Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Τα Συνήθη Συμπτώματα της Ευαίσθητης Επιδερμίδας

Πιστεύετε ότι μπορεί να είστε κι εσείς μία από τις εκατομμύρια γυναίκες σε όλον τον κόσμο που ταλαιπωρούνται από ευαίσθητη επιδερμίδα;

Τα Συνήθη Συμπτώματα της Ευαίσθητης Επιδερμίδας

Ρίξτε μια ματιά στην επισκόπησή μας για μερικά από τα πιο συνήθη συμπτώματα, καθώς και στις συμβουλές της δερματολόγου Δρ. Nina Roos για να μάθετε πώς να φροντίζετε την ευερέθιστη επιδερμίδα σας.

Ευαίσθητη επιδερμίδα: αναγνωρίζοντας τα συνηθέστερα συμπτώματα


Αν αναρωτιέστε συχνά κατά πόσον η επιδερμίδα σας θεωρείται «ευαίσθητη» ή όχι, αξίζει τον κόπο να ρίξετε μια ματιά σε μερικά από τα πιο κοινά συμπτώματα. Αυτά μπορεί να είναι ορατά (ήτοι ερυθρότητα ή ξηρότητα) ή «νευροαισθητηριακά» (δηλαδή αίσθηση καύσου, τραβήγματος, φαγούρα, τσούξιμο). Οι παράγοντες που πυροδοτούν τα συμπτώματα αυτά διαφέρουν από γυναίκα σε γυναίκα και μπορεί να οφείλονται σε έναν συνδυασμό γονιδίων, περιβάλλοντος ή/και αντιδράσεων σε συγκεκριμένα συστατικά. Πέραν της δυσφορίας αυτής, οι γυναίκες που περιγράφουν την επιδερμίδα τους ως «πολύ ευαίσθητη» έχουν πολύ περισσότερες πιθανότητες να νοιώθουν πόνο ή ερεθισμούς,
όταν η επιδερμίδα τους εκτίθεται σε παράγοντες καταπόνησης.

Θα έχω πάντα ευαίσθητη επιδερμίδα;


Όχι απαραίτητα. Τα συμπτώματα της ευαίσθητης επιδερμίδας μπορεί να έρχονται και να φεύγουν κατά τη διάρκεια της ζωής μας, καθώς και να εμφανίζονται σε προσωρινή βάση, κατ’ επανάληψη ή για παρατεταμένο χρονικό διάστημα, με την επιδερμίδα να καθίσταται, σε γενικές γραμμές, λιγότερο ευαίσθητη καθώς μεγαλώνουμε. Ωστόσο, ακόμη κι αν ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχετε βιώσει συμπτώματα που να σχετίζονται με την ευαίσθητη επιδερμίδα, είναι σημαντικό να αποφύγετε τυχόν αλλαγές στον τρόπο ζωής ή το περιβάλλον σας που μπορεί να επηρεάσουν την επιδερμίδα σας. Η μετακόμιση σε μια πόλη με υψηλά επίπεδα ρύπανσης, οι ξαφνικές αλλαγές στη διατροφή σας, ακόμη και η έκθεση στην υπερβολική ζέστη το καλοκαίρι ή στο κρύο του χειμώνα, όλα αυτά μπορεί να προκαλέσουν αντιδράσεις σε μια κατά τα άλλα κανονική επιδερμίδα.

Τα ναι και τα όχι στην περιποίηση της ευαίσθητης επιδερμίδας


Είναι γνωστό ότι η πολύ ξηρή επιδερμίδα είναι επιρρεπής στην υπερευαισθησία, ξέρατε όμως ότι η εφαρμογή υπερβολικά πολλών προϊόντων μπορεί να βλάψει τις εξωτερικές στοιβάδες της επιδερμίδας σας; Μιλώντας για τα βασικά βήματα στη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας, η δερματολόγος Δρ. Nina Roos τονίζει τη σημασία του εξορθολογισμού του καθημερινού προγράμματος περιποίησης: «Όσο πιο απλό είναι ένα πρόγραμμα περιποίησης της επιδερμίδας, τόσο το καλύτερο – και προσπαθήστε να μην σταματάτε ή να μην αλλάζετε προϊόντα πολύ απότομα». Όταν χρησιμοποιείτε απολεπιστικά, ειδικά σχεδιασμένα για την ευαίσθητη επιδερμίδα, είναι καλύτερο να τα εφαρμόζετε στο τέλος της ημέρας, καθώς, αφού αφαιρούν τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδα σας, μπορεί να την καταστήσουν πιο ευάλωτη ενάντια στο φως και στις ακτίνες του ήλιου. Τέλος, η ενυδάτωση είναι απαραίτητη για την πλήρη αξιοποίηση του προγράμματος περιποίησής σας. Μετά τον καθαρισμό, η Nina συνιστά να δείξετε στην επιδερμίδα σας όλη την τρυφερότητα που της αξίζει, εφαρμόζοντας ένα δροσιστικό σπρέι πριν από την ενυδατική σας. Εφαρμόστε άφθονο Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy και μια πλούσια, ενυδατική κρέμα νυκτός = η αλάνθαστη συνταγή για μεταξένια επιδερμίδα το πρωί!

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Eye Balm Ενυδάτωσης Ματιών

( 4 γνώμη )

{Όνομα_Προϊόντος}

Ενυδατική Κρέμα Νύχτας

( 10 γνώμη )

go to top