OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

SKINCONSULTAI

Η εξατομικευμένη ανάλυση γήρανσης του δέρματος που αναπτύχθηκε από δερματολόγους, και λειτουργεί με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Κάνε τη διάγνωση τώρα
Skinconsult

Ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία σε 2 βήματα

H Vichy προστατεύει το πρόσωπό μας από τις καθημερινές εξωγενείς συνθήκες και τη θερμοκρασία με δύο μοναδικά προϊόντα: το Minéral 89 και το Idéal Soleil κατά των ρυτίδων.

Ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία σε 2 βήματα

Πρόσφερε στην επιδερμίδα σου ολοκληρωμένη ενυδάτωση και προστασία

Ενυδάτωση και αντιηλιακή προστασία σε 2 βήματα

Η χρόνια έκθεση μας στο εξωτερικό περιβάλλον έχει πλέον όνομα: Εκθεσίωμα. Οι εξωτερικοί παράγοντες, όπως οι ρύποι και η ηλιακή ακτινοβολία, επηρεάζουν τη φυσιολογική κατάσταση του οργανισμού μας από κοινού με το στρες, την κούραση και τη λάθος διατροφή. Φυσικά, όλα αυτά αντανακλούν στην επιδερμίδα και ιδιαίτερα στο πρόσωπο μας, που όλο το χρόνο έρχεται καθημερινά σε επαφή με εξωγενείς παράγοντες. Για να καταπολεμήσουμε όλα τα παραπάνω δύο μοναδικά προϊόντα μας περιμένουν.

Minéral 89: η ενυδάτωση που χρειάζεσαι

Τα εργαστήρια της Vichy, γνωρίζοντας πολύ καλά όλους τους παραπάνω εξωγενείς παράγοντες και ιδιαίτερα τις συνέπειες του εκθεσιώματος, καινοτομούν ξανά, δημιουργώντας το Minéral 89. Πρόκειται για ένα ενυδατικό booster που χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα. Το Minéral 89 περιέχει 11 μοναδικά συστατικά ανάμεσα στα οποία ξεχωρίζουν το ιαματικό μεταλλικό νερό από τα βάθη των γαλλικών ηφαιστείων και το υαλουρονικό οξύ. Έτσι, με μερικές σταγόνες προσφέρουμε στην επιδερμίδα μας ενυδάτωση και λάμψη και τη βοηθούμε να επανακτήσει την υγιή όψη της.

Idéal Soleil: αντιγηραντική και αντηλιακή προστασία

Η ολοκληρωμένη περιποίηση όμως δεν σταματά εκεί. Η αντηλιακή προστασία, ειδικά σε μια χώρα όπου ο ήλιος σπάνια μας εγκαταλείπει, είναι το Α και το Ω για την υγεία του δέρματός μας. Η ανάγκη αυτή γίνεται εντονότερη το καλοκαίρι, όταν οι ακτίνες UVA και UVB μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά όχι μόνο στο δέρμα, αλλά και συνολικά στην υγεία μας. Πρέπει, λοιπόν, το αντηλιακό που θα επιλέξουμε να είναι το ιδανικό. Και την απάντηση έρχεται να μας δώσει η VICHY με το Idéal Soleil Κατά των Ρυτίδων. Το πρώτο αντηλιακό εμπλουτισμένο με φίλτρα ευρέως φάσματος και ισχυρά αντιοξειδωτικά συστατικά. Με τη νέα αυτή σύνθεση, το Idéal Soleil προσφέρει απόλυτη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, προλαμβάνοντας ταυτόχρονα και τη φωτογήρανση. Η ευχάριστη υφή και η άμεση απορρόφησή του είναι μερικά έξτρα συν, που κάθε μέρα θα κάνουν το δέρμα πιο υγιές διατηρώντας το προστατευμένο.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

 • {Όνομα_Προϊόντος}

  Mineral 89 ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

  Ενυδατικό Booster Προσώπου

  Κρέμα ημέρας

  ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Η καθημερινή δόση δύναμης της επιδερμίδας

 • {Όνομα_Προϊόντος}

  Capital Soleil ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

  Αντιηλιακό Κατά των ρυτίδων 3-σε-1 SPF 50

  Αντιηλιακή κρέμα

  Triple action to reduce wrinkles, improves elasticity, and boosts radiance.

 • ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  3 λάθη που μπορεί να κάνετε με τις μάσκες αργίλου

  Πρόσωπο

  3 λάθη που μπορεί να κάνετε με τις μάσκες αργίλου

  Η άργιλος χρησιμοποιείται εδώ και καιρό για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες, ιδίως σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας. Ωστόσο, οι μάσκες αργίλου για το πρόσωπο εξακολουθούν να περιβάλλονται από αρκετούς μύθους. Παρακάτω εξετάζουμε τρεις συνηθισμένες παρανοήσεις, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από όλα όσα έχει να σας προσφέρει η μάσκα σας.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  Ακμή, κνησμός & εξανθήματα: τα σημάδια άγχους στο σώμα

  Πρόσωπο

  Ακμή, κνησμός & εξανθήματα: τα σημάδια άγχους στο σώμα

  Το στρες δεν επηρεάζει μόνο την ψυχική μας ευεξία: αν δεν κάνουμε κάτι για να το αντιμετωπίσουμε, μπορεί να αρχίσει να έχει αντίκτυπο και στην υγεία του σώματός μας. Παρακάτω εξετάζουμε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους το σώμα σας μπορεί να σας λέει ότι πρέπει να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  go to top