Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Πρόγραμμα περιποίησης για τη λιπαρή επιδερμίδα

Ανακτήστε τον έλεγχο! Δοκιμάστε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα περιποίησης για να καταπραΰνετε, να φροντίσετε και να τελειοποιήσετε την επιρρεπή στις ατέλειες επιδερμίδα σας.

Πρόγραμμα περιποίησης για τη λιπαρή επιδερμίδα

Γιατί η επιδερμίδα χρειάζεται ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα;


Ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα περιποίησης θα αναδείξει την πιο όμορφη εκδοχή της επιδερμίδας σας, συμβάλλοντας παράλληλα στην αντιμετώπιση των ατελειών κατά τη στιγμή της εμφάνισής τους. Τα δύο πιο σημαντικά βήματα, ιδίως για τη λιπαρή επιδερμίδα, είναι ο καθαρισμός και η ενυδάτωση. Ο αποτελεσματικός καθαρισμός απομακρύνει τα έλαια και τα νεκρά κύτταρα, ενώ η ενυδάτωση επανορθώνει τον προστατευτικό επιδερμιδικό φραγμό, ενδυναμώνοντας την επιδερμίδα ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες. Μόλις η επιδερμίδα καταπραϋνθεί, θα σταματήσει να παράγει υπερβολική ποσότητα σμήγματος, υπεύθυνο για τη γυαλάδα και τις εξάρσεις ακμής.

Ποιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο για τη λιπαρή επιδερμίδα;


Ποικίλοι παράγοντες καθορίζουν την επιλογή ενός προγράμματος περιποίησης, με τον τύπο της επιδερμίδας να είναι αναμφισβήτητα ο πιο σημαντικός. Για παράδειγμα, τα προϊόντα που είναι σχεδιασμένα για ξηρές επιδερμίδες δεν είναι κατάλληλα για όσες έχουν λιπαρή επιδερμίδα, καθώς πολλές φορές μπορεί ακόμα και να επιδεινώσουν το πρόβλημα. Για την εξισορρόπηση της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής, η Vichy ανέπτυξε το Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel και τη συνοδευτική  Normaderm Ενυδατική Κρέμα Ημέρας, που δρουν συνδυαστικά για να περιποιηθούν την επιρρεπή στις ατέλειες επιδερμίδα.

Ξεκινήστε με μια λοσιόν καθαρισμού


Είναι σημαντικό να απομακρύνετε προσεκτικά τους ρύπους, το μακιγιάζ, το σμήγμα και οτιδήποτε άλλο μπορεί να φράξει τους πόρους σας, χρησιμοποιώντας μια λοσιόν ικανή να προσφέρει στην επιδερμίδα σας βαθύ και πλήρη καθαρισμό. Επιλέξτε προϊόντα εμπλουτισμένα με συστατικά μικροαπολέπισης, όπως λιπο-υδροξυοξέα (LHA), τα οποία προσφέρουν εξαιρετικά αποτελεσματικό καθαρισμό και, ταυτόχρονα, είναι αρκετά ήπια ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε καθημερινή βάση. Το Normaderm Deep Cleansing Purifying Gel είναι ειδικά σχεδιασμένο για την επιδερμίδα με ατέλειες, καθώς απομακρύνει τις ακαθαρσίες χωρίς να προκαλεί ξηρότητα. Ο συνδυασμός Σαλικυλικού Οξέος, Eperuline και Γλυκολικού Οξέος, σε μια σύνθεση χωρίς σαπούνι, είναι ιδανικός για καθημερινή χρήση, με ορατά αποτελέσματα μετά από κάθε εφαρμογή. Το 75% όσων το δοκίμασαν ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους ήταν πιο καθαρή μετά από 28 ημέρες συνεχούς χρήσης, ενώ το 67% παρατήρησαν βελτίωση στην υφή της επιδερμίδας τους.[1]

[1] Αυτο-αξιολόγηση: 78 γυναίκες, 28 ημέρες μετά την 1η εφαρμογή.

Συνεχίστε με ενυδάτωση


Μετά τον βαθύ καθαρισμό, συνεχίστε με μια κρέμα ημέρας που θα στοχεύσει τις ανάγκες της λιπαρής επιδερμίδας και θα καταπολεμήσει τις ατέλειες. Χάρη στην ενυδατική γλυκερίνη που εμπεριέχει, η Normaderm Ενυδατική Κρέμα Ημέρας  προσφέρει ενυδάτωση και αίσθηση άνεσης στην επιδερμίδα, για ενισχυμένη δράση ενάντια στις ατέλειες και τη γυαλάδα. Μέρα με τη μέρα, επιδερμίδα πιο καθαρή χωρίς ατέλειες, μόνιμες και περιοδικές. Επιδερμίδα που ομορφαίνει ορατά. Με σύνθεση, ΧΩΡΙΣ PARABEN, που σέβεται την επιδερμίδα, ακόμη και την ευαίσθητη.[1]

[1] Κλινική μελέτη σε 50 ενήλικες γυναίκες.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Ενυδατική Kρέμα Hμέρας για τις Aτέλειες Προσώπου

( 3 γνώμη )

{Όνομα_Προϊόντος}

Απολέπιση, Καθαρισμός, Μάσκα Προσώπου

( 2 γνώμη )

go to top