Η απόχρωση βάσης μακιγιάζ για τον τόνο της επιδερμίδας σας

Η επιλογή της σωστής απόχρωσης βάσης για μακιγιάζ για τον μοναδικό τόνο της επιδερμίδας σας μπορεί συχνά να φαίνεται πρόκληση. Αλλά όχι πλέον! Μάθετε πώς να πετύχετε τον τέλειο χρώμα με το Dermablend Covermatte.

Επιλέγοντας τη σωστή απόχρωση βάσης μακιγιάζ σε κατάστημα

Η αγορά μιας νέας βάσης μακιγιάζ μπορεί να φαίνεται δύσκολη υπόθεση, ιδιαίτερα όταν βρίσκουμε στο φαρμακείο αμέτρητα φαινομενικά ίδια μπουκαλάκια και σωληνάρια.

Συνεπώς, για να βρείτε τη σωστή απόχρωση για τον τόνο της επιδερμίδας σας, χρειάζεστε μερικά βασικά κόλπα για να αποφύγετε την αγορά λάθος προϊόντος.

Αρχικά, προσέξτε τον φωτισμό του καταστήματος.
Αποφύγετε όσο το δυνατόν περισσότερο τα τεχνητά φώτα από πάνω σας. Εάν είναι εφικτό, δοκιμάστε να βάλετε μερικές αποχρώσεις στη γραμμή του πηγουνιού σας (όχι στο πίσω μέρος του χεριού σας!), βγείτε έξω και παρατηρήστε το στο φυσικό φως της ημέρας.

Στη συνέχεια, λάβετε υπόψη τους υποτόνους της επιδερμίδας σας. Ανεξάρτητα από το πόσο ανοικτό ή σκούρο είναι το δέρμα σας, ο υποτόνος σας, ψυχρός, ζεστός ή ουδέτερος, είναι καίριος για το πόσο καλά ταιριάζει η βάση του μακιγιάζ με την επιδερμίδα σας. 

Γενικά, οι πιο ζεστοί τόνοι πρέπει να επιλέγουν αποχρώσεις με ροδακινί ή κιτρινωπή απόχρωση, ενώ οι πιο ψυχροί τόνοι της επιδερμίδας πρέπει να επικεντρώνονται σε πιο ροζ ή πιο μπλε τόνους.

Dermablend Covermatte: 5 αποχρώσεις για ένα τέλειο αποτέλεσμα

Οι ανάλαφρες BB κρέμες και τα υγρά foundation τείνουν να υπάρχουν σε λιγότερες αποχρώσεις από τις συνθέσεις μακράς διάρκειας ή υψηλής κάλυψης, οπότε είναι’ σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι έχετε’ επιλέξει τη σωστή απόχρωση, αν’ αναζητάτε ένα φυσικό αποτέλεσμα πλήρους κάλυψης. Η νέα σύνθεση του Dermablend SOS Cover Stick διατίθεται σε 5 ρεαλιστικές αποχρώσεις που συνδυάζονται τέλεια με το Dermablend’ Covermatte foundation.
skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ