OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

EΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ 
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ
ΕΝΑΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ & ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Skin ageing algorithm background

Περιποίηση επιδερμίδας βασισμένη σε μεταλλικά στοιχεία

Στη Vichy, τα μεταλλικά στοιχεία βρίσκονται στην καρδιά όλων μας των προϊόντων περιποίησης, χάρη στο μοναδικό Ιαματικό Νερό της Vichy. Ας εξετάσουμε πιο προσεκτικά το γιατί τα μεταλλικά στοιχεία είναι τόσο σημαντικά για την υγεία και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Γιατί θα πρέπει να προσθέσετε μεταλλικά στοιχεία στο πρόγραμμα περιποίησής σας

Περιποίηση επιδερμίδας βασισμένη σε μεταλλικά στοιχεία

Τα οφέλη των μεταλλικών στοιχείων για την επιδερμίδα


Τα μεταλλικά στοιχεία είναι απαραίτητα για τη συνολικότερη υγιή ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος. Πέραν της συμβολής τους στον σωστό σχηματισμό των οστών και των οργάνων, τα μεταλλικά στοιχεία έχουν ζωτική σημασία και για την περιποίηση της επιδερμίδας, βοηθώντας στη διατήρηση της ισορροπίας των επιπέδων του
pH και, παράλληλα,  παίζοντας θεμελιώδη ρόλο στη δομή των κυττάρων. Προκειμένου να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα, είναι σημαντικό όχι μόνο η επιδερμίδα να ενυδατώνεται σωστά, αλλά επίσης τα μεταλλικά της στοιχεία να παραμένουν σε βέλτιστα επίπεδα, εν όψει των επιβλαβών εξωτερικών παραγόντων όπως είναι η ρύπανση, το κάπνισμα και η ακτινοβολία UV.

Περιποίηση βασισμένη σε μεταλλικά στοιχεία: προστασία και επανόρθωση της επιδερμίδας


Τα εντυπωσιακά οφέλη των μεταλλικών στοιχείων για το σώμα μας είναι σίγουρα αναμφισβήτητα. Ποιος ο ρόλος τους, όμως, στην περιποίηση της επιδερμίδας; Όλα είναι θέμα χημείας. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι ο οργανισμός μας δεν μπορεί να παράγει ορισμένα μεταλλικά στοιχεία – κάτι που σημαίνει ότι η πρόσληψή τους πρέπει να γίνεται από άλλες πηγές. Η διατροφή και τα συμπληρώματα είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε, όμως η τοπική εφαρμογή –π.χ. μέσω των προϊόντων περιποίησης– είναι επίσης το κλειδί για να εξασφαλίσετε ότι η επιδερμίδα σας θα παραμείνει υπέροχη για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το Minéral 89 της Vichy δημιουργήθηκε με μια ανεπανάληπτη περιεκτικότητα σε Ιαματικό Νερό· με άλλα λόγια, τώρα η επιδερμίδα σας θα επωφεληθεί ακόμα περισσότερο από την εντυπωσιακά ευεργετική δράση αυτού του συστατικού-κλειδί.

Ποια μεταλλικά στοιχεία κάνουν καλό στην επιδερμίδα σας;


Και εδώ ακριβώς έρχεται το Ιαματικό Νερό της Vichy! Ο πρωταγωνιστής των προϊόντων της Vichy, που απαντάται στη φύση, έχει απίστευτα υψηλή συγκέντρωση σε μεταλλικά στοιχεία: στην πραγματικότητα, κάθε λίτρο περιέχει πάνω από πέντε γραμμάρια μεταλλικών στοιχείων. Ποια είναι τα σημαντικότερα; Ο σίδηρος βοηθά στην οξυγόνωση των κυττάρων, επιτρέποντάς τους να παράγουν ένζυμα που απελευθερώνουν τα οφέλη άλλων βασικών βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, ενώ το λίθιο και το θείο έχουν καταπραϋντική δράση. Το κάλιο και το νάτριο δουλεύουν από κοινού για να ρυθμίσουν τα επίπεδα νερού στα κύτταρα, αποτρέποντας έτσι την αφυδάτωση, ενώ το πυρίτιο και το μαγνήσιο αναγεννούν την επιδερμίδα εξασφαλίζοντας τη δομική ακεραιότητά της.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Αναρωτηθήκατε ποτέ από πού πήρε το όνομά του το Minéral 89; Για πρώτη φορά στην ιστορία της Vichy, οι επιστήμονές μας κατάφεραν να ενσωματώσουν στη σύνθεση του Minéral 89 το Ιαματικό Νερό της Vichy στο εκπληκτικό ποσοστό του 89% (ποσοστό που για τα περισσότερα προϊόντα της Vichy κυμαίνεται γύρω στο 20%). Χάρη σε αυτήν την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε Ιαματικό Νερό της Vichy, το Minéral 89 συμβάλλει στην ενδυνάμωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Φυσικά, το Ιαματικό Νερό της Vichy δεν είναι το μόνο συστατικό που εμπεριέχεται στο Minéral 89. Μάθετε περισσότερα για τον σύμμαχό του

Ετικέτες:

go to top