Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Προστασία Μαλλιών & Περιποίηση Τριχωτού

Προστασία Μαλλιών & Περιποίηση Τριχωτού

1. Θεραπεία για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής

Αν υποφέρετε από ερεθισμούς, φαγούρα, αίσθηση καψίματος, τσιμπήματα ή ξεφλούδισμα στο τριχωτό της κεφαλής, είναι σημαντικό να χρησιμοποιείτε ειδικό σαμπουάν για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Σε αντίθετη περίπτωση, τα κανονικά σαμπουάν μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα, αφού έχουν ως βάση πιο επιθετικές καθαριστικές ουσίες.

2. Τα πλεονεκτήματα ενός ήπιου, καταπραϋντικού σαμπουάν μαλλιών


Το να ακολουθείτε μια θεραπευτική αγωγή για το τριχωτό της κεφαλής σας δεν σημαίνει ότι ξεχνάτε τα μαλλιά σας. Τα καταπραϋντικά σαμπουάν που έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ερεθίζουν το δέρμα της κεφαλής, είναι ωφέλιμα και για τις ίνες των μαλλιών σας. Τα κανονικά σαμπουάν περιέχουν θειικά άλατα, ενώ αυτά που είναι κατάλληλα για το ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής έχουν λιγότερο ή καθόλου θειικά άλατα. Γιατί; Διότι τα θειικά άλατα ενδέχεται να προκαλέσουν ερεθισμούς στο τριχωτό της κεφαλής. Πιθανό είναι και το αντίθετο αποτέλεσμα: όταν τα μαλλιά χάνουν τα φυσικά τους έλαια, η επιδερμίδα παράγει μεγαλύτερες ποσότητες, οδηγώντας σε περίσσεια σμήγματος –με άλλα λόγια, τα μαλλιά γίνονται λιπαρά.

3. Άλλες συμβουλές και κόλπα για να διαφυλάξετε την υγεία του τριχωτού της κεφαλής και των μαλλιών σας


Συνήθως, όταν το τριχωτό της κεφαλής δεν είναι χαρούμενο, δεν είναι ούτε και τα μαλλιά σας. Η ευαισθησία και οι βλάβες στις ίνες των μαλλιών μπορεί να οφείλονται σε διάφορους παράγοντες της καθημερινότητάς μας. Η θερμοκρασία, για παράδειγμα, παίζει μεγάλο ρόλο στην υγεία των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής. Ο ήλιος αποδυναμώνει τα μαλλιά, και, αν ξεχάσετε να φορέσετε καπέλο, μπορεί ακόμη και να προκληθεί έγκαυμα στην ευαίσθητη επιδερμίδα της κεφαλής. Άουτς. Αντίστοιχα, ο παγωμένος χειμωνιάτικος αέρας και η βροχή επηρεάζουν σημαντικά την υγεία των μαλλιών, και μπορούν εύκολα να προκαλέσουν ερεθισμούς στο τριχωτό της κεφαλής, ιδίως σε γρήγορες εναλλαγές της θερμοκρασίας από το κρύο στη ζέστη. Σημαντικός παράγοντας είναι και η διατροφή, όσον αφορά στα λαμπερά μαλλιά και το ανακουφισμένο τριχωτό της κεφαλής. Ό,τι μπαίνει στον οργανισμό μας φαίνεται και στην εμφάνισή μας. Αυτό το καταλαβαίνετε, όταν, για παράδειγμα, το παρακάνετε στις διακοπές, κάτι που φαίνεται και στην επιδερμίδα σας –κατά πάσα πιθανότητα σύντομα θα φαίνεται και στα μαλλιά, αλλά και στο τριχωτό της κεφαλής σας. Όλα είναι θέμα ισορροπίας! Πολλοί από εμάς χρησιμοποιούμε σε καθημερινή βάση εργαλεία και προϊόντα styling, που όμως μπορεί να αποδειχθούν επιβλαβή για τα μαλλιά και το δέρμα της κεφαλής. Ενώ είναι εύκολο να διαπιστώσει κανείς ότι έκαψε το τριχωτό της κεφαλής (πονάει!) ή τα μαλλιά (βρωμάει!), συχνά οι μακροχρόνιες βλάβες περνούν απαρατήρητες για μήνες, και η υγεία των μαλλιών επιδεινώνεται σταδιακά. Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τη χρήση θερμαντικών εργαλείων, και εφαρμόζετε πάντοτε θερμοπροστατευτικά προϊόντα εκ των προτέρων. Όσο για το τριχωτό της κεφαλής σας, απλώς φροντίστε να μένετε αρκετά μακριά από τις ρίζες!

go to top