Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Σπυράκια στο πρόσωπο

Σπυράκια; Όχι πια!

Σπυράκια στο πρόσωπο

Με κάθε πρώτο κόκκινο σημαδάκι που εμφανίζεται στο πρόσωπο σας, σας πιάνει πανικός; Με κάθε νέο σπυράκι αναρωτιέστε «γιατί να μου συμβαίνει εμένα αυτό»;  Όταν γίνεται… αυτή η «προσωπική» επανάσταση, εσείς δε θέλετε ούτε να βγείτε από το σπίτι; Δεν πρέπει να το βλέπετε έτσι… γιατί η ακμή δεν είναι  πια ένα άλυτο πρόβλημα. Αντίθετα, με όλες τις θεραπείες και τα κατάλληλα προϊόντα τα σπυράκια έχουν ημερομηνία λήξης που φεύγουν χωρίς σημάδια που να σας τα θυμίζουν. Πάντα όμως, ιδιαίτερα στα πιο επίμονα περιστατικά, με την καθοδήγηση του δερματολόγου σας.

Τι είναι η ακμή; Η ακμή (λατινική ονομασία Acne Vulgaris) είναι μια αρκετά κοινή δερματική πάθηση που πλήττει κυρίως τους νέους. Σύμφωνα με τις στατιστικές 9 στις 10 περιπτώσεις παρατηρούνται σε νεαρές ηλικίες και κυρίως στην εφηβεία, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορεί να εμφανιστεί και αργότερα σε ενήλικα άτομα. Η κοινή ακμή συνήθως επηρεάζει το πάνω μέρος του σώματος και κυρίως το πρόσωπο. Αυτός είναι και ο συνηθέστερος τύπος της.
Ακμή η εφηβική: Η ακμή θεωρείται η συχνότερη φλεγμονώδης δερματοπάθεια των νέων. Εμφανίζεται σε όλο το πρόσωπο κυρίως κατά την εφηβική περίοδο (14-18 στα κορίτσια, 15-19 στα αγόρια) .  Η ακμή δεν είναι ένα πρόβλημα που αφορά αποκλειστικά τους εφήβους, καθώς μπορεί να εμφανιστεί ξαφνικά στην ενήλικη ζωή του ατόμου.
Ακμή των ενηλίκων: Φυσικά και υπάρχει!  Εμφανίζεται ξαφνικά μετά την ηλικία των 25  ακόμα και αν δεν είχατε ποτέ ιστορικό πριν. Σε αντίθεση με την εφηβική ακμή, η ενήλικη εντοπίζεται κυρίως στην περιοχή κάτω από τη μύτη, στα μάγουλα, το πιγούνι και τον λαιμό και απασχολεί το θηλυκό πληθυσμό. Αν και δεν είναι ξεκάθαροι οι λόγοι δημιουργίας της ακμής, ανάμεσα στις αιτίες που την πυροδοτούν  είναι κυρίως οι ορμονικές μεταβολές, το στρες, η διατροφή ενώ σημαντικό ρόλο παίζει και ο κληρονομικός παράγοντας. Συχνά η εμφάνιση ακμής στην ενήλικη ζωή έχει τα ίδια συμπτώματα με την εφηβική ακμή.

Σπυράκια και το καλοκαίρι; Και όμως υπάρχουν!

Σπυράκια στο πρόσωπο

Ενώ το καλοκαίρι, αρχικά, τα σπυράκια στο πρόσωπο μειώνονται, λόγω της έντονης ηλιοφάνειας και του θαλασσινού νερού που ξηραίνει την επιδερμίδα με αποτέλεσμα να μειώνεται η λιπαρότητα, μετά από κάποιο διάστημα το φαινόμενο επανεμφανίζεται, και για αυτό το λόγο δεν συνίσταται η διακοπή της συνήθης περιποίησης μας.  Φυσικά μην ξεχνάτε τo beauty routine σας! Κάντε πολύ καλό  και βαθύ καθαρισμό της επιδερμίδας και χρησιμοποιείτε καθημερινά προϊόντα φροντίδας ειδικά σχεδιασμένων για λιπαρή επιδερμίδα. Η πλήρης και αξιόπιστη  σειρά από  προϊόντα καθαρισμού και περιποίησης που καταπολεμούν τις ατέλειες της ενήλικης επιδερμίδας  από τη VichyΝormaderm μεταμορφώνει κυριολεκτικά την επιδερμίδα.  Καλό θα ήταν να αποφύγετε τη χρήση λαδιών ή πολύ λιπαρών αντηλιακών τα όποια επιβαρύνουν τη λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες και διαλέξτε υφές κατάλληλες για τη δική σας επιδερμίδα.  Κάντε ακριβώς το ίδιο και τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού με την αρχή του φθινοπώρου, τότε που αυξάνεται η λιπαρότητα του δέρματος και της ακμής.

«ΚΑΛΥΦΘΕΙΤΕ !»

Σπυράκια στο πρόσωπο

Αν νομίζετε ότι η επιδερμίδα που έχει ατέλειες δεν μπορεί να έχει την υψηλή κάλυψη χωρίς το πρόσωπο να μοιάζει με μάσκα, κάνετε λάθος. Η απάντηση που θα σας … καλύψει απόλυτα και φυσικά έρχεται από την VICHY. H σειρά Dermablend επιτυγχάνει πλήρη και άμεση διόρθωση των ατελειών της επιδερμίδας ακόμα και των πιο έντονων (κοκκινίλες, μαύροι κύκλοι και δυσχρωμίες, λεύκη, εκ γενετής σημάδια κ.λπ.)  χωρίς να αφήνει ίχνη και αποτέλεσμα μάσκας.
Η επιδερμίδα είναι ομοιόμορφη, λεία, λαμπερή και ματ για 16 ώρες καθώς η Dermablend πετυχαίνει, μετά από 4 εβδομάδες εφαρμογής, μείωση των ατελειών κατά -49% .

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

go to top