Σωστή ενυδάτωση προσώπου με την ιδανική ρουτίνα περιποίησης

Είναι κοινό μυστικό: η σωστή ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας προκειμένου η επιδερμίδα, ανεξάρτητα από τον τύπο της, να παραμείνει απαλή, φωτεινή, ελαστική – μην ξεχνάτε πως το 64% του δέρματος αποτελείται από νερό. Όταν οι ειδικοί μιλούν για ενυδάτωση αναφέρονται στην κατανάλωση επαρκούς ποσότητας νερού καθημερινά αλλά όχι μόνο: μπορεί οι έρευνες να έχουν δείξει πως η αύξηση της κατανάλωσης νερού οφελεί συνολικά τον οργανισμό και την όψη της επιδερμίδας, όμως χρειάζεται να συνδυάζεται και το κατάλληλο ενυδατικό skincare, ώστε το δέρμα σας να απολαμβάνει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Με δεδομένο ότι ο επιδερμιδικός φραγμός έχει την αποστολή να συγκρατεί την πολύτιμη υγρασία στο εσωτερικό του δέρματος αλλά και ότι οι παράγοντες του Εκθεσιώματος διαταράσσουν τη συνοχή του προκαλώντας σημαντική απώλεια υδάτωσης, είναι απαραίτητο να επιλέγετε συνθέσεις που καλύπτουν επαρκώς και τις δύο ανάγκες: να προσφέρουν εντατική ενυδάτωση και συγχρόνως να ενδυναμώνουν τον δερματικό φραγμό. Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το Εκθεσίωμα είναι ο επιστημονικός όρος που περιγράφει τον αντίκτυπο της καθημερινότητας στην επιδερμίδα μας και οι παράγοντες που το απαρτίζουν χωρίζονται σε τρεις βασικές κατηγορίες:
-        Περιβαλλοντικοί παράγοντες, όπως η ακτινοβολία UV, η ρύπανση, οι καιρικές συνθήκες
-        Ο τρόπος ζωής, δηλαδή το στρες, η διατροφή, ο ύπνος
-        Οι ορμονικές μεταβολές που συμβαίνουν κατά τη διάρκεια της ζωής μας

Έχοντας εστιάσει τις έρευνές της στο Εκθεσίωμα εδώ και χρόνια, η Vichy κατάφερε να αποκωδικοποιήσει και να προβλέψει τις μεταβαλλόμενες ανάγκες της επιδερμίδας σε κάθε ηλικία αλλά και να βρει τον τρόπο να υποστηρίξει και να ενδυναμώσει τον επιδερμιδικό φραγμό από τις καθημερινές επιθέσεις που δέχεται.

Και εγένετο... Minéral 89 Booster: Το προϊόν που άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην κοσμετολογία αποδεικνύοντας ότι οι καθαρές, μινιμαλιστικές συνθέσεις είναι το ίδιο αποτελεσματικές, και προσφέροντας στην επιδερμίδα την τέλεια δόση δραστικών συστατικών ώστε να παραμένει ενυδατωμένη και να σφύζει από ζωντάνια.

Minéral 89 σημαίνει 89% νερό. Όχι οποιοδήποτε νερό αλλά Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, το οποίο περιέχει εκατομμύρια (ναι, σωστά διαβάζετε) μεταλλικά στοιχεία που αποδεδειγμένα επανορθώνουν και ενδυναμώνουν την επιδερμίδα ενώ ενισχύουν τις αντιοξειδωτικές της άμυνες. Η σύνθεση, με 94% συστατικά φυσικής προέλευσης, ενισχύθηκε και με ένα δραστικό δερματολογικό συστατικό ταυτισμένο με την ενυδάτωση: το Υαλουρονικό οξύ. Δρώντας σε συνέργεια με τα μεταλλικά στοιχεία, ενυδατώνει σε βάθος και “γεμίζει” την επιδερμίδα χάρη στην εντυπωσιακή ικανότητά του να έλκει και να συγκρατεί έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό. Μια τόσο καινοτόμα σύνθεση με αποδεδειγμένα αποτελέσματα σε κάθε τύπο επιδερμίδας, σε κάθε φωτότυπο και ηλικία, δεν θα μπορούσε παρά να γίνει best seller σε χρόνο dt, να εξακολουθεί να ξεπουλάει σαν ζεστό ψωμάκι σε όλο τον κόσμο και τελικά να γίνει ο πυλώνας του ιδανικού πρωτόκολλου ενυδάτωσης από την Vichy!

Σωστή ενυδάτωση προσώπου σε 3 βήματα
 
Μετά τον θρίαμβο του Minéral 89 Booster, ήταν ζήτημα χρόνου τόσο η επιστημονική κοινότητα όσο και οι fans του παγκοσμίως να «απαιτήσουν» και το επόμενο βήμα: την κρέμα Minéral 89 που έρχεται να συμπληρώσει και να αναβαθμίσει την καθημερινή ρουτίνα ενυδάτωσης – και η Vichy έκανε την επιθυμία τους πραγματικότητα.  Υποδεχόμαστε, λοιπόν, τη νέα κρέμα Minéral 89 72H Moisture Boosting Cream, την καθημερινή δόση Μεταλλικών Στοιχείων, Καθαρού Υαλουρονικού Οξέος, Βιταμινών & Σκουαλένιου για δράση σε 3 επίπεδα της επιδερμίδας και βαθιά ενυδάτωση για 3 ημέρες!

Πιο συγκεκριμένα, το Υαλουρονικό οξύ και το Σκουαλένιο ενδυναμώνουν τον επιδερμιδικό φραγμό, ενυδατώνουν και αναζωογονούν τα κύτταρα της επιδερμίδας, τα Μεταλλικά Στοιχεία ενισχύουν τη δομή της ενώ η Βιταμίνη Β3 υποστηρίζει την φυσική παραγωγή των Ceramides. Με 92% συστατικά φυσικής προέλευσης, απαλλαγμένη από κάθε «ύποπτο» συστατικό, προσφέρει 72 ώρες ενισχυμένη ενυδάτωση (1) και 100% επανόρθωση του επιδερμιδικού φραγμού (2), 8 φορές πιο γρήγορα σε σχέση με τη φυσική ικανότητα επανόρθωσης του επιδερμιδικού φραγμού.
Όσο για την υφή της, είναι τόσο δροσερή που λιώνει στην επιδερμίδα και απορροφάται αμέσως, χωρίς να κολλάει ή να αφήνει την παραμικρή αίσθηση λιπαρότητας. Και, για να μην μείνει κανένας τύπος δέρματος παραπονεμένος, η Minéral 89 72H Moisture Boosting Cream κυκλοφορεί και σε πιο πλούσια υφή που καλύπτει τις ανάγκες της ξηρής επιδερμίδας.

Οι αριθμοί το επιβεβαιώνουν: το πρωτόκολλο ενυδάτωσης Mineral 89, που συνδυάζει Booster και Κρέμα, δίνει αποδεδειγμένα έως και 80% περισσότερη ενυδάτωση συνολικά! (3) Εσείς δεν έχετε παρά να ακολουθείτε πιστά, καθημερινά, τα 3 1 βήματα σωστής ενυδάτωσης προσώπου:
 
Βήμα 1
Καθαρισμός με την ιδανική σύνθεση για τις ανάγκες της επιδερμίδας σας.
 
Βήμα 2
Minéral 89 Booster: Πιέστε 2 φορές την αντλία για να πάρετε επαρκή δόση προϊόντος και εφαρμόστε το στο πρόσωπο, το λαιμό και το ντεκολτέ κάνοντας απαλό μασάζ με κυκλικές, ανοδικές κινήσεις.
 
Βήμα 3
Minéral 89 Cream:  Αμέσως μετά το booster, εφαρμόστε την κρέμα της σειράς για δράση σε 3 στοιβάδες της επιδερμίδας και βαθιά ενυδάτωση για 3 ημέρες.
 
Η αναζωογόνηση, η φρεσκάδα και η λάμψη υγείας είναι ήδη ορατή στην επιδερμίδα σας – τόσο γρήγορα, τόσο απλά!
 
 
1) Μέτρηση με Corneometer σε 24 γυναίκες, ηλικίας 21-65 ετών. 
(2) Οργανομετρική δοκιμή, μετά από 3 εφαρμογές, σε σύγκριση με επιδερμίδα στην οποία δεν εφαρμόστηκε το προϊόν.
3) Οργανομετρική δοκιμή, μετά από 3 εφαρμογές, σε σύγκριση με επιδερμίδα στην οποία δεν εφαρμόστηκε το προϊόν.

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ