βελτίωση του τόνου και της υφής της επιδερμίδας. Αυτή η φόρμουλα της κλινικά αποδεδειγμένης θεραπείας στοχεύει ειδικά στις ατέλειες της ακμής, τα μαύρα στίγματα και τους διευρυμένους πόρους.

Ε2: Για πόσο θα πρέπει να μείνει η κρέμα για την ακμή στο πρόσωπό σας;

Η κρέμα προσώπου για την ακμή θα πρέπει να εφαρμοστεί πριν τον ύπνο και να παραμείνει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Τη νύχτα η επιδερμίδα ανανεώνει τα κύτταρά της και τότε αυτά είναι πιο ενεργά. Μια θεραπεία κατά της ακμής επιταχύνει την αναγέννηση για απαλή και υγιή επιδερμίδα το πρωί.

Ε3: Πώς να εφαρμόσετε την κρέμα για την ακμή στο πρόσωπο;

Ξεκινήστε τη ρουτίνα σας με καθαρή επιδερμίδα χάρη στο τζελ καθαρισμού κατά της ακμής της Vichy. Εφαρμόστε 2 με 3 δόσεις κρέμας προσώπου για την ακμή, η οποία επιπλέον ενυδατώνει, κάνοντας απαλό μασάζ στην επιδερμίδα και αφήστε την να απορροφηθεί για 1-2 λεπτά.