Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Previous

Τριχωτό κεφαλής ανάλογα με τις εθνικότητες

«Όλοι είμαστε το ίδιο, όλοι είμαστε διαφορετικοί!», όπως λένε διάσημοι εθνογενετιστές. Ένα κοινό DNA, ένα ανθρώπινο είδος. Ωστόσο, ο νέος τομέας της επιγενετικής (ενός κλάδου που δεν αποκωδικοποιεί γονίδια, αλλά περιγράφει τη διαφορετική δραστηριότητα ή έκφρασή τους μεταξύ των ανθρώπων) επιτρέπει την καταγραφή των παραλλαγών εντός της ίδιας κατανομής. Μολονότι η δομή του τριχωτού είναι συγκρίσιμη, η σμηγματογόνος παραγωγή διαφέρει ανά εθνική ομάδα, με την υψηλότερη έκκριση σμήγματος να απαντάται σε άτομα αφρικανικής / αφροαμερικανικής και καυκάσιας καταγωγής και τη χαμηλότερη σε άτομα ασιατικής (και κυρίως ινδικής) καταγωγής.
Όπως είδαμε προηγουμένως, ο επιπολασμός της ευαισθησίας στο τριχωτό ή της πιτυρίδας παρουσιάζει διαφορετικούς βαθμούς σοβαρότητας. Το σχήμα των τριχοθυλακίων, που αγκυρώνονται βαθιά μέσα στο τριχωτό, ποικίλλει σημαντικά μεταξύ των ανθρώπων: σε κάποιους τα τριχοθυλάκια εκφύονται ευθεία σαν «I», σε κάποιους είναι καμπύλα και σε άλλους εντελώς συνεστραμμένα. Αυτό εξηγεί σε μεγάλο βαθμό το τελικό σχήμα των μαλλιών, από ίσια και κυματιστά μέχρι τελείως σγουρά ανά τον πλανήτη. Ο ρυθμός ανάπτυξης, η πυκνότητα και το πάχος των μαλλιών ποικίλλουν επίσης. Οι άνθρωποι καυκάσιας καταγωγής παρουσιάζουν μεγαλύτερη πυκνότητα, υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης, και πολύ πιο λεπτά μαλλιά. Οι άνθρωποι αφρικανικής καταγωγής παρουσιάζουν χαμηλότερο ρυθμό ανάπτυξης, ενώ οι άνθρωποι ασιατικής καταγωγής έχουν τα πιο χονδρά μαλλιά αλλά μικρότερης πυκνότητας από ό,τι οι άνθρωποι καυκάσιας καταγωγής. Η εκδήλωση και η ανάπτυξη αλωπεκίας, καθώς και το γκριζάρισμα των μαλλιών ακολουθούν τα ίδια αυτά πολύπλευρα μοτίβα. Επίσης, η εθνική καταγωγή είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την κουλτούρα: οι συνήθειες περιποίησης του τριχωτού ή των μαλλιών ποικίλλουν σημαντικά από κουλτούρα σε κουλτούρα. Κάποιες ομάδες εφαρμόζουν έλαια στο τριχωτό τους (οι Ινδοί χρησιμοποιούν έλαιο Neem, οι Αφροαμερικανοί χρησιμοποιούν συχνά κηρώδεις συνθέσεις), ενώ οι Καυκάσιοι προτιμούν το «φυσικό» τριχωτό. Το ίδιο ισχύει και για τη συχνότητα του λουσίματος που κυμαίνεται από μία φορά την ημέρα μέχρι μία φορά την εβδομάδα φτάνοντας ενίοτε μέχρι και δύο φορές την ημέρα για τις Κορεάτισσες. Επομένως, η κουλτούρα και οι συνήθειες καλλωπισμού συμβάλλουν στην ενίσχυση της φυσικής/βιολογικής πολυμορφίας που απορρέει από την εθνική καταγωγή των ανθρώπων.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Η εξαιρετικά ευρεία παλέτα φυσικών παραλλαγών ή πολιτισμικών συνηθειών σε ό,τι αφορά την περιποίηση του τριχωτού & των μαλλιών μεταξύ των ανθρώπων αποτελεί εκπληκτικό βοήθημα για την ανάπτυξη εξειδικευμένων προϊόντων, τέλεια προσαρμοσμένων σε κάθε τοπική συνθήκη. Με λίγα λόγια, για την υιοθέτηση της προσέγγισης «Glocal» που προτείνει να σκέφτεσαι παγκόσμια και να ενεργείς τοπικά.

Ethnic_scalp