ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

Οι ενδογενείς και εξωγενείς παράγοντες που ονομάζονται εκθεσίωμα μπορούν να ξηράνουν και να φθείρουν τα μαλλιά. Επιπλέον, το έντονο βούρτσισμα και οι χημικές θεραπείες χρώματος μπορεί να οδηγήσουν στο να γίνουν εύθραυστα τα μαλλιά, αλλά και να αυξηθεί η τριχόπτωση. Η Vichy, δεν προσφέρει δερματολογικές λύσεις μόνο για το τριχωτό της κεφαλής αλλά και για τις άκρες των μαλλιών μας. Οι μάσκες μαλλιών Dercos έχουν δημιουργηθεί με έναν μοναδικό συνδυασμό φυσικών, επανορθωτικών θρεπτικών συστατικών όπως έλαιο Pracaxi, το οποίο είναι πλούσιο σε ωμέγα λιπαρά οξέα, επανορθωτική κινόα και Ιαματικό Ηφαιστειακό νερό της Vichy, για να ενυδατώσει και να θρέψει τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, αφήνοντας μεταξένια αίσθηση και αναζωγονημένο τριχωτό.

Συχνές ερωτήσεις
Σχετικά με ΜΑΣΚΕΣ ΜΑΛΛΙΩΝ

ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Πώς να χρησιμοποιήσω μια μάσκα μαλλιών;

Εφαρμόστε γενναιόδωρη ποσότητα ενός προϊόντος, όπως η Nutri Protein Μάσκα, κατά μήκος των μαλλιών μετά από το λούσιμο. Κάντε μασάζ, αφήστε τη να δράσει για λίγα λεπτά και, έπειτα, ξεβγάλετε σχολαστικά. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετέ τα αμέσως με άφθονο νερό.

ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Τι κάνει μια μάσκα μαλλιών;

Οι μάσκες μαλλιών για ταλαιπωρημένα και ξηρά μαλλιά, όπως η Nutri-Repair της Vichy, τα κάνουν πιο δυνατά, πιο λαμπερά και πιο μαλακά. Επειδή είναι πλούσιες σε φυτικά έλαια, θρέφουν και επανορθώνουν την ίνα της τρίχας για αποτελέσματα που διαρκούν και όμορφα μαλλιά με υγιή όψη. Χάρη στην κρεμώδη υφή και το απαλό άρωμά τους, είναι, επίσης, ευχάριστες στην εφαρμογή.

ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πόσο συχνά πρέπει να χρησιμοποιώ μια μάσκα μαλλιών;

Για βέλτιστο αποτέλεσμα, εφαρμόστε τη μάσκα 2 φορές την εβδομάδα σε μαλλιά στεγνωμένα με πετσέτα. Για εντατική περιποίηση, χρησιμοποιήστε τη μάσκα έως 3 φορές την εβδομάδα για 4 έως 6 εβδομάδες.