Σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά με τεχνολογία Low Shampoo

Διαβάστε πώς η επαναστατική τεχνολογία Cleansing Cream (Κρέμα Καθαρισμού ) του Dercos της Vichy βοηθά στην προστασία των βαμμένων μαλλιών και παράλληλα περιποιείται το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής .

 

Τεχνολογία Κρέμας Καθαρισμού του Dercos Ultra Soothing Color: πώς λειτουργεί;

 

Όλες εμείς που βάφουμε τα μαλλιά μας, συχνά ερχόμαστε αντιμέτωπες με ένα δίλημμα: πώς μπορούμε να καθαρίσουμε σωστά τα μαλλιά μας, ελαχιστοποιώντας παράλληλα το ξεθώριασμα του χρώματος; Μερικά συνηθισμένα σαμπουάν, ειδικά όσα περιέχουν χημικές ουσίες που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς στο ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής, τείνουν να καταστρέφουν τα φυσικά έλαια της τρίχας, ξηραίνοντας τα μαλλιά και ευνοώντας το ξεθώριασμα. Ευτυχώς, αυτό λήφθηκε υπόψη κατά τη δημιουργία του Dercos Ultra Soothing Color, το οποίο συμβάλλει στη φροντίδα του ευαίσθητου τριχωτού, απαραίτητη προϋπόθεση για υγιή μαλλιά γεμάτα ζωντάνια. H πρώτη κρέμα καθαρισμού των μαλλιών ειδικά σχεδιασμένη για τα ευαίσθητα, βαμμένα μαλλιά, το Dercos Ultra Soothing Color καταπραΰνει αμέσως το ευαίσθητο τριχωτό χάρη στην υψηλής ανεκτικότητας σύνθεσή του, με πάνω από το 78% των χρηστών να αναφέρουν ότι χαρίζει αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας που διαρκεί έως και 48 ώρες.[1]

Πώς ακριβώς λειτουργεί λοιπόν; Τα ενεργά συστατικά που εμπεριέχονται στην τεχνολογία low shampoo του Dercos καθαρίζουν τα μαλλιά χωρίς να καταστρέφουν τις ίνες των βαμμένων τριχών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθημερινά προστατεύοντας ταυτόχρονα τα βαμμένα μαλλιά. Η κρεμώδης υφή του προϊόντος δημιουργεί πολύ λιγότερο αφρό σε σχέση με τα παραδοσιακά σαμπουάν, έχοντας υποβληθεί σε τρεις διαφορετικές δοκιμές ασφαλείας, ώστε να εξασφαλισθεί η καταλληλότητά της ακόμη και για το πιο ευαίσθητο τριχωτό κεφαλής.
[1] BUT Japan, Νοέμβριος 2015

Πώς χρησιμοποιείται το Dercos Ultra Soothing Color

 

Το Dercos Ultra Soothing Color πρέπει να χρησιμοποιείται όπως οποιοδήποτε άλλο σαμπουάν σε ό,τι αφορά το λούσιμο των μαλλιών σας. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή του, μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί και σαν μαλακτικό: απλώς εφαρμόστε στο μήκος των μαλλιών σας, αφήστε να δράσει για λίγα λεπτά, και ξεβγάλετε. Πάνω από το 90% των συμμετεχόντων σε δοκιμή ανέφεραν ότι έκανε τα μαλλιά τους πιο απαλά, ενώ το 95% δήλωσαν ότι τα έκανε πιο ευκολοχτένιστα. [1] Επιπλέον, η σύνθεση του Dercos Ultra Soothing Color είναι λιγότερο αφρώδης, κάτι που σημαίνει ότι ξεβγάζεται χωρίς να αφήνει κολλώδη υπολείμματα, χαρίζοντας αίσθηση φρεσκάδας και θρέψης στα μαλλιά, και, παράλληλα, καταπραΰνοντας το επιρρεπές στους ερεθισμούς τριχωτό της κεφαλής.

[1] Κλινική μελέτη, αυτο-αξιολόγηση, 41 άτομα, 3 εβδομάδες

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ