OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο


ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
ΑΝΑΠΤΥΓΜΕΝΟΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ.

Η υγεία της επιδερμίδας επηρεάζεται σημαντικά από τους πολυάριθμους εξωγενείς και ενδογενείς παράγοντες του εκθεσιώματος και επιδεινώνεται από τον αντίκτυπό τους.

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ 7 ΣΗΜΕΙΩΝ ΓΗΡΑΝΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

Skin ageing algorithm logo
Skin ageing algorithm background

Η Ζωή στην πόλη και η ευαίσθητη επιδερμίδα

Είτε πρόκειται για τη ρύπανση ή είτε για τον ατελείωτο χρόνο που δαπανάται στο γραφείο, οι γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα επηρεάζονται περισσότερο από τους παράγοντες καταπόνησης της ζωής στην πόλη.

Η Ζωή στην πόλη και η ευαίσθητη επιδερμίδα

Διαβάστε παρακάτω και μάθετε ποιοι είναι μερικοί από τους πιο συνήθεις υπόπτους που «αναστατώνουν» την ευαίσθητη επιδερμίδα.

Πώς μπορεί το exposome να βλάψει την ευαίσθητη επιδερμίδα μου;


Ξέρουμε ότι, στην προσπάθειά μας να εξασφαλίσουμε το πιο λαμπερό μέλλον για την επιδερμίδα μας, είναι σημαντικό να είμαστε σίγουρες ότι την προστατεύουμε ενάντια στους εξωτερικούς επιθετικούς παράγοντες –γνωστούς ως exposome– που ενδέχεται να πυροδοτήσουν αρνητικές αντιδράσεις κάτω από την επιφάνεια της επιδερμίδας μας. Όπως είναι αναμενόμενο, κάποιες από τις μεγαλύτερες απειλές για την υγεία της επιδερμίδας μας –όπως οι ακτίνες
UV, η ρύπανση και το στρες– καθίστανται ακόμη πιο επικίνδυνες αν ζούμε στην πόλη, όπου τα μέσα μαζικής μεταφοράς και η ρύπανση αποτελούν σημαντική πηγή προβλημάτων. Αυτό είναι αρκετά άσχημο για όσες από εμάς έχουν κανονική επιδερμίδα και ζουν σε πυκνοκατοικημένες, αστικές περιοχές, όμως οι γυναίκες με ευαίσθητη επιδερμίδα πρέπει να δίνουν έξτρα προσοχή. Η πολύ ευαίσθητη επιδερμίδα ενδέχεται να αντιδράσει πιο έντονα, όταν εκτεθεί σε παράγοντες όπως η ρύπανση, η ακτινοβολία UV, η διατροφή και το στρες. Γι’ αυτό, αν μένουμε στην πόλη, η φροντίδα της επιδερμίδας μας είναι δυο φορές πιο σημαντική.

Συμβουλές για την καθημερινή προστασία της επιδερμίδας σας


Ευτυχώς, ακολουθώντας μερικές βασικές συμβουλές, μπορείτε να μειώσετε τα συμπτώματα της ευαισθησίας που σχετίζονται με τη ζωή στην πόλη. Οι έντονες μεταβολές του καιρού μπορεί να προκαλέσουν ξηρότητα στην επιδερμίδα, γι’ αυτό επιλέξτε προϊόντα εντατικής ενυδάτωσης που θα συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του επιδερμικού φραγμού. Αυτό θα ενισχύσει την ικανότητα της επιδερμίδας να συγκρατεί το νερό – απαραίτητο στην προσπάθειά της να αντισταθμίσει τις συνέπειες της υπερβολικής ζέστης το καλοκαίρι ή του χειμωνιάτικου κρύου. Σε ό,τι αφορά τις βλαβερές επιπτώσεις του ήλιου και της ρύπανσης, προσπαθήστε να επιλέγετε προϊόντα περιποίησης πλούσια σε αντιοξειδωτικά, τα οποία θα εμποδίσουν τις ελεύθερες ρίζες από το να διαταράξουν τις βαθύτερες στοιβάδες της επιδερμίδας. Αν σας ανησυχούν ιδιαίτερα οι βλάβες που προκαλεί ο ήλιος, να θυμάστε να επαναλαμβάνετε την εφαρμογή του αντηλιακού σας κατά τη διάρκεια της μέρας. Τέλος, είναι γνωστό ότι η συστηματική άσκηση είναι εξαιρετικά ευεργετική για την υγεία και τη λάμψη της επιδερμίδας. Η εφίδρωση, μάλιστα, είναι πολύ ωφέλιμη για την ευαίσθητη επιδερμίδα, καθώς διεγείρει την κυκλοφορία και συμβάλλει στην απομάκρυνση των τοξινών. Φροντίστε απλώς να καθαρίζετε σωστά την επιδερμίδα σας μετά την άσκηση, και μην ξεχνάτε να αναπληρώνετε τα επίπεδα υγρασίας στο σώμα σας για να κάνετε την επιδερμίδα σας πιο δυνατή και πιο σφριγηλή.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Eye Balm Ενυδάτωσης Ματιών

( 4 γνώμη )

go to top