Προϊόντα Καθαρισμού Προσώπου

Ο καθαρισμός των ρύπων, του μακιγιάζ και των νεκρών κυττάρων είναι το κλειδί για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας φρέσκια και υγιή, χωρίς ρύπους, μαύρα στίγματα και φραγμένους πόρους. Τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου και οι τονωτικές λοσιόν Normaderm χρησιμοποιούν την προηγμένη τεχνολογία με νερό micellaire της Vichy για να καθαρίσουν, να καταπραΰνουν και να αναζωογονήσουν την επιδερμίδα.

 • Συχνές ερωτήσεις
  Σχετικά με Προϊόντα Καθαρισμού Προσώπου

  ΕΡΩΤΗΣΗ 1: Πόσο συχνά πρέπει να καθαρίζω το πρόσωπό μου;

  Ο μαγικός αριθμός είναι: 2. Μία φορά το πρωί για να αφαιρέσετε τα νεκρά κύτταρα που απομακρύνονται κατά τη διάρκεια της νύχτας μετά την ανάπλαση της επιδερμίδας και μία φορά πριν κοιμηθείτε, για να αφαιρέσετε τους ρύπους που συσσωρεύονται κατά τη διάρκεια της ημέρας. Χρησιμοποιείστε τα προϊόντα καθαρισμού προσώπου και τις τονωτικές λοσιόν της Vichy για άψογα αποτελέσματα.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 2: Πώς λειτουργεί μια τονωτική λοσιόν;

  Μια τονωτική λοσιόν προσώπου έχει σχεδιαστεί για να αφαιρεί τα υπολείμματα μακιγιάζ, τους ρύπους και να καθαρίζει, για επιδερμίδα με αίσθηση φρεσκάδας. Η σύνθεσή της δεν περιέχει αλκοόλ, αλλά γλυκερίνη, η οποία προσφέρει ενυδάτωση και αφήνει την επιδερμίδα σας καθαρή, απαλή και αναζωογονημένη.

  ΕΡΩΤΗΣΗ 3: Πώς να χρησιμοποιήσω μια τονωτική λοσιόν;

  Μια τονωτική λοσιόν εφαρμόζεται σε στεγνό δέρμα με ένα βαμβάκι στο πρόσωπο και τα μάτια. Δεν απαιτείται ξέβγαλμα.