Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Περιποίηση επιδερμίδας βασισμένη σε μεταλλικά στοιχεία

Στη Vichy, τα μεταλλικά στοιχεία βρίσκονται στην καρδιά όλων μας των προϊόντων περιποίησης, χάρη στο μοναδικό Ιαματικό Νερό της Vichy. Ας εξετάσουμε πιο προσεκτικά το γιατί τα μεταλλικά στοιχεία είναι τόσο σημαντικά για την υγεία και την ενυδάτωση της επιδερμίδας.

Γιατί θα πρέπει να προσθέσετε μεταλλικά στοιχεία στο πρόγραμμα περιποίησής σας

Περιποίηση επιδερμίδας βασισμένη σε μεταλλικά στοιχεία

Τα οφέλη των μεταλλικών στοιχείων για την επιδερμίδα


Τα μεταλλικά στοιχεία είναι απαραίτητα για τη συνολικότερη υγιή ανάπτυξη του ανθρώπινου σώματος. Πέραν της συμβολής τους στον σωστό σχηματισμό των οστών και των οργάνων, τα μεταλλικά στοιχεία έχουν ζωτική σημασία και για την περιποίηση της επιδερμίδας, βοηθώντας στη διατήρηση της ισορροπίας των επιπέδων του
pH και, παράλληλα,  παίζοντας θεμελιώδη ρόλο στη δομή των κυττάρων. Προκειμένου να μπορέσει να αποδώσει τα μέγιστα, είναι σημαντικό όχι μόνο η επιδερμίδα να ενυδατώνεται σωστά, αλλά επίσης τα μεταλλικά της στοιχεία να παραμένουν σε βέλτιστα επίπεδα, εν όψει των επιβλαβών εξωτερικών παραγόντων όπως είναι η ρύπανση, το κάπνισμα και η ακτινοβολία UV.

Περιποίηση βασισμένη σε μεταλλικά στοιχεία: προστασία και επανόρθωση της επιδερμίδας


Τα εντυπωσιακά οφέλη των μεταλλικών στοιχείων για το σώμα μας είναι σίγουρα αναμφισβήτητα. Ποιος ο ρόλος τους, όμως, στην περιποίηση της επιδερμίδας; Όλα είναι θέμα χημείας. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε είναι ότι ο οργανισμός μας δεν μπορεί να παράγει ορισμένα μεταλλικά στοιχεία – κάτι που σημαίνει ότι η πρόσληψή τους πρέπει να γίνεται από άλλες πηγές. Η διατροφή και τα συμπληρώματα είναι ο ιδανικός τρόπος να ξεκινήσετε, όμως η τοπική εφαρμογή –π.χ. μέσω των προϊόντων περιποίησης– είναι επίσης το κλειδί για να εξασφαλίσετε ότι η επιδερμίδα σας θα παραμείνει υπέροχη για όσο το δυνατόν περισσότερο. Το Minéral 89 της Vichy δημιουργήθηκε με μια ανεπανάληπτη περιεκτικότητα σε Ιαματικό Νερό· με άλλα λόγια, τώρα η επιδερμίδα σας θα επωφεληθεί ακόμα περισσότερο από την εντυπωσιακά ευεργετική δράση αυτού του συστατικού-κλειδί.

Ποια μεταλλικά στοιχεία κάνουν καλό στην επιδερμίδα σας;


Και εδώ ακριβώς έρχεται το Ιαματικό Νερό της Vichy! Ο πρωταγωνιστής των προϊόντων της Vichy, που απαντάται στη φύση, έχει απίστευτα υψηλή συγκέντρωση σε μεταλλικά στοιχεία: στην πραγματικότητα, κάθε λίτρο περιέχει πάνω από πέντε γραμμάρια μεταλλικών στοιχείων. Ποια είναι τα σημαντικότερα; Ο σίδηρος βοηθά στην οξυγόνωση των κυττάρων, επιτρέποντάς τους να παράγουν ένζυμα που απελευθερώνουν τα οφέλη άλλων βασικών βιταμινών και μεταλλικών στοιχείων, ενώ το λίθιο και το θείο έχουν καταπραϋντική δράση. Το κάλιο και το νάτριο δουλεύουν από κοινού για να ρυθμίσουν τα επίπεδα νερού στα κύτταρα, αποτρέποντας έτσι την αφυδάτωση, ενώ το πυρίτιο και το μαγνήσιο αναγεννούν την επιδερμίδα εξασφαλίζοντας τη δομική ακεραιότητά της.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Αναρωτηθήκατε ποτέ από πού πήρε το όνομά του το Minéral 89; Για πρώτη φορά στην ιστορία της Vichy, οι επιστήμονές μας κατάφεραν να ενσωματώσουν στη σύνθεση του Minéral 89 το Ιαματικό Νερό της Vichy στο εκπληκτικό ποσοστό του 89% (ποσοστό που για τα περισσότερα προϊόντα της Vichy κυμαίνεται γύρω στο 20%). Χάρη σε αυτήν την εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε Ιαματικό Νερό της Vichy, το Minéral 89 συμβάλλει στην ενδυνάμωση και αναζωογόνηση της επιδερμίδας.

Φυσικά, το Ιαματικό Νερό της Vichy δεν είναι το μόνο συστατικό που εμπεριέχεται στο Minéral 89. Μάθετε περισσότερα για τον σύμμαχό του

Ετικέτες:

go to top