Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Τα πρώτα σημάδια της εμμηνόπαυσης

Αναρωτιέστε για τα πώς, τα πότε και τα γιατί της εμμηνόπαυσης; Μπορεί να βιώνετε κάποιες ασαφείς σωματικές ή ψυχολογικές αλλαγές που δεν μπορείτε να εξηγήσετε, ή ίσως ακόμα και να έχετε ήδη εντοπίσει συγκεκριμένα συμπτώματα που προφανώς σχετίζονται με το νέο αυτό στάδιο της ζωής σας. Ή ίσως, καθώς περνάει ο καιρός, απλώς να θέλετε να μάθετε λίγα περισσότερα πράγματα, ώστε να είστε προετοιμασμένη για όσα σας επιφυλάσσει το μέλλον. Στη Vichy, στόχος μας ήταν πάντοτε να σας στηρίζουμε σε κάθε στάδιο της ζωής σας, συμπεριλαμβανομένης και της εμμηνόπαυσης.

Εμμηνόπαυση – τι ακριβώς σημαίνει τελικά;


Ουσιαστικά, η εμμηνόπαυση είναι η διακοπή της εμμήνου ρύσεως και θεωρείται ότι ξεκινά μετά το πέρας 12 μηνών από την τελευταία περίοδό σας. Συνήθως εμφανίζεται μεταξύ των 45 και 55 ετών, όμως αυτό μπορεί να ποικίλλει, καθώς κάθε γυναίκα είναι διαφορετική. Το προγενέστερο στάδιο είναι η προεμμηνόπαυση.


Γνωρίζατε ότι ο όρος «εμμηνόπαυση» επινοήθηκε το 1816 από τον Γάλλο γιατρό Charles de Gardanne, στο βιβλίο του Avis aux femmes qui entrent dans l’âge critique («Συμβουλές για τις γυναίκες που εισέρχονται στην κρίσιμη ηλικία»). Ωστόσο, η φράση «κρίσιμη ηλικία» δεν είναι και ιδιαίτερα αισιόδοξη. Στη Vichy, δεν βλέπουμε την εμμηνόπαυση σαν ένα τέλος, αλλά σαν μια νέα συναρπαστική αρχή μιας καινούριας ζωής που περιμένει να την ανακαλύψετε.

Τι είναι η προεμμηνόπαυση;


Η προεμμηνόπαυση είναι η μεταβατική περίοδος που μεσολαβεί από τις πρώτες ορμονικές αλλαγές μέχρι την πλήρη εμμηνόπαυση, δηλαδή την οριστική διακοπή της εμμήνου ρύσης. Το στάδιο αυτό επίσης ποικίλλει από γυναίκα σε γυναίκα, αλλά, σε γενικές γραμμές, ξεκινά όταν οι ωοθήκες αρχίζουν να παράγουν λιγότερα οιστρογόνα.

Τα πρώτα σημάδια της εμμηνόπαυσης δεν είναι πάντα εύκολο να εντοπισθούν. Αν δυσκολεύεστε να καταλάβετε αν βρίσκεστε στο στάδιο της εμμηνόπαυσης, αναζητήστε τις παρακάτω ενδείξεις που θα σας βοηθήσουν να το προσδιορίσετε.

  • Προεμμηνοπαυσιακοί κύκλοι
  • Εξάψεις
  • Ευαισθησία στο στήθος
  • Έντονες εναλλαγές διάθεσης και προεμμηνοροϊκού συνδρόμου
  • Μείωση της λίμπιντο
  • Αίσθημα κόπωσης
  • Ανωμαλίες περιόδου
  • Κολπική ξηρότητα και δυσφορία κατά τη διάρκεια του σεξ
  • Συχνοουρία και ακράτεια κατά το φτέρνισμα ή τον βήχα
  • Διαταραχές ύπνου

Για να επιβεβαιώσετε αν έχετε εισέλθει στο στάδιο της προεμμηνόπαυσης, μπορείτε να ελέγξετε τα επίπεδα των ορμονών σας με μια αιματολογική εξέταση.

Ελέγχοντας τα συμπτώματα


Μην φοβάστε! Υπάρχουν αρκετές λύσεις για να κρατήσετε υπό έλεγχο τα ενοχλητικά συμπτώματα της εμμηνόπαυσης. Συμβουλευθείτε τον γιατρό σας για το πώς να ρυθμίσετε τις εξάψεις.

Πολύ σημαντική από αυτήν την άποψη είναι και η υιοθέτηση ενός πιο υγιεινού τρόπου ζωής. Ποτέ δεν είναι αργά, λοιπόν, για να ξεκινήσετε γυμναστική, να κόψετε το κάπνισμα και να μειώσετε το αλκοόλ. Είναι επίσης καλό να διατηρείτε το βάρος σας σε φυσιολογικά επίπεδα, να κοιμάστε σωστά και να έχετε όσο το δυνατόν πιο ισορροπημένη διατροφή.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Αντιγηραντική κρέμα για το περίγραμμα ματιών & χειλιών

( 2 γνώμη )

go to top