Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Περιποίηση του Δέρματος Χειμώνα - Καλοκαίρι

Περιποίηση του Δέρματος Χειμώνα - Καλοκαίρι

Από την ξηρότητα και το ξεφλούδισμα της επιδερμίδας το φθινόπωρο και το χειμώνα ως τα καλοκαιρινά προβλήματα της επιδερμίδας, που συμπεριλαμβάνουν υπερβολική γυαλάδα και λιπαρότητα, υπάρχει ένα προϊόν Idéalia κατάλληλο για τις επιπτώσεις των καιρικών συνθηκών στην επιδερμίδα σας.

Άνοιξη και καλοκαίρι: κρατήστε μακριά τη γυαλάδα και επαναφέρετε τη λάμψη σας

Κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, η ζέστη κι η υγρασία μπορεί να προκαλέσουν γυαλάδα και λιπαρότητα, ανεξάρτητα από το αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα. Μπορείτε να αναζητήσετε μια ενυδατική κρέμα που θα σας βοηθήσει να επιτύχετε ματ, ουδέτερο αποτέλεσμα – αλλά θέλετε επίσης να κρατήσετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη και να αντιμετωπίσετε τα πρώτα συμπτώματα γήρανσης ώστε να  διατηρήσετε αυτή τη λάμψη φρεσκάδας.
Ευτυχώς, η καθημερινή διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας Idéalia σας βοηθά να έχετε όμορφη επιδερμίδα, χωρίς να γυαλίζει, όσο ψηλά κι αν σκαρφαλώνει ο υδράργυρος. Ο συνδυασμός της Κρέμας Ημέρας για Λείανση & Λάμψη με μικρή ποσότητα Idéalia Life Serum αποτελεί την ιδανική λύση για πιο ομοιόμορφη, λεία επιδερμίδα χωρίς εμφανείς πόρους, χαρίζοντάς σας τη δροσερή και λαμπερή όψη που επιθυμείτε. Ο Ορός αυτός είναι επίσης σχεδιασμένος ώστε να προστατεύει την επιδερμίδα από τις εξωτερικές περιβαλλοντικές επιθέσεις και από την ατμοσφαιρική ρύπανση, η οποία κορυφώνεται κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Αν έχετε μικτή-λιπαρή επιδερμίδα, αντικαταστήστε την κρέμα ημέρας σας με την Κρέμα Ημέρας για Λείανση & Λάμψη με Ματ αποτέλεσμα για περαιτέρω δράση αντιμετώπισης της γυαλάδας, με δροσερή, ενυδατική υφή και ματ αποτέλεσμα, ακόμη και όταν κάνει πολλή ζέστη.

Φθινόπωρο και χειμώνας: Θρέψτε και ενυδατώστε την επιδερμίδα σας

Το φθινόπωρο και το χειμώνα, η στρατηγική σας για όμορφη επιδερμίδα θα είναι πιθανότατα διαφορετική, καθώς το κρύο μπορεί να οδηγήσει στην εμφάνιση ξηρότητας στο πρόσωπό σας ή κάποια σημεία μπορεί να ξεφλουδίζουν. Αυτά τα προβλήματα μπορεί να παρουσιαστούν ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας έχει τάση λιπαρότητας. Αν σας απασχολεί έντονα η ξηρότητα της επιδερμίδας το χειμώνα, το καλύτερο όπλο σας είναι η Idéalia Κρέμα Ημέρας για Λείανση & Λάμψη για Ξηρή επιδερμίδα, σε συνδυασμό με το Life Serum. Θα συμβάλλει στην αποκατάσταση της υγρασίας και της απαλότητας της επιδερμίδας σας, απαλλάσσοντας την από ξηρότητα και επαναφέροντας τη φυσική της λάμψη. Εντωμεταξύ, ο Ορός προστατεύει την επιδερμίδα σας από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες, συσφίγγει και βελτιώνει τους πόρους, χαρίζοντάς σας εκθαμβωτική λάμψη. Αν έχετε μικτή-λιπαρή επιδερμίδα, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αντικαταστήσετε την Κρέμα Ημέρας για Λείανση & Λάμψη με Ματ αποτέλεσμα με την κλασική Idéalia Κρέμα Ημέρας για Λείανση & Λάμψη, για να προσθέσετε τη θρέψη που χρειάζεται η επιδερμίδα σας αυτή την εποχή, χωρίς όμως να βαραίνει ή να εμφανίζει λιπαρότητα.

go to top