Φροντίστε την επιδερμίδα σας με ένα αντηλιακό σπρέι

Η ζωή του πλανήτη αλλά και η δική μας, είναι απόλυτα εξαρτημένη από το φως του ήλιου. Οι ζεστές ακτίνες του που φτάνουν στη γη είναι ζωτικής σημασίας τόσο για την σωματική όσο και για την ψυχική υγεία μας, καθώς ενεργοποιούν την παραγωγή της πολύτιμης για τα οστά και το ανοσοποιητικό μας βιταμίνης D, βελτιώνουν τους καρδιακούς ρυθμούς και την ποιότητα του ύπνου, βοηθούν στη συγκέντρωση, μας κάνουν να αισθανόμαστε ευτυχισμένοι και ήρεμοι ενεργοποιώντας την παραγωγή της σεροτονίνης κ.α. Για όλα αυτά –και ειδικά για την παραγωγή της βιταμίνης D- δεν χρειαζόμαστε περισσότερα από 10-15 λεπτά έκθεσης στον ήλιο, 2 με 3 φορές την εβδομάδα, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας. Στην πράξη, όμως, η έκθεσή μας στον ήλιο είναι καθημερινή, συνήθως μεγαλύτερης διάρκειας από αυτά τα προτεινόμενα λεπτά, ενώ στις καλοκαιρινές διακοπές... απογειώνεται! Και τότε ο ήλιος έρχεται να δείξει την σκοτεινή, επικίνδυνη πλευρά του καθώς από ευεργέτης μεταμορφώνεται σε εχθρό, βλάπτοντας σοβαρά την επιδερμίδα σε κυτταρικό επίπεδο.

Όπως εξηγούν οι ειδικοί, όλοι γεννιόμαστε με ένα «Ηλιακό Κεφάλαιο», το οποίο δεν είναι άλλο από την περιορισμένη φυσική ικανότητα του δέρματός μας να διαφυλάσσει και να επανορθώνει το κεφάλαιο υγείας του από τις φθορές που προκαλούν οι ακτίνες UV –συγκεκριμένα:

  • Οι UVB ευθύνονται για τα ηλιακά εγκαύματα και τον καρκίνο του δέρματος
  • Οι UVA προκαλούν οξειδωτικό στρες που οδηγεί στη φωτογήρανση (κηλίδες, ρυτίδες κ.λπ) καθώς και βλάβες στο DNA των κυττάρων, ενώ συνδέονται και αυτές με την εμφάνιση καρκίνου του δέρματος
  • Οι μακρές UVA, λόγω του μεγαλύτερου μήκους κύματός τους, διεισδύουν βαθύτερα στο δέρμα και είναι οι πιο επικίνδυνες από τις UVA.

Με κάθε έκθεση στην ακτινοβολία UV, συσσωρεύονται βλάβες τόσο στην επιφάνεια της επιδερμίδας όσο και πιο βαθιά, σε κυτταρικό επίπεδο. Με την πάροδου του χρόνου αυτές οι βλάβες, οι οποίες δρουν αθροιστικά, γίνονται ορατές και πιο επίμονες, το δέρμα χάνει την ποιότητά του ενώ ο κίνδυνος για την εμφάνιση πιο σοβαρών δερματικών προβλημάτων, είναι υπαρκτός. Για όλους αυτούς τους λόγους – αλλά και γιατί δεν μπορούμε να ζούμε μονίμωςυπό... σκιά - η προστασία με μια προηγμένη αντηλιακή σύνθεση είναι ζωτικής σημασίας για το δέρμα, όχι μόνο το καλοκαίρι αλλά και μέσα στην πόλη, στα σημεία που μένουν εκτεθειμένα στην ηλιακή ακτινοβολία.

Το νέο αντηλιακό σπρέι σώματος Capital Soleil Cell Protect Water Fluid Spray ανεβάζει ψηλά τον πήχυ της αντηλιακής προστασίας καθώς παρέχει προηγμένη προστασία σε 4 επίπεδα (απέναντι στις ακτίνες UVB, UVA και τις μακρές UVA καθώς και στο οξειδωτικό στρες), προλαμβάνοντας τις βλάβες που προκαλεί ο ήλιος στο δέρμα, ακόμα και σε κυτταρικό επίπεδο. Η δύναμη και η αποτελεσματικότητα αυτού του αντηλιακού σπρέι οφείλεται στην πιο προηγμένη τεχνολογία UV αυτή τη στιγμή: την τεχνολογία Netlock. Κατοχυρωμένη με πολλαπλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, η τεχνολογία Netlock «παγιδεύει» τα φίλτρα UV μέσα σε μικροσταγονίδια τζελ, τα οποία σχηματίζουν ένα εξαιρετικό λεπτό, ομοιόμορφο και αόρατο προστατευτικό φιλμ κατά την εφαρμογή του προϊόντος στην επιδερμίδα, το οποίο είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό, την άμμο και τον ιδρώτα. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζει υψηλή, προηγμένη αντηλιακή προστασία σε κυτταρικό επίπεδο ενώ χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του απορροφάται αμέσως, αφήνει αόρατο τελείωμα σε όλους τους φωτότυπους, 0% λιπαρότητα και 0% λευκά υπολείμματα. Επιπλέον, φροντίζει την επιδερμίδα χάρη στο Υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει εντατικά, το Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy το οποίο είναι πλούσιο σε 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και ενδυναμώνει τον επιδερμικό φραγμό καθώς και τα κλάσματα προβιοτικών που ενισχύουν τις λειτουργίες του.Θα το βρείτε και με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών, με SPF50 , ως Capital Soleil Kids Cell Protect Water Fluid Spray, παρέχοντας προστασία επίσης τεσσάρων επιπέδων και δοκιμασμένο υπό παιδιατρικό έλεγχο.

Στη σύνθεση του νέου Capital Soleil Cell Protect Water Fluid Spray* δεν έχουν θέση αμφιλεγόμενα, οικοτοξικά αντηλιακά φίλτρα (όπως το οκτοκρυλένιο). Τα προϊόντα δοκιμάζονται σε ένα αντιπροσωπευτικό σύνολο υδρόβιων οργανισμών ώστε να μην έχουν δυσμενή αντίκτυπο στη θαλάσσια ζωή ενώ τα μπουκάλια κατασκευάζονται από 100% ανακυκλωμένο & ανακυκλώσιμο πλαστικό.
 
 
* Διαθέσιμο με SPF30, SPF50 για ενήλικες, και SPF50   για παιδιά

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ