NEO   Μάθετε σημαντικές πληροφορίες για την χρήση cookies στην ιστοσελίδα μας  εδώ.

Εάν δεν αντιδράσετε θα θεωρηθεί πως έχετε αποδεχθεί τους όρους χρήσης cookies

Κλείσε

getGeoIPCountryCode = SiteAppCode = GR Test : 'GR/'

Vichy s'engage à préserver la confidentialité des données personnelles que vous lui transmettez par le biais de ce formulaire. Les données à caractère personnel collectées par l’intermédiaire de ce formulaire font l’objet d’un traitement informatique destiné exclusivement à Vichy aux fins de la gestion de votre inscription, et de la gestion des avis consommateur. Dans le cadre de ce traitement, j’accepte que mes données soient transférées dans les filiales hors UE, certaines d’entre elles ne disposant pas d’un niveau de protection adéquate au sens de la loi informatique et Libertés.

Vous bénéficiez d’un droit d’accès, d’opposition de rectification et de suppression des données qui vous concernent. Vous pouvez exercer ce droit à tout moment en adressant un courrier électronique à [email protected]

Vous pouvez consulter à tout moment notre Politique de Protection des Données Personnelles ainsi que nos Mentions Légales.

OK

OKCancel

Thank you

Close

Ευαίσθητη επιδερμίδα και ενυδατικά προϊόντα

Ευαίσθητη επιδερμίδα και ενυδατικά προϊόντα
 • favoris

Αν διαπιστώσετε ότι η επιδερμίδα σας αντιδρά στις αλλαγές του καιρού ή μετά από την εφαρμογή προϊόντων ομορφιάς, είναι πιθανό να έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα.

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να επιλέξετε μια ενυδατική περιποίηση σχεδιασμένη να αντιμετωπίζει και να μειώνει αυτές τις αντιδράσεις.

Τι σημαίνει «ευαίσθητη επιδερμίδα»


Η ευαίσθητη επιδερμίδα δεν είναι τύπος επιδερμίδας, πράγμα που σημαίνει ότι η ευαισθησία μπορεί να εκδηλωθεί σε οποιονδήποτε τύπο επιδερμίδας και να πυροδοτηθεί από διάφορα ερεθίσματα. Συχνά, προκαλείται από συνηθισμένα συστατικά των προϊόντων περιποίησης, τα οποία μπορεί να περιέχουν ερεθιστικές ουσίες που προκαλούν κάποια αντίδραση. Οι κλιματικές συνθήκες, όπως η ζέστη, το κρύο και ο ξηρός αέρας, μπορούν επίσης να προκαλέσουν συμπτώματα κοινά στις ευαίσθητες επιδερμίδες, όπως τράβηγμα, κοκκινίλες, αίσθηση καύσου, και κνησμό(1). Οι ερεθιστικές ουσίες επηρεάζουν τον δερματικό φραγμό περιορίζοντας την ικανότητά του να κρατά μακριά ρύπους, βακτήρια κ.α. Αυτό, με τη σειρά, του έχει ως αποτέλεσμα την εκδήλωση μιας δερματικής αντίδρασης, που χαρακτηρίζει την «ευαίσθητη επιδερμίδα».

Οι ερεθιστικές ουσίες επηρεάζουν τον δερματικό φραγμό περιορίζοντας την ικανότητά του να κρατά μακριά ρύπους, βακτήρια κ.α.

Τα καλύτερα και τα χειρότερα συστατικά των προϊόντων ενυδάτωσης για την ευαίσθητη επιδερμίδα


Υπάρχουν πολλά συστατικά που μπορείτε να αναζητήσετε σε μια ενυδατική κρέμα για την προστασία και την αναζωογόνηση της επιδερμίδας σας. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μια ενυδατική φροντίδα σχεδιασμένη να έχει υποαλλεργική σύνθεση,  η οποία να περιέχει υγροσκοπικές ουσίες (συστατικά που δεσμεύουν το νερό στην επιδερμίδα), όπως το υαλουρονικό οξύ, οι Φυσικοί Ενυδατικοί Παράγοντες (NMF) και η γλυκερίνη.

Αν έχετε ευαίσθητη επιδερμίδα, είναι καλό να αποφεύγετε συστατικά που μπορεί να προκαλέσουν ερεθισμούς, όπως τα θειικά άλατα και η ρετινόλη. Τα ρετινοειδή ενδέχεται να αποτελέσουν ερεθιστικούς παράγοντες, καθώς καθιστούν την επιδερμίδα πιο ευαίσθητη στον ήλιο το καλοκαίρι και πιο επιρρεπή στην ξηρότητα τον χειμώνα, συνεχίζοντας έτσι τον φαύλο κύκλο της ευαισθησίας.

Τα προϊόντα AQUALIA THERMAL
έχουν δοκιμαστεί
σε γυναίκες με 100%ΕΥΑΙΣΘΗΤΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ

Τα οφέλη μιας καλής ενυδατικής φροντίδας για την ευαίσθητη επιδερμίδα


Τα προϊόντα που είναι υποαλλεργικά και κατάλληλα για την ευαίσθητη επιδερμίδα περιορίζουν τον κίνδυνο δερματικής αντίδρασης. Η Aqualia Thermal είναι ειδικά σχεδιασμένη να αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της ευαίσθητης επιδερμίδας και να ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας σας και τις ανάγκες της.

Οι τέσσερις διαφορετικοί τύποι ενυδατικών προτάσεων της σειράς Aqualia Thermal αντιμετωπίζουν τις αντιδράσεις ευαισθησίας σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Τα προϊόντα αυτά έχουν δοκιμαστεί σε γυναίκες με 100% ευαίσθητη επιδερμίδα, ώστε να αποδειχθεί η ανοχή τους. Πρόκειται για μια σειρά που εστιάζει στην ενυδάτωση, την υψηλή ανοχή, και τον ελάχιστο αριθμό συστατικών.

Διαφορετικές υφές για τους διαφορετικούς τύπους επιδερμίδας


Αν έχετε κανονική/μικτή επιδερμίδα με τάση ευαισθησίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

● Μια ενυδατική κρέμα με ελαφριά υφή

Η Aqualia Thermal Rehydrating Light Cream αναπληρώνει την ενυδάτωση της επιδερμίδας και απαλύνει τις λεπτές γραμμές για 48 ώρες. Ταυτόχρονα είναι τόσο ανάλαφρη που ταιριάζει σε κάθε τύπο επιδερμίδας. Κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι, αμέσως μετά τη χρήση, το 96% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους ενυδατώνεται ορατά, το 92% ότι η θρέψη της επιδερμίδας τους είναι αισθητή και το 84% ότι η επιδερμίδα τους καταπραΰνεται. Μετά από έναν μήνα χρήσης, το 100% των συμμετεχόντων, στη κλινική δοκιμή, ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους φαίνεται επαρκώς ενυδατωμένη. Οι γραμμές  αφυδάτωσης μειώθηκαν σε ποσοστό 11%.

Αν έχετε πολύ ξηρή επιδερμίδα με τάση ευαισθησίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

Μια ενυδατική κρέμα με πλούσια υφή

Η Aqualia Thermal Rehydrating Rich Cream είναι σχεδιασμένη να παρέχει εντατική ενυδάτωση και, παράλληλα, να αναπληρώνει την ενυδάτωση του δερματικού φραγμού, αφήνοντας την επιδερμίδα λεία και λαμπερή. Χάρη στην πλούσια υφή της, είναι ιδανική για την ξηρή/πολύ ξηρή επιδερμίδα. Κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι, αμέσως μετά τη χρήση, για το 90% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους ενυδατώνεται ορατά και το 92% ότι η επιδερμίδα αποκτά αίσθηση μεγαλύτερης άνεσης. Μετά από ένα μήνα χρήσης, το 94% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους φαίνεται αναζωογονημένη ενώ η λείανση της όψης της επιδερμίδας βελτιώθηκε κατά 29%.

Αν έχετε μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα, με ή χωρίς τάση ευαισθησίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε:

● Μια κρέμα gel αναπλήρωσης ενυδάτωσης

Η Aqualia Thermal Rehydrating Gel Cream είναι ιδανική για τη μικτή ή λιπαρή επιδερμίδα. Χαρίζει στην επιδερμίδα αναζωογόνηση, φρεσκάδα και λάμψη, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την όψη των πόρων.

Αν θέλετε να προσθέσετε μια έξτρα δόση ενυδάτωσης στο πρόγραμμα περιποίησής σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε: 

Έναν ορό εντατικής αναπλήρωσης ενυδάτωσης

Το Aqualia Thermal Rehydrating Serum είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας. Μπορεί να εφαρμοστεί πριν από την ενυδατική φροντίδα, για να προσφέρει εντατική αναπλήρωση ενυδάτωσης μακράς διάρκειας, απαλύνοντας τις λεπτές γραμμές και κρατώντας λεία την επιδερμίδα. Κλινικές δοκιμές έδειξαν ότι, αμέσως μετά τη χρήση, το 95% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους ενυδατώνεται ορατά και ότι η θρέψη της επιδερμίδας τους είναι αισθητή, ενώ το 91% ανέφεραν ότι η επιδερμίδα τους καταπραΰνεται. Μετά από έναν μήνα χρήσης, το 95% των συμμετεχόντων ανέφεραν ότι η επιδερμίδα φαίνεται αναζωογονημένη και παρατήρησαν  επιτάχυνση της ανανέωσής της.

ΠΗΓΕΣ:

1. Lev-Tov, H. et al, "The Sensitive Skin Syndrome" in Indian Journal of Dermatology 57.6 (2012) pp. 419-423 [Accessible at: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3519246/]

Ετικέτες:

Τα προϊόντα μας

 • 24769Κρέμα Προσώπου Εντατικής Ενυδάτωσης - Ελαφριά Υφή
  00NewAqualia
  Thermal
  FACE CAREΚρέμα ημέραςΕνυδάτωση Προσώπου

  Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}

  Aqualia Thermal

  Κρέμα Προσώπου Εντατικής Ενυδάτωσης - Ελαφριά Υφή

  Κρέμα ημέρας

  Hydrates dry skin for 48 hours. 97% naturally-derived formula with Hyaluronic Acid.

 • 24771Ορός Προσώπου για Εντατική Ενυδάτωση
  00NewAqualia
  Thermal
  FACE CARESerum ΠροσώπουΕνυδάτωση Προσώπου

  Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}

  Aqualia Thermal

  Ορός Προσώπου για Εντατική Ενυδάτωση

  Serum Προσώπου

  Hydrates dry skin for 48 hours. 97% naturally-derived formula with Hyaluronic Acid.

 • 8994Ενυδατική Κρέμα Νύχτας4.89Aqualia
  Thermal
  FACE CAREΚρέμα ΝύχταςΕνυδάτωση Προσώπου
  {Όνομα_Προϊόντος}
 • Τα πιο δημοφιλή

  go to top