Ιαματικό Νερό Προσώπου

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy για το πρόσωπο, πηγάζοντας από τα βάθη των γαλλικών ηφαιστείων, περιέχει 15 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία, με ιδιότητες που βοηθούν στη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Μάθετε εδώ 4 λόγους για τους οποίους το Μεταλλικό Νερό πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινή αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας σας.

 

Ενίσχυση της επιδερμίδας ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες

 

Ένα από τα συνηθέστερα αίτια του σχηματισμού ρυτίδων είναι οι βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας δεν εκτίθεται υπερβολικά στις ακτίνες UV. Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές ώστε να εξακριβωθεί η ικανότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy να ενισχύει τον φυσικό αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας ενάντια στην επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, εφαρμόζοντας το νερό 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο, αυξάνεται σημαντικά η δραστικότητα της καταλάσης (ενός ενζύμου που προστατεύει τα κύτταρα από τις ακτίνες UV).

 

Ανάπλαση της επιδερμίδας

 

Έχει αποδειχθεί ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy συμβάλλει στη διαδικασία ανάπλασης του προσώπου ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της γενικότερης κατάστασης της επιδερμίδας. Το νερό διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος στα κύτταρα, επιτρέποντας την καλύτερη ενυδάτωση του προσώπου και τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

 

Καταπράυνση της επιδερμίδας

 

Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας γίνεται πιο ευαίσθητη. Καταπολεμήστε τα σημάδια της γήρανσης και ανακουφίστε την επιδερμίδα σας από τις φλεγμονές, την ερυθρότητα και άλλα συμπτώματα της ευαισθησίας αυτής με ένα καταπραϋντικό μεταλλικό νερό. Η L'Oréal διεξήγαγε κλινική μελέτη σε 27 άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα ώστε να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy, όταν αυτό εφαρμόζεται στο πρόσωπο και άλλες ευπαθείς περιοχές του δέρματος δύο φορές την ημέρα για 1 μήνα. Τα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική μείωση όλων των κλινικών συμπτωμάτων της ευαίσθητης επιδερμίδας. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν επίσης ότι, μόλις 5 λεπτά μετά την εφαρμογή του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy στην προσβεβλημένη περιοχή (με ένα μαντηλάκι εμποτισμένο με το προϊόν), ένιωσαν την επιδερμίδα τους να καταπραΰνεται.

 

Επανεξισορρόπηση

 

Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες, όπως ο καιρός και η ρύπανση, μπορεί να βλάψουν και να αποδυναμώσουν την επιδερμίδα σας, καθιστώντας την πιο ευπαθή στην εμφάνιση ευαισθησίας, ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει σταθερό το επίπεδο του pH – προστατεύοντάς την έτσι από τις φλεγμονές και τα συμπτώματα που προκαλούν δυσφορία.

 

Πώς να συμπεριλάβετε το μεταλλικό νερό στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας

 

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy σε μορφή σπρέι είναι ιδανικό για μια γρήγορη, αναζωογονητική δόση μεταλλικών στοιχείων. Εκτός αυτού όμως, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό εμπεριέχεται σε όλα τα προϊόντα της Vichy, πράγμα που σημαίνει ότι, κάθε φορά που εφαρμόζετε την κρέμα ημέρας, την κρέμα νυκτός, τον ορό προσώπου ή τη λοσιόν καθαρισμού σας, προστατεύετε την επιδερμίδα σας από την ευαισθησία και τα σημάδια της γήρανσης.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ