Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Αντηλιακά για παιδιά: δημιουργήστε ρουτίνα μαζί τους

Είναι γνωστό ότι τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί προτεραιότητα η σωστή και συνεχής εφαρμογή του παιδικού αντηλιακού. Παρότι πολύ σημαντικό για την ασφάλεια του δέρματος των παιδιών, το να καταφέρεις να πείσεις ένα παιδί να φορά επαναλαμβανόμενα το παιδικό αντηλιακό δεν είναι όσο εύκολο ακούγεται. Τα παιδιά ζουν το τώρα, συχνά δεν έχουν την ίδια υπομονή και πειθαρχία των ενήλικων ενώ, ειδικά την περίοδο των διακοπών, είναι αρκετά δύσκολο να τα πείσουμε να εγκαταλείψουν το παιχνίδι ώστε να κάνουν στιγμιαία κάτι που στα μάτια τους φαντάζει τρομερά βαρετό. Πώς, λοιπόν, μπορούμε να κάνουμε τα παιδιά να δέχονται πιο εύκολα τις εφαρμογές του παιδικού αντηλιακού;

Δημιουργήστε ρουτίνα.

Τα παιδιά αγαπούν τη ρουτίνα, μιας και θέτει τον κόσμο που ακόμα μαθαίνουν κάτω από κανόνες και τα βοηθάει να αφομοιώνουν καλύτερα την πραγματικότητα γύρω τους. Μπορείτε, λοιπόν, να θέσετε μια ρουτίνα που θα περιστρέφεται γύρω από τις επαναλήψεις του παιδικού αντηλιακού. Για παράδειγμα, ρουτίνα είναι να μάθετε στα παιδιά ότι φοράμε το αντηλιακό αμέσως μετά το μαγιό και πριν το καπέλο.

Χρησιμοποιήστε και άλλους τρόπους προστασίας.

Το αντηλιακό για παιδιά είναι φτιαγμένο να χαρίζει προστασία απέναντι στις βλαβερές συνέπειες τις ακτινοβολίας του ήλιου. Το παιδικό αντηλιακό δρα σίγουρα καλύτερα, όταν συνδυάζεται με ένα καπέλο, με ομπρέλα, ή όταν τα παιδιά φορούν μια ελαφριά μπλούζα και τη βγάζουν μόνο όταν κάνουν βουτιά. Εκτός από τη συνολική προστασία που προσφέρει ο συνδυασμός παιδικού αντηλιακού με άλλους τρόπους προστασίας, οι γονείς δεν χρειάζεται να ανησυχούν τόσο συχνά για τις επαναλήψεις του παιδικού αντηλιακού, τουλάχιστον όσο θα χρειαζόταν σε περίπτωση που τα παιδιά έμεναν εντελώς ακάλυπτα για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μην το αφήσετε τελευταία στιγμή.

Είναι γνωστό ότι τα παιδιά λατρεύουν το καλοκαίρι. Μόλις φτάσουν στην παραλία, το μόνο τους μέλημα είναι να τρέξουν για βουτιά και να παίξουν με τα θαλάσσια παιχνίδια τους. Εφόσον επιχειρήσετε να εφαρμόσετε για πρώτη φορά το παιδικό αντηλιακό εκεί, είναι δεδομένο ότι θα δημιουργηθεί γκρίνια στα παιδιά και ενδεχομένως τριβές. Η καλύτερη λύση, η οποία είναι και πιο σωστή για λόγους  καλύτερης προστασίας, είναι να κάνετε την πρώτη εφαρμογή αντηλιακού για παιδιά στο σπίτι, πριν αναχωρήσετε για την παραλία. Για τα μωρά, θα είναι ευκολότερο να εφαρμόσετε το παιδικό αντηλιακό αφού τα δέσετε στο κάθισμα του αυτοκινήτου, μιας και θα περιορίσετε τις ασταμάτητες και αυθόρμητες κινήσεις τους.

Κάντε το παιδικό αντηλιακό παιχνίδι.

Τα παιδιά είναι ιδιαίτερα δεκτικά στο παιχνίδι, και σε όλες τις όψεις της καθημερινότητας που έχουν μια ευχάριστη νότα ή συμπεριλαμβάνουν ένα σύντομο παιχνίδι. Το ίδιο μπορεί να ισχύσει και με την εφαρμογή του παιδικού αντηλιακού. Μπορείτε, σε κάθε εφαρμογή, να τραγουδάτε ένα σύντομο τραγουδάκι ή να βάζετε μία χαρούμενη πινελιά, ζωγραφίζοντας  με το παιδικό αντηλιακό έναν ήλιο ή ένα χαμόγελο στο σώμα των παιδιών.

Χρησιμοποιήστε αντηλιακό spray για παιδιά.

Πολλές φορές αναζητούμε την ευκολία μέσα από μεθόδους και διάφορα tips, ενώ η ευκολία βρίσκεται έτοιμη στα χέρια μας. Το αντηλιακό spray για παιδιά διατηρεί όλα τα υψηλά standards προστασίας της παιδικής επιδερμίδας από τον ήλιο, ενώ είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο στην εφαρμογή του.  Μπορείτε, λοιπόν, να χαρίσετε την προστασία που αξίζει η επιδερμίδα των παιδιών κάνοντας τις εφαρμογές του αντηλιακού παιχνιδάκι.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

{Όνομα_Προϊόντος}

Αντηλιακό Spray για Παιδιά SPF 50+
Κατά της Άμμου

( 1 γνώμη )

go to top