Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Ιαματικό Νερό Προσώπου

INSIDE-IMG-_4-reasons-to-use-Mineralizing-Water-Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy για το πρόσωπο, πηγάζοντας από τα βάθη των γαλλικών ηφαιστείων, περιέχει 15 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία, με ιδιότητες που βοηθούν στη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Μάθετε εδώ 4 λόγους για τους οποίους το Μεταλλικό Νερό πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινή αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας σας.

Ενίσχυση της επιδερμίδας ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες


Ένα από τα συνηθέστερα αίτια του σχηματισμού ρυτίδων είναι οι βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας δεν εκτίθεται υπερβολικά στις ακτίνες UV. Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές ώστε να εξακριβωθεί η ικανότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy να ενισχύει τον φυσικό αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας ενάντια στην επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, εφαρμόζοντας το νερό 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο, αυξάνεται σημαντικά η δραστικότητα της καταλάσης (ενός ενζύμου που προστατεύει τα κύτταρα από τις ακτίνες UV).

Ανάπλαση της επιδερμίδας

Έχει αποδειχθεί ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy συμβάλλει στη διαδικασία ανάπλασης του προσώπου ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της γενικότερης κατάστασης της επιδερμίδας. Το νερό διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος στα κύτταρα, επιτρέποντας την καλύτερη ενυδάτωση του προσώπου και τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

Καταπράυνση της επιδερμίδας


Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας γίνεται πιο ευαίσθητη. Καταπολεμήστε τα σημάδια της γήρανσης και ανακουφίστε την επιδερμίδα σας από τις φλεγμονές, την ερυθρότητα και άλλα συμπτώματα της ευαισθησίας αυτής με ένα καταπραϋντικό μεταλλικό νερό. Η L'Oréal διεξήγαγε κλινική μελέτη σε 27 άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα ώστε να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy, όταν αυτό εφαρμόζεται στο πρόσωπο και άλλες ευπαθείς περιοχές του δέρματος δύο φορές την ημέρα για 1 μήνα. Τα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική μείωση όλων των κλινικών συμπτωμάτων της ευαίσθητης επιδερμίδας. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν επίσης ότι, μόλις 5 λεπτά μετά την εφαρμογή του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy στην προσβεβλημένη περιοχή (με ένα μαντηλάκι εμποτισμένο με το προϊόν), ένιωσαν την επιδερμίδα τους να καταπραΰνεται.

Επανεξισορρόπηση

Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες, όπως ο καιρός και η ρύπανση, μπορεί να βλάψουν και να αποδυναμώσουν την επιδερμίδα σας, καθιστώντας την πιο ευπαθή στην εμφάνιση ευαισθησίας, ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει σταθερό το επίπεδο του pH – προστατεύοντάς την έτσι από τις φλεγμονές και τα συμπτώματα που προκαλούν δυσφορία.

Πώς να συμπεριλάβετε το μεταλλικό νερό στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας


Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy σε μορφή σπρέι είναι ιδανικό για μια γρήγορη, αναζωογονητική δόση μεταλλικών στοιχείων. Εκτός αυτού όμως, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό εμπεριέχεται σε όλα τα προϊόντα της Vichy, πράγμα που σημαίνει ότι, κάθε φορά που εφαρμόζετε την κρέμα ημέρας, την κρέμα νυκτός, τον ορό προσώπου ή τη λοσιόν καθαρισμού σας, προστατεύετε την επιδερμίδα σας από την ευαισθησία και τα σημάδια της γήρανσης.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό

( 3 γνώμη )

{Όνομα_Προϊόντος}

Supreme Κρέμα Νύχτας

( 2 γνώμη )

go to top