OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Κρέμες Αδυνατίσματος: Πώς να τις εφαρμόσετε σωστά

Πώς θα θριαμβεύσετε ενάντια στην κυτταρίτιδα; Απλώνοντας την κρέμα αδυνατίσματος με ένα μασάζ που δρα προσφέροντας άμεσα και διαρκή αποτελέσματα. Και γιορτάστε τη νίκη σας.

Κρέμες Αδυνατίσματος: Πώς να τις εφαρμόσετε σωστά

Είτε λεπτές είτε παχουλές, η κυτταρίτιδα απασχολεί τις γυναίκες όλων των σωματότυπων σε ποσοστό μεγαλύτερο του 80%. Απενοχοποιηθείτε λοιπόν! Σκεφτείτε στρατηγικά και ακολουθήστε τις συμβουλές του Gil Amsallem, κινησιοθεραπευτή και συγγραφέα οδηγού αυτομασάζ. Για να καταπολεμήσετε την τόσο αντιπαθητική κυτταρίτιδα απλώστε την κρέμα αδυνατίσματος με ένα εξειδικευμένο μασάζ που προσφέρει άμεσα και διαρκή αποτελέσματα.

Κρέμα αδυνατίσματος: η αποτελεσματική τακτική για να επιτύχετε τους στόχους σας

Αρχικά, προσδιορίστε τον τύπο κυτταρίτιδας που δημιουργεί πρόβλημα στη σιλουέτα σας: - Η κυτταρίτιδα είναι λιπώδης όταν σχετίζεται με υπερβολική αποθήκευση λίπους. - Είναι η λεγόμενη ινώδης σε περίπτωση δυσλειτουργίας του κολλαγόνου. - Και μιλάμε για κυτταρίτιδα οφειλόμενη σε κατακράτηση νερού όταν επικρατεί κακή κυκλοφορία του αίματος και κακή λεμφική κυκλοφορία. Τα διάφορα μασάζ κατά της κυτταρίτιδας που υπάρχουν δρουν σε όλα τα μέτωπα, στοχεύοντας αποτελεσματικά στις περιοχές που παρουσιάζουν πρόβλημα. Σε συνδυασμό με μια κρέμα αδυνατίσματος, αυτές οι κινήσεις δρουν στην κατεύθυνση της αποσυμφόρησης των λιπωδών κυττάρων, τη διασπορά υγρών, την τόνωση του επιδερμικού ιστού και του μυικού ιστού. Δρώντας στο σύνολο αυτών των φαινομένων, επιτρέπουν τη βελτίωση της κατάστασης της επιδερμίδας. Είστε έτοιμη να ξεκινήσετε; Δράση! 5 ημέρες την εβδομάδα, πρωί και βράδυ, 10 λεπτά αφιερωμένα στην εφαρμογή της κρέμας αδυνατίσματος και τα αποτελέσματα θα φανούν!

Απλώστε σωστά την κρέμα αδυνατίσματος: ένα οπλοστάσιο τεχνικών

Απλώστε τις κρέμες αδυνατίσματος με μεγάλες κινήσεις Ξεκινώντας από τα πόδια, αφήστε τα χέρια σας να γλιστρήσουν σε ολόκληρο το μήκος της κάθε γάμπας και προχωρήστε με αργές ανοδικές κινήσεις προς τους γοφούς. Επαναλάβετε την κίνηση 20 φορές στο μπροστινό μέρος των ποδιών, στο πίσω, στην εσωτερική και στην εξωτερική πλευρά… Με αυτό τον τρόπο, ξανασμιλεύετε τη σιλουέτα σας! Συνεχίστε ασκώντας ελαφριά πίεση Τώρα που έχετε διεγείρει την κυκλοφορία της επιδερμίδας, απαλλάξτε τα κύτταρα απ' ότι είναι περιττό ασκώντας πίεση στις κοιλότητες του σώματός σας, όπως είναι οι καμάρες των πελμάτων, οι κοιλότητες πίσω από τα γόνατα, οι κοιλότητες από τη βουβωνική χώρα ως την κλείδα, οι κοιλότητες κάτω από το βραχίονα και στην περιοχή του λαιμού… Η πίεση πρέπει να είναι ήπια, ρυθμική, επαναλαμβανόμενη. Μετρήστε περίπου 3-5 κινήσεις ανά περιοχή. Και τέλος… ρολάρετε! Για να απλώσετε μια κρέμα αδυνατίσματος αποτελεσματικά, ολοκληρώστε τη διαδικασία με την πιο γνωστή κίνηση στα πλαίσια του μασάζ αδυνατίσματος, «ρολάροντας» την επιδερμίδα σας. Αυτή η τονωτική κίνηση βοηθά στη βελτίωση της ποιότητας και της υγείας της επιδερμίδας σας. Πείτε αντίο στην όψη «φλοιού πορτοκαλιού»! Πιάστε την επιδερμίδα ανάμεσα στον αντίχειρα και στο δείκτη, ανασηκώστε τη και «ρολάρετέ» την κατά μήκος και κατά πλάτος. Η τεχνική αυτή είναι πολύ αποτελεσματική στους γλουτούς, στο εσωτερικό των μηρών, στη μέση, στην κοιλιά, αλλά και στο εσωτερικό του μπράτσου… Το ρολάρισμα θα μειώσει ορατά το τοπικό πάχος.

Οι χαριστικές βολές ενάντια στην κυτταρίτιδα

Επωφεληθείτε από τις διακοπές, το μπάνιο στη θάλασσα ή στην πισίνα για να κάνετε ασκήσεις που να περιλαμβάνουν χτυπηματάκια των ποδιών και κινήσεις στο νερό σαν να κάνετε ποδήλατο. Επίσης, «περπατήστε» μέσα στο νερό ή κάντε μια βόλτα στην παραλία. Έτσι, τονώνετε την κυκλοφορία του αίματος από τα πόδια ως την καρδιά. Γεμίστε με οξυγόνο, αφιερώστε χρόνο ώστε να τρώτε καλύτερα και να κοιμάστε περισσότερο… και δοκιμάστε το μασάζ με παγάκια! Κάθε πρωί, ολοκληρώστε το αυτομασάζ σας χρησιμοποιώντας ένα παγάκι. Το ψύχος θα τονώσει την κυκλοφορία και θα δράσει ως αναλγητικό και αντιφλεγμονώδες. Με τις παραπάνω κινήσεις, θα έχετε το μέγιστο όφελος από την κρέμα αδυνατίσματος…

go to top