Ιαματικό μεταλλικό νερό Vichy & ενδυνάμωση της επιδερμίδας

Για να μπορέσει να καταπολεμήσει τους επιθετικούς παράγοντες του περιβάλλοντος, η ευαίσθητη επιδερμίδα χρειάζεται εξαιρετικά αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης. Παρακάτω εστιάζουμε στο Ιαματικό Μεταλλικό Νερό και τα πολυάριθμα οφέλη του.

 

Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy, μια εξαίρετη σύνθεση

 

Το 1931, ο Δρ. Haller ανακάλυψε την σπάνια και ισχυρή δύναμη του νερού της Vichy σε ό,τι αφορά την επούλωση των δερματικών πληγών. 85 χρόνια αργότερα, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy ενσωματώνεται στα προϊόντα περιποίησης και ομορφιάς της Vichy, εμπλουτίζοντάς τα με όλον τον πλούτο και τη δύναμη των μεταλλικών του στοιχείων. Κατά τη διάρκεια του μεγάλου του ταξιδιού στα βάθη της γης στην περιοχή της Ωβέρνης, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy αποκτά εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία. Φτάνοντας στην επιφάνεια, στις πηγές από τις οποίες αναβλύζει, όλες αυτές οι εκπληκτικές ιδιότητές του διατηρούνται αναλλοίωτες. Εκχυλίζεται απευθείας στην πηγή: αγνό και αμόλυντο. Το νερό αυτό, πλούσιο σε 15 μεταλλικά στοιχεία, αποδεικνύεται απαραίτητο για την ομορφιά της επιδερμίδας.

 

Προστατευμένο νερό, που σέβεται την ευαίσθητη επιδερμίδα

 

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy συλλέγεται στην πηγή, φυσικό και ανέγγιχτο από ρύπους. Υποβάλλεται σε πολλές δοκιμές, απαραίτητες για τη διασφάλιση της ασφάλειας και της καθαρότητάς του. Έτσι, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy είναι κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας, ακόμα και την ευαίσθητη. Με στόχο τη βέλτιστη ποιότητα, η ασφάλεια βρίσκεται στην καρδιά των δεσμεύσεων της Vichy.

 

Ένα νερό με πολυάριθμα οφέλη, για όμορφη επιδερμίδα

 

Η ευαίσθητη επιδερμίδα χρειάζεται καταπράυνση. Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy ανταποκρίνεται στις πολλαπλές ανάγκες της ευαίσθητης επιδερμίδας, χάρη σε 3 ισχυρές δράσεις. Μέσω των ενδυναμωτικών ιδιοτήτων του, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό Vichy καθιστά την ευαίσθητη επιδερμίδα πιο ανθεκτική. Διαθέτοντας επίσης αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενισχύει τους αμυντικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας ενάντια στην οξείδωση. Τέλος, έχει την ικανότητα να εξισορροπεί και να αναπλάθει την επιδερμίδα.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ