OK

OK Cancel

Thank you

Close

3 λόγοι για να επιλέξετε «ασφαλή» προϊόντα περιποίησης

 • favoris

Για να καλύψετε τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και να ελαχιστοποιήσετε τις αλλεργικές αντιδράσεις, βεβαιωθείτε ότι το επόμενο προϊόν φροντίδας του δέρματος πληροί ορισμένα κριτήρια ποιότητας. Διαβάστε παρακάτω τα 3 σημαντικότερα για εμάς.

3 λόγοι για να επιλέξετε «ασφαλή» προϊόντα περιποίησης

1. Υποαλλεργική σύνθεση


Ο όρος «υποαλλεργικό», όπως αναγράφεται στα προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης της Vichy, σημαίνει ότι το προϊόν είναι σχεδιασμένο να ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο αλλεργιών. Προκειμένου να εξακριβωθεί ο υποαλλεργικός χαρακτήρας, διενεργούνται δοκιμές ανοχής σε πολλά άτομα, για αρκετές εβδομάδες, μέσω της εφαρμογής επιθεμάτων. Απώτερος στόχος είναι να μην προκαλείται καμία απολύτως αντίδραση ευαισθησίας.

2. Δοκιμές χρήσης στο πλαίσιο δερματολογικού ελέγχου


Όλα τα προϊόντα περιποίησης Vichy δοκιμάζονται κάτω από το άγρυπνο και εξειδικευμένο μάτι ενός δερματολόγου, σε αντιπροσωπευτικό δείγμα ανδρών ή/και γυναικών που διαθέτουν τόσο στοχευμένους όσο και μη στοχευμένους τύπους επιδερμίδας. Οι δοκιμές αυτές, που διενεργούνται για διάστημα αρκετών ημερών και σε συνθήκες πραγματικής ζωής, χρησιμεύουν για τον καθορισμό των κριτηρίων αποτελεσματικότητας του προϊόντος, όπως η ενυδάτωση, η προστασία, η αντιγήρανση και η ανοχή στην επιδερμίδα. Αν υπάρξει και η παραμικρή ακόμα αμφιβολία, η σύνθεση αναθεωρείται και διορθώνεται.

3. Ανιχνευσιμότητα συστατικών


Πώς μπορείτε να διαπιστώσετε αν ένα προϊόν είναι καλό για την επιδερμίδα σας; Ποια είναι η διαδικασία παρασκευής του; Από πού πηγάζουν οι ευεργετικές ιδιότητές του και πώς επιλέγονται οι πρώτες ύλες;

Η Vichy τηρεί πάντοτε αυστηρές προδιαγραφές σε ό,τι αφορά τα προϊόντα της και ανιχνεύει όλα τα χρησιμοποιούμενα συστατικά, όπως ισχύει για παράδειγμα για το περίφημο Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της. Η Vichy προσεγγίζει με απόλυτη διαφάνεια το ταξίδι του προϊόντος, από τα παμπάλαια πετρώματα βαθιά στην ηφαιστειακή γη της Ωβέρνης μέχρι την τοποθεσία παραγωγής. Οι πρώτοι βακτηριολογικοί έλεγχοι διεξάγονται απευθείας κατά την εκχύλιση του νερού από την πηγή. Στη συνέχεια, το νερό αναλύεται και πάλι στο εργαστήριο, για να μετρηθεί η περιεκτικότητά του σε μεταλλικά στοιχεία. Ο στόχος: να εξασφαλιστεί η υψηλότερη ποιότητα και η κάλυψη των αναγκών κάθε τύπου επιδερμίδας.

Τα προϊόντα μας

 • {Όνομα_Προϊόντος}
 • Νέο

  {Όνομα_Προϊόντος}
 • Τα πιο δημοφιλή

  Βιταμίνη C για λαμπερή επιδερμίδα

  Συστατικά

  Βιταμίνη C για λαμπερή επιδερμίδα

  Η πολυάσχολη καθημερινότητά σας μπορεί να επηρεάσει την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την ορατά κουρασμένη και θαμπή. Το ξέρατε όμως ότι μια από τις πιο ξακουστές βιταμίνες σε ολόκληρο τον κόσμο μπορεί να είναι και το κλειδί για φωτεινή, λαμπερή επιδερμίδα; Ελάτε να ρίξουμε μαζί μια ματιά στις αναζωογονητικές ιδιότητες της Βιταμίνης C...

  Διαβάστε το άρθρο

  Βιταμίνη C & υαλουρονικό οξύ: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί;

  Συστατικά

  Βιταμίνη C & υαλουρονικό οξύ: Μπορούν να χρησιμοποιηθούν μαζί;

  Θα πρέπει η Βιταμίνη C και το υαλουρονικό οξύ, συστατικά που καθένα έχει τα δικά του οφέλη, να χρησιμοποιούνται συνδυαστικά; Παρακάτω εξηγούμε πώς μπορείτε να τα ενσωματώσετε στο πρόγραμμα περιποίησής σας.

  Διαβάστε το άρθρο

  Υαλουρονικό Οξύ: Αντιγήρανση και ενυδάτωση

  Συστατικά

  Υαλουρονικό Οξύ: Αντιγήρανση και ενυδάτωση

  Γιατί το Υαλουρονικό Οξύ με τις εκπληκτικές ενυδατικές δυνάμεις είναι επίσης το τέλειο δώρο αντιγήρανσης για την επιδερμίδα σας.

  Υαλουρονικό Οξύ: το μυστικό που δεσμεύει την υγρασία και κρύβεται πίσω από τη ζωντάνια της επιδερμίδας. Το πιο αποτελεσματικό δερματολογικό συστατικό ενυδάτωσης. Και τα οφέλη του δεν σταματούν εδώ. Οι νέοι τρόποι διάχυσής του στο δέρμα επεκτείνουν τα θετικά αποτελέσματά του πέρα από την ενυδάτωση. Πρωτοποριακές θεραπείες και συνθέσεις ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ικανότητά του να απαλύνει τις ρυτίδες. Από τις «μικροβελόνες» στερεοποιημένου Υαλουρονικού Οξέος που διαχέονται στις βαθύτερες στοιβάδες του δέρματος μέχρι τον συνδυασμό διαφορετικών μορφών Υαλουρονικού Οξέος για μέγιστη αποτελεσματικότητα, καλωσορίστε τη νέα γενιά Υαλουρονικού Οξέος.

  Διαβάστε το άρθρο

  #HappyAging: τα συστατικά-κλειδί για λαμπερή επιδερμίδα στα 65+

  Συστατικά

  #HappyAging: τα συστατικά-κλειδί για λαμπερή επιδερμίδα στα 65+

  Καθώς μεγαλώνουμε, η επιδερμίδα μας (και οι ανάγκες της) εξελίσσονται, όπως εξελισσόμαστε κι εμείς. Η Vichy σας αποκαλύπτει τα συστατικά-κλειδί που θα πρέπει να αναζητάτε στα προϊόντα σας, για να εξασφαλίσετε στην επιδερμίδα σας υγιή, λαμπερή όψη.

  Διαβάστε το άρθρο

  Συστατικά περιποίησης για πλούσια μαλλιά μετά την εμμηνόπαυση

  Συστατικά

  Συστατικά περιποίησης για πλούσια μαλλιά μετά την εμμηνόπαυση

  Έχετε παρατηρήσει ότι τα μαλλιά σας έχουν αρχίσει να γίνονται πιο αδύναμα, τώρα που μπήκατε στα 50; Σας αποκαλύπτουμε τα καλύτερα συστατικά που θα πρέπει να αναζητάτε στα προϊόντα περιποίησής σας, για να βελτιώσετε την ποιότητα των λεπτών μαλλιών μετά την εμμηνόπαυση.

  Διαβάστε το άρθρο

  go to top