Ηλιακή ακτινοβολία: Πώς να προστατεύσετε το πρόσωπό σας

Μπορεί να ακούγεται υπερβολικό, όμως συμβαίνει και είναι πλέον επιστημονικά αποδεδειγμένο: με το που βγείτε από το σπίτι σας το πρωί και κάνετε τα πρώτα σας βήματα στην πόλη, η επιδερμίδα σας δέχεται επιθέσεις από παντού – με πρώτη και πιο επικίνδυνη την ηλιακή ακτινοβολία, αν και δεν είναι ο μοναδικός εχθρός.

Δύο τύποι ακτίνων UV φτάνουν στη γη, και οι δύο εξίσου βλαπτικές για το δέρμα: οι ακτίνες UVB υπάρχουν κυρίως το καλοκαίρι και ευθύνονται για το μαύρισμα, το ηλιακό έγκαυμα αλλά και τον καρκίνο του δέρματος ενώ οι ακτίνες UVA υπάρχουν όλο το χρόνο, ακόμα και όταν έχει συννεφιά, προκαλούν οξειδωτικό στρες, βλάβες στο DNA των κυττάρων, πρόωρη γήρανση και πλέον γνωρίζουμε πως και αυτές σχετίζονται με τον καρκίνο του δέρματος, με πιο επικίνδυνες τις μεγάλου και πολύ μεγάλου μήκους κύματος UVA.

Δεν είναι, όμως, μόνο η ηλιακή ακτινοβολία που έχει στο στόχαστρο την επιδερμίδα καθημερινά: ένας ακόμα παράγοντας του εκθεσιώματος, η ρύπανση, συνδυάζεται με τις ακτίνες UVA και οδηγεί σε μια μορφή πρόωρης γήρανσης που ονομάζεται “φωτορύπανση” – αυτή ευθύνεται για πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης που κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μας… πριν την ώρα τους.

Τίποτα από όλα αυτά δεν χρειάζεται να συμβεί και μάλιστα χωρίς να χρειαστείτε ούτε ένα λεπτό παραπάνω στο μπάνιο σας, αρκεί να κάνετε την έξυπνη κίνηση: να βάλετε στο καθημερινό σας skincare το Capital Soleil UV-Age Daily, ένα προϊόν που παρέχει προηγμένη προστασία UVB SPF50 και UVA PF46 για πρόληψη της φωτογήρανσης ενώ συγχρόνως διορθώνει τα ήδη υπάρχοντα σημάδια της, συμπεριλαμβανομένων των κηλίδων. Όμως η καινοτομία του δεν σταματάει εδώ: αυτή η νέα γενιά καθημερινής προστασίας από τις ακτίνες UV αλλάζει τα δεδομένα χάρη στο κυριολεκτικά αόρατο φινίρισμα και τη φυσική αίσθηση άνεσης που προσφέρει στην επιδερμίδα. Το μυστικό βρίσκεται στην νέα τεχνολογία Netlock, η οποία έχει κατοχυρωθεί με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας. Χάρη σε αυτή την τεχνολογία, τα φίλτρα UV παγιδεύονται σε μικροσταγονίδια τζελ τα οποία μόλις εφαρμοστούν στο δέρμα σχηματίζουν ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο και ανθεκτικό φιλμ, χωρίς την παραμικρή υποψία λευκού ίχνους.


Μαζί με την πολύ υψηλή φωτοπροστασία, το Capital Soleil UV-Age Daily καταπολεμά τα υπάρχοντα σημάδια φωτογήρανσης, χάρη στα δερματολογικά ενεργά συστατικά που περιέχει, σε υψηλές συγκεντρώσεις: 2% Νιασιναμίδη (Βιταμίνη Β3), η οποία μειώνει την όψη των κηλίδων δρώντας ενάντια στη μελάγχρωση, 4% Πεπτίδια με αποδεδειγμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα, Κλάσματα Προβιοτικών που προάγουν και διαφυλάσσουν την υγιή όψη της επιδερμίδας και Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, το οποίο είναι πλούσιο σε 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος. Και βέβαια, η σύνθεση είναι σχεδιασμένη για βέλτιστη ασφάλεια καθώς είναι υποαλλεργική, μη φαγεσωρογόνος, δεν τσούζει τα μάτια, δεν περιέχει σιλικόνες και μικροπλαστικά.

Το (ακόμα) καλύτερο; To Capital Soleil UV-Age Daily κυκλοφορεί πλέον και με χρώμαγια εσάς που αγαπάτε το no makeup-makeup ή θέλετε μια ανάλαφρη κάλυψη όταν ο υδράργυρος ανεβαίνει. Ισορροπώντας ιδανικά ανάμεσα στο skincare και το makeup, αυτό το προϊόν χαρίζει ομοιόμορφο τόνο και φωτεινότητα στην επιδερμίδα ενώ την ίδια στιγμή της προσφέρει προηγμένη προστασία από τις ακτίνες UV και εντατική δράση κατά των σημαδιών της φωτογήρανσης.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ