3 συμβουλές για το φορμάρισμα των μαλλιών με αραίωση

Θέλετε να αναδείξετε την πιο όμορφη εκδοχή των μαλλιών σας, αλλά δεν ξέρετε πώς; Εμείς σας δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές μας, για ένα πρόγραμμα περιποίησης που θα εξασφαλίσει μέγιστο όγκο στα μαλλιά με αραίωση.

 

Συμβουλές για το φορμάρισμα των μαλλιών με αραίωση

 

Η Laurie Jacquet, ειδικός επιστημονικής επικοινωνίας στη Vichy, προσδιορίζει τρεις βασικούς τομείς σε ό,τι αφορά την περιποίηση των μαλλιών με αραίωση. Πρώτον, είναι σημαντικό το χτένισμά τους να γίνεται απαλά. Αποφύγετε το έντονο βούρτσισμα αμέσως μετά το μπάνιο. Αντ’ αυτού, βάλτε μαλακτικό και χρησιμοποιήστε μια χτένα για να τα ξεμπερδέψετε· έτσι, θα απομακρύνετε την περίσσεια νερού και θα διευκολύνετε το στέγνωμά τους.

Η θερμότητα μπορεί να επιδεινώσει την όψη των μαλλιών με αραίωση, γι’ αυτό προσπαθήστε, αντί για πιστολάκι, να τα αφήνετε να στεγνώνουν φυσικά. Αν συνηθίζετε να λούζεστε το βράδυ, πιάστε τα μαλλιά σας μια χαλαρή πλεξίδα, καθώς έτσι θα απαλλαγείτε από το φριζάρισμα και θα μπορέσετε να τα χτενίσετε πιο εύκολα το πρωί, εξασφαλίζοντας περισσότερο όγκο. Αν δεν μπορείτε με τίποτα να αποχωριστείτε το πιστολάκι σας, δοκιμάστε να αφαιρέσετε το ακροφύσιο, ώστε η θερμότητα να διαχέεται καλύτερα.

 

Κάνοντας τα μαλλιά να φαίνονται πιο πλούσια

 

Αν έχετε λεπτά μαλλιά που σπάνε εύκολα, είναι καλό να μην χρησιμοποιείτε το πιστολάκι σε πολύ υψηλή θερμοκρασία. Για έξτρα όγκο, στεγνώστε τα ανάποδα ρυθμίζοντας το πιστολάκι σε χαμηλότερη θερμοκρασία. Η Laurie συνιστά επίσης να κάνετε μασάζ στις ρίζες, για να ενισχύσετε την κυκλοφορία στο τριχωτό της κεφαλής. Αυτό θα βελτιώσει τη γενικότερη υγεία των τριχοθυλακίων και ταυτόχρονα θα ανασηκώσει την τρίχα δίνοντάς της περισσότερο όγκο.

 

Αλλάξτε το χτένισμά σας

 

Τέλος, είναι σημαντικό να δώσετε προσοχή στο χτένισμά σας. Για άμεσα περισσότερο όγκο, δοκιμάστε να αλλάξετε τη χωρίστρα σας, καθώς ο τρόπος που τα μαλλιά πέφτουν φυσικά μπορεί να τα κάνει να φαίνονται ακόμα πιο λεπτά και αραιά. Αποφύγετε το ίσιωμα με σίδερο, αφού αυτό θα κάνει πιο εμφανή τα σημεία με αραίωση. Για να τονώσετε τον όγκο των μαλλιών σας, αφήστε τα να στεγνώσουν φυσικά, και έπειτα χρησιμοποιήστε ένα ανάλαφρο balm ή έναν αφρό για να τα φορμάρετε.

Οι παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την όψη των μαλλιών σας. Ωστόσο, αν έχετε διαπιστώσει ότι τα μαλλιά σας έχουν χάσει τον όγκο και τη δύναμή τους, είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι η σειρά Vichy Dercos Densi Solutions ενισχύει τον όγκο και το σώμα των μαλλιών.[1] Μέσα σε μόλις 6 εβδομάδες, η μάζα των μαλλιών βελτιώνεται σημαντικά, με το 96% των συμμετεχόντων σε σχετική δοκιμή να αναφέρουν ότι έκανε τα μαλλιά τους να φαίνονται πιο πυκνά.[2]

[1] Κλινική μελέτη, 79 γυναίκες, για διάρκεια έξι εβδομάδων.
[2] Τεστ καταναλωτών, 138 γυναίκες, για διάρκεια έξι εβδομάδων, με χρήση του πλήρους προγράμματος Densi-Solutions.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ