Ρύπανση και Καθαρισμός Προσώπου

Η ρύπανση και οι κλιματικές μεταβολές μπορούν να κάνουν την επιδερμίδα σας θαμπή και κουρασμένη. Ανακαλύψτε το gel καθαρισμού κατά των ρύπων της επιδερμίδας ώστε να αντιμετωπίσετε τους ρύπους αποτελεσματικά.

Όσον αφορά την ατμοσφαιρική ρύπανση, διακρίνουμε δύο μεγάλες οικογένειες:

-Τους πρωτογενείς ρύπους, που εκλύονται απ' ευθείας από «σταθερές» πηγές (βιομηχανικές μονάδες, θέρμανση) και «κινητές» πηγές (αυτοκίνητα, αεροπλάνα).

-Τους δευτερογενείς ρύπους, όπως το όζον, που προκύπτουν από τη μετατροπή των πρωτογενών ρύπων υπό την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας και της θερμότητας. Παρατηρούνται μεταβολές ανάλογα με τη στιγμή της ημέρας (λιγότερη ρύπανση στη διάρκεια της νύχτας), την εποχή (εντονότερη ρύπανση οφειλόμενη στο όζον παρατηρείται το καλοκαίρι στη Γαλλία) αλλά και την περιοχή… Συμπέρασμα: η φύση της ρύπανσης δεν είναι η ίδια παντού!

Μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο Μεξικό σε δύο δείγματα πληθυσμού, εκ των οποίων το ένα σε περιοχή με έντονη ατμοσφαιρική ρύπανση και το άλλο σε περιοχή με λιγότερη ρύπανση, δείχνει ξεκάθαρα τις συνέπειες της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στην επιδερμίδα. Φαινόμενα επιφανειακής οξείδωσης, ήπια αφυδάτωση , μείωση της βιταμίνης E οπότε η επιδερμίδα δεν προστατεύεται πλέον με το βέλτιστο τρόπο από τις ελεύθερες ρίζες, διαταραχές απολέπισης… Δε χρειάζεται όμως να πανικοβαλλόμαστε, όλα διορθώνονται αλλά και προλαμβάνονται υπό την προϋπόθεση ότι προστατεύουμε σωστά την επιδερμίδα μας.

 

N°1 : Καθαρίστε αλλά και αποτοξινώστε την επιδερμίδα σας


● Το δροσερό gel καθαρισμού κατά των ρύπων της επιδερμίδας απομακρύνει τους ρύπους και προσφέρει αίσθηση καθαριότητας και δροσιάς στην επιδερμίδα. Η αντιμετώπιση της ρύπανσης της επιδερμίδας είναι κατά 63% πιο αποτελεσματικό ενάντια στους ρύπους από ένα κλασικό προϊόν καθαρισμού με νερό, χάρη στη σύνθεσή του, βασισμένη στο Moringa, δραστικό συστατικό που εξουδετερώνει τα σωματίδια ρύπων και τις ελεύθερες ρίζες. 
 Σημαντικό Το gel καθαρισμού κατά των ρύπων της επιδερμίδας περιέχει Amilite που προστατεύει την επιδερμίδα από τα άλατα του νερού.
● Το προϊόν για ντεμακιγιάζ και καθαρισμό προσώπου με μία κίνηση - 3 σε 1 που αντικαθιστά γαλάκτωμα καθαρισμού, τονωτική λοσιόν και ντεμακιγιάζ ματιών είναι ιδανικό για τις περιπτώσεις στις οποίες ο χρόνος σας πιέζει. Παράλληλα, η σύνθεσή του απομακρύνει ακόμη και τα μικρότερα σωματίδια ρύπων από την επιδερμίδα!
 ΣημαντικόΚάνοντας μασάζ στο πρόσωπό σας με το προϊόν ντεμακιγιάζ και καθαρισμού 3 σε 1 διεγείρετε τους φυσικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας και τη βοηθάτε να αμύνεται καλύτερα έναντι των εξωτερικών επιθετικών παραγόντων.

 

N°2 : Αναλάβετε δράση face au vieillissement comportemental


● Η επιδερμίδα των γυναικών που έχουν πολύ γεμάτο πρόγραμμα συχνάέρχεται αντιμέτωπη της ρύπανσης της επιδερμίδας και με την vieillissement comportemental… Η λύση; Ένα serum που θα κάνει την επιδερμίδα σας πιο λεία, θα τονώσει την κυτταρική ανανέωση και θα αποκαταστήσει τα επίπεδα ενυδάτωσης, αυξάνοντας την ικανότητα της επιδερμίδας να αυτοπροστατεύεται.
ΣημαντικόΤο serum διαθέτει κόκκινες και χρυσαφένιες χρωστικές χαρίζοντας άμεσα στην επιφάνεια της επιδερμίδας σας ιδανική απόχρωση!

 

N°3 : Υγιεινό φαγητό, καλός ύπνος


● Υπό την επίδραση της ρύπανσης και των ακτινών UV, η επιδερμίδα σας υπόκειται σε οξείδωση και απώλεια βιταμίνης E. Προτιμήστε τροφές πλούσιες σε αντιοξειδωτικά (φρούτα και λαχανικά με έντονα χρώματα) και φλαβονοειδή (κόκκινα κρασιά, τσάι, κακάο, κόκκινα φρούτα όπως τα κεράσια και τα φραγκοστάφυλα). Ανακαλύψτε επίσης το έλαιο από φύτρο σιταριού, το οποίο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνη E. 
Σημαντικό:Όσο κουρασμένη κι αν είστε, μην κοιμάστε ποτέ με τη μπλούζα που φορούσατε όλη τη μέρα: πάνω της έχουν συσσωρευτεί πολλά σωματίδια ρύπων. Αλλάξτε τα ρούχα που φορούσατε και βγάλτε τα έξω από το υπνοδωμάτιό σας

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ