Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Προϊόντα περιποίησης για την προστασία του δέρματος

Πολλοί ενδογενείς και εξωτερικοί παράγοντες επηρεάζουν την όψη της επιδερμίδας σας. Ευτυχώς, υπάρχουν προϊόντα περιποίησης που μπορούν να ενδυναμώσουν την επιδερμίδα διατηρώντας τη ζωντάνια της. Διαβάστε τις συμβουλές μας.

Προϊόντα περιποίησης για την προστασία του δέρματος

Πώς οι ενδογενείς παράγοντες επηρεάζουν την επιδερμίδα;


Οι παράγοντες αυτοί σχετίζονται με φυσικά γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στο σώμα μας ή με τον τρόπο ζωής μας, όπως:

  • Ορμονική ανισορροπία: συμβαίνει συνήθως στην εφηβεία και συνδέεται με την αύξηση της παραγωγής σμήγματος και την εμφάνιση ακμής. Συμβαίνει όμως και κατά την εγκυμοσύνη, όπου ενδέχεται να προκαλέσει βλάβες στο κολλαγόνο και την ελαστίνη. Μια τρίτη σημαντική περίοδος στη ζωή μιας γυναίκας είναι η εμμηνόπαυση. Κατά το στάδιο αυτό, οι ορμόνες που εκκρίνονται προκαλούν ξηρότητα στην επιδερμίδα και υποβαθμίζουν την ελαστικότητά της.
  • Έλλειψη ύπνου: αν κοιμάστε τακτικά λιγότερο από 6 ώρες κάθε νύχτα, αυτό πλήττει την υγεία της επιδερμίδας σας και επιταχύνει τη διαδικασία γήρανσής της. Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα παρουσιάζει περισσότερες ρυτίδες και ατέλειες και ο δερματικός ιστός χάνει τη σφριγηλότητά του.
  • Κάπνισμα: προκαλώντας οξειδωτικό στρες, συμβάλλει στον σχηματισμό ρυτίδων και κηλίδων γήρανσης.

Και οι εξωτερικοί παράγοντες;


Αυτοί καθορίζονται από το περιβάλλον στο οποίο ζούμε, όπως:

  • Οι ακτίνες UV που δημιουργούν ελεύθερες ρίζες: αυτά τα επιθετικά μόρια αποδυναμώνουν τους προστατευτικούς μηχανισμούς της επιδερμίδας, προκαλώντας πρόωρη γήρανση και διαταράσσοντας τη σύνθεση της μελανίνης.
  • Ρύπανση: υποβαθμίζει την προστατευτική λειτουργία του δερματικού φραγμού, μεταβάλλει την οξεοβασική ισορροπία και καθιστά την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη.
  • Θερμοκρασία: οι πολύ υψηλές ή πολύ χαμηλές θερμοκρασίες διαστέλλουν τους πόρους, προκαλούν ερυθρότητα και αφυδατώνουν σημαντικά την επιδερμίδα.

Ποιο πρόγραμμα ομορφιάς πρέπει να υιοθετήσετε, για να ενδυναμώσετε την επιδερμίδα σας;

Πρωί και βράδυ, απαλλάξτε τους πόρους της επιδερμίδας σας από τους συσσωρευμένους ρύπους χρησιμοποιώντας ένα νερό micellaire, ή ένα γαλάκτωμα ή ένα τζελ καθαρισμού κατάλληλο για τον δικό σας τύπο επιδερμίδας. Έπειτα, εφαρμόστε έναν ορό με υψηλή περιεκτικότητα σε ενεργά συστατικά, για να κρατήσετε μακριά τα ρυπογόνα σωματίδια και τις ελεύθερες ρίζες.

Συνεχίστε με την εφαρμογή μιας ενυδατικής. Αν η επιδερμίδα σας έχει κουρασμένη όψη, επιλέξτε ένα προϊόν πλούσιο σε εκχύλισμα τσαγιού Kombucha, όπως η κρέμα Idéalia που προσφέρει λείανση και λάμψη. Εναλλακτικά, αν η επιδερμίδα σας παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια γήρανσης, επιλέξτε ένα προϊόν εμπλουτισμένο με ραμνόζη και υαλουρονικό οξύ. Όσο για την ώριμη επιδερμίδα, επιλέξτε μια θεραπεία που να εμπεριέχει αναζωογονητικά συστατικά: γλυκερίνη και hedione.

Το βράδυ, βελτιστοποιήστε το πρόγραμμα καθαρισμού σας με το Σπρέι Ιαματικού Μεταλλικού Νερού Vichy. Αποτελούμενο από ευεργετικά μεταλλικά στοιχεία, ενισχύει τη διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της νύχτας.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Δροσερό Gel Καθαρισμού Προσώπου

( 6 γνώμη )

go to top