Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Γήρανση Προσώπου

Οι ερευνητές της Vichy έχουν αφοσιωθεί στην κατανόηση του φαινομένου της «καθημερινής» γήρανσης του προσώπου. Μάθετε περισσότερα για αυτό, αλλά και πώς να το αποτρέψετε, διαβάζοντας τα 5 παρακάτω στοιχεία…

Τι είναι η καθημερινή γήρανση;

Το 50% των γυναικών αναφέρουν ότι νοιώθουν πως φαίνονται μεγαλύτερες το βράδυ σε σχέση με το πρωί, και ο ισχυρισμός τους αυτός επαληθεύεται με επιστημονικές αποδείξεις. Η Aurelie Tripet, Διευθύντρια Επιστημονικής Επικοινωνίας της L'Oréal, εξηγεί ότι «οι βιολογικοί μηχανισμοί της επιδερμίδας μας λειτουργούν σε μια 24ωρη βάση», σύμφωνα δηλαδή με τον κιρκάδιο ρυθμό. Δοκιμές έδειξαν ότι η πιο ώριμη επιδερμίδα χρειάζεται 6 φορές περισσότερο χρόνο (30 ώρες) για να επανορθωθεί σε σχέση με τη νεότερη επιδερμίδα (6 ώρες). Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι η πιο ώριμη επιδερμίδα δεν προλαβαίνει να επανορθωθεί μέσα στο χρονικό διάστημα των 24 ωρών μιας μέρας. Αυτή η διαφορά στην όψη και την ποιότητα της επιδερμίδας, που παρατηρείται από το πρωί ως το βράδυ, ονομάζεται «καθημερινή γήρανση».

Πώς μετράται, από επιστημονικής άποψης, η καθημερινή γήρανση;

Προκειμένου να προσμετρηθεί η καθημερινή γήρανση προσώπου, η Vichy έλαβε υπόψη 3 παράγοντες: την αυτο-αντίληψη, την εξωτερική αντίληψη, και τις κλινικές ενδείξεις.
Οι συμμετέχοντες στη μελέτη απάντησαν σε κάποιες ερωτήσεις σχετικά με την παρατήρηση των σημαδιών γήρανσης. Στη συνέχεια, η επιστημονική ομάδα της
Vichy διεξήγαγε έρευνα στο πεδίο της βιολογικής υποβάθμισης της ποιότητας της επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της ημέρας. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την αρχική υπόθεση: η επιδερμίδα, ιδίως όσο μεγαλώνουμε, εμφανίζει σημάδια γήρανσης κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ποια είναι τα σημάδια;

Τα σημάδια της καθημερινής γήρανσης διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα, ενώ ποικίλλει και ο βαθμός έντασής τους. Σύμφωνα με την έρευνα της Vichy, τα συνηθέστερα σημάδια της καθημερινής γήρανσης της επιδερμίδας είναι η ερυθρότητα, η θαμπάδα και η εμφάνιση ρυτίδων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Σε περιπτώσεις ευαίσθητης επιδερμίδας, μπορεί επίσης να παρατηρηθεί αίσθηση τραβήγματος και αφυδάτωσης, ή οι ατέλειες του προσώπου να γίνονται πιο εμφανείς.

Η καθημερινή γήρανση σχετίζεται με τη μακροπρόθεσμη γήρανση της επιδερμίδας;

Υπάρχει σαφής σύνδεση ανάμεσα στη φθορά που υφίσταται η επιδερμίδα σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και στα σημάδια γήρανσης που αρχίζουν να εμφανίζονται στο πρόσωπό σας. Το θετικό με την καθημερινή γήρανση προσώπου είναι ότι λειτουργεί ως προειδοποίηση για τα μακροπρόθεσμα σημάδια γήρανσης. Έχοντας λοιπόν τη γνώση αυτή, μπορείτε να αναλάβετε δράση πριν τα σημάδια γίνουν μόνιμα.

Πώς αντιμετωπίζεται η καθημερινή γήρανση;

Η σειρά Liftactiv Supreme είναι ειδικά σχεδιασμένη να δρα στοχευμένα ενάντια στα σημάδια της καθημερινής γήρανσης, προσφέροντας συνεχή επανόρθωση στην επιδερμίδα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Για παράδειγμα, ο νέος ορός Serum 10 Supreme, με υψηλή συγκέντρωση ισχυρών ενεργών συστατικών αντιγήρανσης, βοηθά την επιδερμίδα σας να παραμείνει λεία, λαμπερή και φρέσκια ό,τι ώρα κι αν δείχνει το ρολόι σας!

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Supreme Serum 10 Αντιγήρανσης Προσώπου

( 51 γνώμη )

{Όνομα_Προϊόντος}

Supreme Κρέμα Νύχτας

( 2 γνώμη )

go to top