ΑΦΡΟΙ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Η κρέμα ξυρίσματος της Vichy για ευαίσθητο δέρμα μειώνει τα εξανθήματα και την ερυθρότητα που προκαλούνται από το ξύρισμα. Χάρη στον συνδυασμό ενεργών και δερματολογικά ελεγμένων συστατικών που είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο δέρμα, η σύνθεση σε μορφή τζελ ή αφρού προλαμβάνει τους ερεθισμούς και προστατεύει το υδρολιπιδικό φιλμ, για βαθύ καθαρισμό και βαθιά ενυδάτωση.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με ΑΦΡΟΙ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ

Ε1: Πώς λειτουργεί η κρέμα ξυρίσματος;

Η κρέμα ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα δημιουργεί μια λεπτή στρώση προστασίας ανάμεσα στη λεπίδα και στην επιδερμίδα, ώστε να προκαλείται μικρότερη τριβή και να μειώνεται ο κίνδυνος ερυθρότητας και ερεθισμών, καθώς και λιγότερα κοψίματα. Όταν στη σύνθεσή της περιέχει ασβέστιο, βιταμίνη C και σαλικυλικό οξύ, προστατεύει επίσης το υδρολιπιδικό φιλμ της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα προλαμβάνει τις τρίχες που φυτρώνουν προς τα μέσα.

Ε2: Βοηθά η κρέμα ξυρίσματος στα ηλιακά εγκαύματα;

Οι κρέμες ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα είναι σχεδιασμένες για να καταπραΰνουν και να ενυδατώνουν την επιδερμίδα ενώ ξυρίζεστε, άρα το ίδιο σκεπτικό ισχύει και όταν τις χρησιμοποιείτε σε ηλιακό έγκαυμα. Είναι μια μάλλον αντισυμβατική προσέγγιση που μπορεί να λειτουργήσει για να καταπραΰνει την αίσθηση δυσφορίας που προκαλεί το ηλιακό έγκαυμα.

Ε3: Μπορώ να ξυριστώ χωρίς κρέμα ξυρίσματος;

Ο σκοπός της κρέμας ξυρίσματος είναι να λειτουργεί ως λιπαντικό για το ξυράφι και να ενυδατώνει την επιδερμίδα, ώστε να μειώνεται ο κίνδυνος ερεθισμών, κοψιμάτων ή τριχών που φυτρώνουν προς τα μέσα. Επίσης, γενικά βελτιώνει την εμπειρία του ξυρίσματος. Οπότε, ακόμη κι αν βιάζεστε, καλύτερα να περιμένετε και να χρησιμοποιήσετε μια κρέμα ξυρίσματος για ευαίσθητο δέρμα.