SkinConsultCoachingVersion = V3 SCAI_PreSubscription = 0

Εβδομάδα

4

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ.

SKINCONSULTAI CoachingVichy laboratoires

Εβδομάδα 4

Vichy laboratoiresSKINCONSULTAI Coaching

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ.

ΚΑΛΩΣΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ 4Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑ;

ΝΑ ΟΙ 3 ΣΤΟΧΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ:

  • ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ,
  • ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΤΕ,
  • ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΩΝ ΑΤΕΛΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.
Δείτε το βίντεο

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΗΛΙΔΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ;

ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ & ΕΚΘΕΣΙΩΜΑ – Περιβάλλον, τρόπος ζωής, και ορμονικές διακυμάνσεις.

Η Δρ. Jennifer Beecker, δερματολόγος στον Καναδά, ειδικεύεται στην κλινική δερματολογία, τον καρκίνο του δέρματος και την αισθητική δερματολογία.

Ανακαλύψτε ποιες είναι οι επιπτώσεις των ορμονικών διακυμάνσεων στην επιδερμίδα κατά την περιεμμηνόπαυση, αλλά και πώς να διορθώσετε τις κηλίδες γήρανσης.

ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ NEOVADIOL ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ VICHY

Η Vichy Laboratoires δημιούργησε το πρωτόκολλο NEOVADIOL, με ορό και κρέμες, για να στοχεύσει τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιδερμίδας κατά την περιεμμηνόπαυση.

Έχει αξιολογηθεί από δερματολόγους, και η αποτελεσματικότητά του έχει επαληθευτεί σε περιεμμηνοπαυσιακές γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα.

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4
ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΟ MENO 5 BI-SERUM ΚΑΙ ΤΟ UV AGE DAILY

από τη Frédérique Labatut,
Επικεφαλής της Vichy Laboratoires

Διαβάστε περισσότερα

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΜΕ ΤΟ MENO 5 BI-SERUM ΚΑΙ ΤΟ CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY

Στην εμμηνόπαυση, η χρονολογική γήρανση, η έκθεση στην ακτινοβολία UV και οι ορμονικές διακυμάνσεις αποδυναμώνουν την αντιοξειδωτική προστασία της επιδερμίδας. Οι κηλίδες γήρανσης γίνονται πιο ορατές.

NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM

Για διόρθωση των κηλίδων γήρανσης, εφαρμόστε το NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM πρωί και βράδυ πριν από την κρέμα σας. Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Αυτός ο ορός είναι εμπλουτισμένος με αντιοξειδωτική Νιασιναμίδη, Βιταμίνες Cg & E για ανάκτηση της λάμψης, και Γλυκολικό Οξύ για λείανση και ομοιομορφία.

  • -22% στις κηλίδες γήρανσης(1)

(1) Οργανομετρική δοκιμή – μείωση μεγέθους κηλίδων – 41 γυναίκες – 2 μήνες.

CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY SPF 50+

Για να αποτρέψετε την εμφάνισή τους, να χρησιμοποιείτε καθημερινά αντιηλιακό με προστασία UVA & UVB.

Πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης της επιδερμίδας οφείλονται στην καθημερινή έκθεση στην ακτινοβολία UV και τη ρύπανση(2). Το CAPITAL SOLEIL UV AGE DAILY παρέχει υψηλή προστασία SPF50+, με μια υδάτινη, ρευστή υφή που προστατεύει την επιδερμίδα από τις βλαβερές επιπτώσεις της ακτινοβολίας UV και της ρύπανσης στοχεύοντας ταυτόχρονα τα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης.

Είναι το απαραίτητο τελευταίο βήμα στην καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης, όλον τον χρόνο. Η ανάλαφρη υφή του αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει, ενώ η προηγμένη αντιηλιακή τεχνολογία εξασφαλίζει ομοιόμορφη, αόρατη κάλυψη χωρίς λευκά ίχνη ή κολλώδη αίσθηση.

(2) Flament, F. et al. (2013) Effect of the sun on visible clinical signs of ageing in Caucasian skin. Clinical, cosmetic and invest. dermatology. 6: 221 - 232.

FRÉDÉRIQUE LABATUT

ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ VICHY LABORATOIRES

“ΑΣ ΕΣΤΙΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ NEOVADIOL MENO 5 BI-SERUM. Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ (ΒΙΤΑΜΙΝΗ Β3), ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ CG & Ε, ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΛΙΚΟ ΟΞΥ.”

ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΠΥΚΝΟΤΗΤΑΣ, ΑΝΟΡΘΩΣΗ

3

{Όνομα_Προϊόντος}

Neovadiol
ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΗ ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΑΦΙΕΡΩΣΤΕ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ & ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ, ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΣΑΖ ΠΡΟΣΩΠΟΥ.

Στο πρόσωπο υπάρχουν 57 μύες που χρειάζονται τόνωση ή χαλάρωση. Ως εκπαιδεύτρια τελετουργιών για το πρόσωπο, η Aurelia Del Sol συνδυάζει τις ασκήσεις αναπνοών, το μασάζ και την πιεσοθεραπεία, για επιδερμίδα πιο όμορφη μέρα με τη μέρα.
Είναι η στιγμή σας, απολαύστε τη!

Βρείτε μια άνετη στάση. Εισπνεύστε. Εκπνεύστε. Και ακολουθήστε την ειδικό!

ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΙΣ ΚΗΛΙΔΕΣ ΜΕ ΜΑΚΙΓΙΑΖ.

ΒΙΝΤΕΟ ΜΑΚΙΓΙΑΖ

Η επιδερμίδα σας αλλάζει, γι' αυτό και πρέπει να προσαρμόσετε το μακιγιάζ σας σύμφωνα με τις νέες ανάγκες της! Μάθετε πώς να δίνετε κάθε μέρα ομοιομορφία & φυσική λάμψη στην επιδερμίδα σας μέσα σε 5 λεπτά.

ΕΥΗΜΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΕΜΜΗΝΟΠΑΥΣΗ

ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Σε όλη αυτή την περίοδο, το σώμα σας υφίσταται πληθώρα βιολογικών και κλινικών αλλαγών. Ο εντοπισμός και η κατανόηση αυτών των αλλαγών όσο το δυνατόν νωρίτερα θα σας βοηθήσει να αποφύγετε την ταλαιπωρία που προκαλούν και να προετοιμάσετε κατάλληλα το σώμα σας για τα επόμενα χρόνια.

Ανάγνωση:
3 λεπτά

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 4
ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΕΣ & ΤΟ ΑΓΧΟΣ

από τον Δρ. Thierry Haag,
Γυναικολόγο

Διαβάστε περισσότερα

ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΤΡΕΣ & ΤΟ ΑΓΧΟΣ

Παρ' όλο που κάποιες γυναίκες παρουσιάζουν εναλλαγές διάθεσης λόγω των ορμονικών μεταβολών, οι περισσότερες αισθάνονται στρες και άγχος κατά τη μετάβαση στην εμμηνόπαυση. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Ωστόσο, επειδή το άγχος έχει σημαντικό αντίκτυπο στην υγεία σας, αν επιμένει θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως ένα ακόμα σύμπτωμα. Ακολουθούν μερικές συμβουλές για να βελτιώσετε την ευεξία σας σε αυτό το πολύ φυσικό στάδιο της ζωής σας.

Η μείωση των οιστρογόνων μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη διάθεσή σας. Σε κάποιες περιπτώσεις, η μετάβαση στην εμμηνόπαυση μπορεί να οδηγήσει σε υπερθυρεοειδισμό, κάτι που γνωρίζουμε ότι έχει ισχυρό αντίκτυπο στα επίπεδα άγχους. Αλλά πιο συχνά, το άγχος οφείλεται σε διαταραχές ύπνου. Με τις εξάψεις να χειροτερεύουν πολλές φορές τα πράγματα, τα προβλήματα ύπνου μπορεί να αποτελέσουν σημαντική πηγή άγχους όταν γίνονται μόνιμα.

Υιοθετήστε υγιεινές συνήθειες.

Η εμμηνόπαυση είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τους στόχους σας για την υγεία σας και να ανακαλύψετε ξανά τα οφέλη της υγιεινής διατροφής. Η ποικίλη και ισορροπημένη κατανάλωση υγιεινών τροφών θα βοηθήσει το σώμα σας να προσαρμοστεί στις αλλαγές που αντιμετωπίζει. Θα προστατεύσει το καρδιαγγειακό σας σύστημα, βοηθώντας επίσης στη μείωση των εξάψεων και των προβλημάτων ύπνου.

Λίγες ώρες πριν από τον ύπνο, προσπαθήστε να σταματήσετε να πίνετε υγρά, ιδίως καφεΐνη και αλκοόλ. Αποφύγετε την άσκηση το βράδυ και, αντί να αφιερώνετε χρόνο μπροστά στο μπλε φως του smartphone και του tablet σας, προσπαθήστε να κλείσετε τα μάτια σας και να διαλογιστείτε.

Ωστόσο, το άγχος δεν συνδέεται απαραίτητα με ορμονικές μεταβολές. Γνωρίζουμε ότι η μετάβαση στην εμμηνόπαυση συχνά συμπίπτει με αλλαγές ζωής. Παιδιά που μπορεί να είναι στην εφηβεία ή να φεύγουν από το σπίτι, γονείς σε προχωρημένη ηλικία, αλλαγές στην καριέρα, προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφο... Κι όλα αυτά συνοδεύονται από αύξηση βάρους, ρυτίδες, αλλαγές στα μαλλιά, ή απώλεια της λίμπιντο. Το να βλέπετε όλες αυτές τις αλλαγές στο σώμα σας προσπαθώντας παράλληλα να διαχειριστείτε σημαντικά γεγονότα στη ζωή σας σίγουρα δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Συζητήστε το.

Γενικά, ο καλύτερος τρόπος να κρατήσετε το ηθικό σας ακμαίο και να μην απομονωθείτε είναι να έχετε γύρω σας πολύτιμους συμμάχους. Το να μπορείτε να μιλήσετε για αυτό –με τον γιατρό σας, με τους φίλους σας ή με τον σύντροφό σας– θα σας βοηθήσει πολύ. Πάρτε τον χρόνο σας για να καταλάβετε τι σας συμβαίνει, κι έτσι θα εκπαιδεύσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τον περίγυρό σας. Τότε θα ανακαλύψετε ότι δεν είναι παρά ένα φυσικό μεταβατικό στάδιο στη ζωή της γυναίκας, που συνοδεύεται από πολλές νέες προοπτικές.

ΔΡ. THIERRY HAAG

ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ, VICHY SPA

“ΤΟ ΣΤΡΕΣ, ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΜΟΝΟ, ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΝΤΙΚΤΥΠΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΑΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑ.”

Welcome to your program

This is your first week (of 4).
Let’s start with… some contents, if you don’t mind.