OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Αντηλιακά Προϊόντα

Μέχρι πρότινος, για να μαυρίσετε μάλλον έπρεπε να περάσετε από όλα τα χρώματα: λευκό,ροζ, κόκκινο. Και να γιατί: οιαντιηλιακές κρέμες δεν είχαν πάντοτε την ίδια υφή, άλλοτε ήταν ημίρρευστες, άλλοτε υπερβολικά λευκές, κλπ. Έπρεπε, λοιπόν, να βρείτε τη χρυσή τομήανάμεσα στην προστασία από τις ακτίνες UV και στο όμορφο χρυσαφένιο μαύρισμα… Όλα αυτά όμως πριν από τααντιηλιακά τελευταίας γενιάς. Ο Pascale Piquemal, Επικεφαλής των Κλινικών Αξιολογήσεων στη L’Oréal Recherche, είναι εδώ για να σας παρουσιάσει όλες τις καινοτόμες δράσεις στην αντιηλιακή προστασία που θα ενισχύσουν το μαύρισμά σας.

Προστασία από τις ακτίνες UV, αυτό είναι το ελάχιστο που ζητάει κανείς από μια αντιηλιακή κρέμα. Και συνήθως, πρώτο κριτήριο για την επιλογή ενός αντιηλιακού είναι ο δείκτης προστασίας του, ο SPF. Έπειτα, είναι εύκολο να κάνει κανείς τις πράξεις: 20, 30, 40, ή 50, όσουψηλότερος ο δείκτης προστασίας, τόσο περισσότερο προστατεύεται η επιδερμίδα. Δική σας ηαπόφαση!

Το ξέρατε ότι οι ακτίνεςUV έχουν διαφορετικές επιπτώσεις στην επιδερμίδα ανάλογα με τον τύπο τους; - Η υπερβολική έκθεση στις ακτίνες UVB μπορεί να αποτελέσει την αιτία ενός άμεσουηλιακού εγκαύματος.
- Η υπερβολική έκθεση στις ακτίνες UVA μπορεί να προκαλέσει βαθύτερες βλάβες, ακόμη καινα αλλοιώσει μακροπρόθεσμα τις βιολογικές λειτουργίες της επιδερμίδας. 
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο, το φίλτρο που επιλέγουμε στο αντιηλιακό μας είναι πολύ σημαντικό. Τα φίλτρα ευρέως φάσματος, τύπου Mexoryl SX και XL, είναι αποτελεσματικά ενάντια τόσο στις UVB όσο και στις UVA, και ιδίως ενάντια στις μεγάλου μήκους κύματος UVA.Έτσι, η επιδερμίδα προστατεύεται, και ταυτόχρονα αποκτά όμορφο χρώμα. Επιπλέον, το χρυσαφένιο μαύρισμα παραμένει λαμπερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ο καθένας μας έχει τα κόλπα του για να αποκτήσει όμορφο χρυσαφένιο μαύρισμα όσο τοδυνατόν πιο γρήγορα, και να προετοιμάσει την επιδερμίδα του για τον ήλιο! Ένας καλός τρόπος είναι ένας μήνας διατροφής πλούσιας σε καροτίνη, δηλαδή μερικές μέρες αυτό-μαυρίσματος (με την προϋπόθεση ότι το δέρμα δεν εκτίθεται στον ήλιο).
Σήμερα, χάρη σε ορισμένα νέα αντιηλιακά, μπορείτε να περάσετε πιο γρήγορα και πιο εύκολατο δύσκολο αυτό στάδιο των πρώτων ημερών έκθεσης στον ήλιο. Πώς; Ενισχύοντας τον φυσικόμηχανισμό σύνθεσης μελανίνης με ένα σύμπλεγμα ενεργών συστατικών, της Τυροσίνης και τηςΚαφεΐνης, που θα σας βοηθήσουν να μαυρίσετε όμορφα και με ασφάλεια.

Πώς να προστατευθείτε από τον ήλιο; Τέλεια, αυτό το γνωρίζετε καλά… Και μετά; Γιατί να μην ζητήσετε περισσότερα από το αντιηλιακό σας; Γιατί να μην ζητήσετε όλα όσα σας προσφέρουν οι BB και CC κρέμες, που συνδυάζουν την περιποίηση της επιδερμίδας με το μακιγιάζ; Ως αποτέλεσμα, τα αντιηλιακά κάνουν ακόμη ένα βήμα παραπάνω. Εμπλουτίζονται με ενεργά συστατικά που έφεραν την επανάσταση στις θεραπείες ομορφιάς, όπως το Aquabioryl ή το υαλουρονικό οξύ, διατηρώντας την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη, με στόχο το πιο λαμπερό, πιο ομοιόμορφο μαύρισμα… και αυτό που θα διαρκέσει ακόμη και μέχρι το φθινόπωρο. Και όλα αυτά θα τα διαπιστώσετε από τις πρώτες κιόλας ακτίνες του ηλίου.

Όποια κι αν είναι η μορφή τηςενυδατικό σπρέι, ανάλαφρο λάδι, κρεμώδες τζελ ή απαλήκρέμαη ιδανική αντιηλιακή προστασία εξαρτάται από την υφή της, αλλά και από το πόσοευχάριστη είναι η εφαρμογή της. Ανάλαφρο άρωμα, σύνθεση που απορροφάται γρήγορα και αίσθηση που αγκαλιάζει την επιδερμίδα, ή λαμπερό ματ φινίρισμα, διαλέξτε αυτό που σας αρέσει. Αξίζει να συμπεριλάβετε στα κριτήρια επιλογής σας όλα εκείνα τα θετικά στοιχεία που θα σας κάνουν να θέλετε να βάλετε αντιηλιακό ξανά και ξανά, όσες φορές χρειάζεται.Πρωτοποριακές είναι και οι νέες συσκευασίες. Όπως το σπρέι με το καινοτόμο σύστημα on/off, χωρίς καπάκι, που είναι απόλυτα υδατοστεγές σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

go to top