Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Μασάζ προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα

Γνωρίζατε πως, σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας σας, η τεχνική με την οποία εφαρμόζετε τα προϊόντα είναι το κλειδί για την ενεργοποίησή τους;

Μασάζ προσώπου για λαμπερή επιδερμίδα

Διαβάστε τις καλύτερες συμβουλές μας για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο το πρωινό και βραδινό πρόγραμμα ομορφιάς σας, ώστε να μεγιστοποιήσετε τη δύναμη των συστατικών τους.

Η σωστή τεχνική: τα οφέλη του μασάζ για την επιδερμίδα

Ολοκληρώνοντας ιδανικά μια κουραστική εβδομάδα, το μασάζ προσώπου είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αποφορτίσετε όλη τη συσσωρευμένη ένταση και ταυτόχρονα να μεταμορφώσετε την επιδερμίδα σας. Όταν εφαρμόζεται σωστά, το μασάζ προσώπου μπορεί να συμβάλει στη μείωση της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, στη σύσφιγξη της επιδερμίδας και στην τόνωση της μικροκυκλοφορίας, βελτιώνοντας τη ροή του αίματος, για πιο λαμπερή επιδερμίδα. Επιπλέον, η ενσωμάτωση του μασάζ προσώπου στο πρόγραμμα περιποίησής σας θα βοηθήσει τα συστατικά των προϊόντων σας να διεισδύσουν πιο βαθιά στην επιδερμίδα, μεγιστοποιώντας τα οφέλη τους. Πώς να μην σας αρέσει;

Συμβουλές μασάζ προσώπου: πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προϊόντα περιποίησής σας

Προφανές, το ξέρουμε, αλλά, πριν ξεκινήσετε το μασάζ προσώπου, πλύντε τα χέρια σας και αφαιρέστε εντελώς το μακιγιάζ σας, ώστε να μην περάσουν βακτήρια από το πρόσωπο στα προϊόντα σας. Στεγνώστε ταμπονάροντας με μια πετσέτα, και ξεκινήστε το μασάζ με ένα λάδι ή έναν ορό. Εκτός από το ότι βοηθούν τα δάχτυλά σας να γλιστρούν απαλά σε όλο το πρόσωπο, τα προϊόντα με λεπτότερη υφή και με βάση τα έλαια πρέπει να χρησιμοποιούνται πρώτα, ώστε τα συστατικά  τους να διεισδύσουν σε βάθος στην επιδερμίδα σας και να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα της ενυδατικής ή της κρέμας ημέρας, οι οποίες έχουν συνήθως πιο πλούσια υφή. Εφαρμόστε λοιπόν ένα λεπτόρρευστο προϊόν σαν βάση, για να κλειδώσετε έπειτα στην επιδερμίδα σας όλα εκείνα τα θρεπτικά συστατικά των προϊόντων με βάση το νερό.

Επαγγελματικές συμβουλές μασάζ που μπορείτε να εφαρμόσετε στο σπίτι!

Με τις άκρες των δαχτύλων σας, ξεκινήστε κάνοντας μεγάλες κυκλικές κινήσεις στον λαιμό και κάτω από το πηγούνι, και δουλεύοντας προς τα πάνω. Δώστε προσοχή στην πίεση που ασκείτε: η επιδερμίδα του προσώπου μας είναι πιο ευαίσθητη από ό,τι σε άλλα σημεία του σώματός μας, γι’ αυτό προσπαθήστε να μην πιέζετε πολύ δυνατά. Συνεχίστε προς τα έξω, στη γραμμή της γνάθου και στα μάγουλα, και κινηθείτε προς τα ζυγωματικά. Η ελαφρά πίεση προς τα πάνω και προς τα έξω με τα ακροδάχτυλά σας θα βοηθήσει στην τόνωση της κυκλοφορίας, προσέξτε όμως να μην τραβάτε την επιδερμίδα προς τα κάτω. Ολοκληρώστε με μεγάλες κυκλικές κινήσεις από τους κροτάφους προς το κέντρο του μετώπου, και έπειτα απαλλαγείτε από το πρήξιμο και δώστε λάμψη στην ευαίσθητη περιοχή κάτω από τα μάτια χτυπώντας ελαφρά με τον παράμεσό σας.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Αντιρυτιδική Κρέμα Προσώπου

( 1 γνώμη )

go to top