OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

EΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ 
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ
ΕΝΑΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ & ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Skin ageing algorithm background

Υαλουρονικό Οξύ: Υπέροχη επιδερμίδα για μία σημαντική περίσταση

Εκπέμπουμε σήμα SOS. Πώς να αποκτήσετε υπέροχη επιδερμίδα για το μεγάλο γεγονός.

Υαλουρονικό Οξύ: Υπέροχη επιδερμίδα για μία σημαντική περίσταση

Διαθέσιμο τώρα σε νέα μορφή μάσκας και επιθεμάτων, το πανίσχυρο Υαλουρονικό Οξύ είναι η απόλυτη διάσωση για την επιδερμίδα σας.

Είναι αλήθεια και δεν χωρά καμία αμφιβολία: όσο πλησιάζει η μεγάλη ημέρα, τόσο πιο πιθανό είναι η επιδερμίδα σας να… λιποτακτήσει. Και εξίσου αλήθεια είναι ότι όσο πιο σημαντικό το επερχόμενο γεγονός, τόσο μεγαλύτερη θα είναι κι η αντίδραση της επιδερμίδας σας – κατά πάσα πιθανότητα ένας συνδυασμός στρες και εξαντλητικής κούρασης - αν αφιερώνετε ατελείωτες ώρες στην προετοιμασία σας για το σπουδαίο γεγονός. Νέες αποτελεσματικές λύσεις που αναπληρώνουν το Υαλουρονικό Οξύ στην επιδερμίδα μπορούν να σας βοηθήσουν να ανακτήσετε άμεσα τη χαμένη σας λάμψη.

Πρώτον: θέστε το στρες υπό έλεγχο.


Βρείτε έναν τρόπο να περιορίσετε το άγχος. Μπορεί να είναι πιο εύκολο στα λόγια παρά στην πράξη, όμως ο πρώτος κανόνας για να μπορέσετε να έχετε αποτελέσματα ή να περιποιηθείτε τους άλλους είναι να φροντίσετε τον εαυτό σας. Δοκιμάστε την επικοινωνία, τη γυμναστική, μια βόλτα με φίλους, ή οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό που σας στρεσάρει. Γράψτε μια λίστα «τι έχω κάνει ως τώρα» αντί για «τι πρέπει να κάνω». Ανακτήστε τον έλεγχο του μυαλού και του τρόπου σκέψης σας. Δείτε τα πράγματα στις σωστές τους διαστάσεις. Και πάρτε ανάσα.

Το Υαλουρονικό Οξύ
έχει την ικανότητα να έλκει και να συγκρατεί υγρασία έως και 1000xφορές το βάρος του

Δεύτερον: δώστε στην επιδερμίδα σας το Υαλουρονικό Οξύ που χρειάζεται.


Το Υαλουρονικό Οξύ παράγεται εκ φύσεως στο δέρμα και διασπάται σε καθημερινή βάση. Λόγω της δομής του, έχει την ικανότητα να έλκει και να συγκρατεί υγρασία έως και 1000 φορές το βάρος του, γεγονός που το καθιστά το πιο αποτελεσματικό δερματολογικό συστατικό ενυδάτωσης.

Τα μόρια Υαλουρονικού Οξέος – το μυστικό πίσω από τη λάμψη της επιδερμίδας σας που εξαφανίζεται με την κούραση – απορροφούν νερό και διογκώνονται[1] δίνοντας όγκο στα κύτταρα της επιδερμίδας. Έτσι, γεμίζουν τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες και χαρίζουν σφριγηλή όψη στην επιδερμίδα. Συγκρατώντας υγρασία στα κενά ανάμεσα στα κύτταρα, το Υαλουρονικό Οξύ αναζωογονεί την εξωτερική στοιβάδα του δέρματος· έτσι, η επιδερμίδα ενυδατώνεται σε βάθος, γίνεται πιο απαλή, και λάμπει από φρεσκάδα. Ό,τι ακριβώς χρειάζεστε για το μεγάλο γεγονός.


Τρίτον: φορέστε τη «μάσκα» σας πριν πάτε στον χορό.


Η εφαρμογή μιας μάσκας για 5 λεπτά μπορεί να είναι όλα όσα χρειάζεται η επιδερμίδα σας για να ξαναβρεί τη λάμψη της. Η Liftactiv Hyalu Mask αναζωογονεί την επιδερμίδα χάρη στη νέα διπλή δόση Υαλουρονικού Οξέος. Η σύνθεσή της συνδυάζει το Υαλουρονικό Οξύ τόσο υψηλού όσο και χαμηλού μοριακού βάρους, για δράση 360°. Το μεγαλύτερου μεγέθους Υαλουρονικό Οξύ συγκρατεί διπλάσια ποσότητα υγρασίας στην εξωτερική στοιβάδα του δέρματος, ενισχύοντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού και καταπολεμώντας τις φλεγμονές που συχνά προκαλούνται από το στρες. Στο χαμηλότερο μοριακό του βάρος, το Υαλουρονικό Οξύ εξασφαλίζει εντατική ενυδάτωση και αναζωογόνηση. Η σύνθεση είναι επίσης εμπλουτισμένη με Εκχύλισμα Ζυμομύκητα Αγαύης για ενίσχυση της σύνθεσης Υαλουρονικού Οξέος, καθώς και με Εκχύλισμα Γλυκόριζας που αποτρέπει την αποδόμηση του φυσικού Υαλουρονικού Οξέος στο δέρμα. Δοκιμές απέδειξαν τα οφέλη της Liftactiv Hyalu Mask. Αγκαλιάζει την επιδερμίδα με ένα πέπλο φρεσκάδας και, μέσα σε 5 λεπτά, της χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, πιο σφριγηλή αίσθηση, και λάμψη. 

Τέταρτον: με το βλέμμα στραμμένο στο μεγάλο γεγονός.

Φωτίστε τα μάτια σας και απαλλαγείτε από τις λεπτές γραμμές που σχηματίζονται γύρω τους, με τη βοήθεια των καινοτόμων Liftactiv Micro Hyalu Patches που αποτελούνται από 160 μικροκώνους στερεοποιημένου Υαλουρονικού Οξέος. Οι δεκάδες αυτοί μικροκώνοι, αποτελούμενοι από 100% καθαρό Υαλουρονικό Οξύ, διαπερνούν απαλά την επιφάνεια της επιδερμίδας – την κεράτινη στοιβάδα – για να απορροφηθούν σε 4 ώρες. Από την πρώτη κιόλας χρήση, τα επιθέματα βελτιώνουν ορατά τις ρυτίδες στο πόδι της χήνας, όπως αξιολογήθηκε από δερματολόγους. Χρησιμοποιήστε τα λοιπόν πριν από το μεγάλο γεγονός και εξασφαλίστε ξεκούραστη όψη και φρεσκάδα, όταν όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σας.

Πηγές:

[1]Chun, C. et al, 'Effect of molecular weight of hyaluronic acid (HA) on viscoelasticity and particle texturing feel of HA dermal biphasic fillers' στο Biomaterials Research 20.1 (2016) σ. 24 [Προσβάσιμο στο: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5013587/]

go to top