OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

EΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ 
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ
ΕΝΑΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ & ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Skin ageing algorithm background

Προϊόντα περιποίησης για την προστασία του δέρματος

Πολλοί ενδογενείς και εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν την όψη της επιδερμίδας σας. Ευτυχώς, υπάρχουν προϊόντα περιποίησης που μπορούν να ενδυναμώσουν την επιδερμίδα διατηρώντας τη ζωντάνια της. Διαβάστε τις συμβουλές μας.

Προϊόντα περιποίησης για την προστασία του δέρματος

Πώς οι ενδογενείς παράγοντες επηρεάζουν την επιδερμίδα;


Οι παράγοντες αυτοί σχετίζονται με φυσικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο σώμα μας ή με τον τρόπο ζωής μας, όπως:

  • Ορμονική ανισορροπία: συμβαίνει συνήθως στην εφηβεία και συνδέεται με την αύξηση της παραγωγής σμήγματος και την εμφάνιση ακμής. Συμβαίνει όμως και κατά την εγκυμοσύνη, όπου ενδέχεται να προκαλέσει βλάβες στο κολλαγόνο και την ελαστίνη. Μια τρίτη σημαντική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας είναι η εμμηνόπαυση. Κατά το στάδιο αυτό, οι ορμόνες που εκκρίνονται προκαλούν ξηρότητα στην επιδερμίδα και υποβαθμίζουν την ελαστικότητά της.
  • Έλλειψη ύπνου: αν κοιμάστε τακτικά λιγότερο από 6 ώρες κάθε νύχτα, αυτό πλήττει την υγεία της επιδερμίδας σας και επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσής της. Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα παρουσιάζει περισσότερες ρυτίδες και ατέλειες και ο δερματικός ιστός χάνει τη σφριγηλότητά του.
  • Κάπνισμα: προκαλώντας οξειδωτικό στρες, συμβάλλει στον σχηματισμό ρυτίδων και κηλίδων γήρανσης.

Και οι εξωτερικοί παράγοντες;


Αυτοί καθορίζονται από το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, όπως:

  • Οι ακτίνες UV που δημιουργούν ελεύθερες ρίζες: αυτά τα επιθετικά μόρια αποδυναμώνουν τους προστατευτικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας, προκαλώντας πρόωρη γήρανση και διαταράσσοντας τη σύνθεση της μελανίνης.
  • Ρύπανση: υποβαθμίζει την προστατευτική λειτουργία του δερματικού φραγμού, μεταβάλλει την οξεοβασική ισορροπία και καθιστά την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη.
  • Θερμοκρασία: οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες διαστέλλουν τους πόρους, προκαλούν ερυθρότητα και αφυδατώνουν σημαντικά την επιδερμίδα.

Ποιο πρόγραμμα ομορφιάς πρέπει να υιοθετήσετε, για να ενδυναμώσετε την επιδερμίδα σας;

Πρωί και βράδυ, απαλλάξτε τους πόρους της επιδερμίδας σας από τους συσσωρευμένους ρύπους χρησιμοποιώντας ένα νερό micellaire, ή ένα γαλάκτωμα ή ένα τζελ καθαρισμού κατάλληλο για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας. Έπειτα, εφαρμόστε έναν ορό με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά, για να κρατήσετε μακριά τα ρυπογόνα σωματίδια και τις ελεύθερες ρίζες.

Συνεχίστε με την εφαρμογή μιας ενυδατικής. Αν η επιδερμίδα σας έχει κουρασμένη όψη, επιλέξτε ένα προϊόν πλούσιο σε εκχύλισμα τσαγιού Kombucha, όπως η κρέμα Idéalia που προσφέρει λείανση και λάμψη. Εναλλακτικά, αν η επιδερμίδα σας παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, επιλέξτε ένα προϊόν εμπλουτισμένο με ραμνόζη και υαλουρονικό οξύ. Όσο για την ώριμη επιδερμίδα, επιλέξτε μια θεραπεία που να εμπεριέχει αναζωογονητικά συστατικά: γλυκερίνη και hedione.

Το βράδυ, βελτιστοποιήστε το πρόγραμμα καθαρισμού σας με το Σπρέι Ιαματικού Μεταλλικού Νερού Vichy. Αποτελούμενο από ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία, ενισχύει τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Δροσερό Gel Καθαρισμού Προσώπου

( 7 γνώμη )

go to top