Αντηλιακό με χρώμα: Η έξυπνη εναλλακτική για την επιδερμίδα σας

Η προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία δεν είναι καλοκαιρινή υπόθεση μόνο. Είναι μια κίνηση ζωτικής σημασίας για την υγεία και την νεανικότητα της επιδερμίδας σας, με την οποία είναι απαραίτητο να ολοκληρώνετε καθημερινά το πρωινό σας skincare, και τις 365 μέρες του χρόνου, ακόμα όταν ο ήλιος (μοιάζει να) έχει κρυφτεί πίσω από πυκνά σύννεφα!

Ο λόγος είναι γνωστός: έχει πλέον αποδειχτεί, πέρα από κάθε αμφιβολία, ότι η επίδραση της ακτινοβολίας UV έχει σοβαρές βλαπτικές επιπτώσεις στο δέρμα. Η ακτινοβολία UVA είναι κυρίως υπεύθυνη για την φωτογήρανση ενώ η UVB ευθύνεται για τα ηλιακά εγκαύματα και τον καρκίνο του δέρματος – και ο ήλιος είναι η πρωταρχική πηγή της υπεριώδους (UV) ακτινοβολίας. Όμως η επιδερμίδα δεν κινδυνεύει μόνο από τις ακτίνες UV: έχει τεκμηριωθεί ότι το ορατό φως διεισδύει βαθύτερα στο δέρμα σε σχέση με την υπεριώδη ακτινοβολία και μάλιστα πως η δράση του συνδέεται με διαταραχές στην παραγωγή μελανίνης (καφέ κηλίδες) ενώ και το μπλε φως, συγκεκριμένα, το οποίο εκπέμπουν οι digital οθόνες, φαίνεται πως επίσης σχετίζεται με τις ελεύθερες ρίζες και πως πυροδοτεί την εμφάνιση δυσχρωμιών.

Στην παραπάνω εξίσωση, έχει πλέον μπει και άλλος ένας επιβαρυντικός παράγοντας της σύγχρονης ζωής στα αστικά κέντρα, που πρέπει να συνυπολογίσετε: η ρύπανση, η οποία όταν συνδυάζεται με τις ακτίνες UVA, τείνει να επιταχύνει τη γήρανση που οφείλεται στην ακτινοβολία UV. Αυτό είναι το φαινόμενο της «φωτορύπανσης», το οποίο ευθύνεται για πάνω από το 80% των σημαδιών γήρανσης που εμφανίζονται πρόωρα στην επιδερμίδα, καθώς επιταχύνει το οξειδωτικό στρες. Ρυτίδες, σκούρες κηλίδες, έλλειψη σφριγηλότητας είναι τα σημάδια που προκαλεί η φωτορύπανση στο πρόσωπο και που κάνουν την καθημερινή χρήση της σωστής φωτοπροστασίας, απολύτως απαραίτητη!

Αν και οι ειδικοί δεν χάνουν ευκαιρία να τονίζουν τη σημασία της καθημερινής φωτοπροστασίας, οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας και ο πολύ λίγος χρόνος που έχουμε στη διάθεσή μας για το πρωινό skincare, μας κάνουν συχνά να παραλείπουμε το SPF για να περάσουμε κατευθείαν στο μακιγιάζ, αφήνοντας έτσι περιθώριο στην φωτογήρανση να συνεχίζει σιωπηλά τη βλαπτική της δράση. Αν κάτι τέτοιο συμβαίνει και στη δική σας καθημερινότητα, σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα: δεν υπάρχει κανένας λόγος να ρισκάρετε την νεανικότητα και την υγεία της επιδερμίδας σας! Αρκεί μία και μόνο έξυπνη κίνηση, μιαπρωτοποριακή σύνθεση φροντίδας που προσφέρει την απαραίτητη, καθημερινή αντιγηραντική και αντηλιακή προστασία με μία κίνηση! Το Capital Soleil UV-Age Daily παρέχει προηγμένη προστασία UVB SPF50 και UVA PF46 προλαμβάνοντας τη φωτογήρανση ενώ ταυτόχρονα διορθώνει τα ήδη υπάρχοντα σημάδια της, ανάμεσά τους και οι καφέ κηλίδες.

Για να καταπολεμήσει τα σημάδια της φωτογήρανσης που έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους στο πρόσωπο, η Vichy συνδύασε στη σύνθεση του UV-Age Daily ειδικά επιλεγμενα δερματολογικά ενεργά συστατικά σε υψηλής συγκεντρώσεις: 2% νιασιναμίδη, που μειώνει την όψη των κηλίδων δρώντας κατά της μελάγχρωσης, 4% πεπτίδια με αποδεδειγμένη αντιρυτιδική αποτελεσματικότητα, κλάσματα προβιοτικών που καλλιεργούνται σε Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy με διαδικασίες ζύμωσης, τα οποία προάγουν και διαφυλάσσουν την υγιή όψη της επιδερμίδας, και Ιαματικό Ηφαιστειακό Νερό Vichy, που ενισχύει τις φυσικές άμυνες του δέρματος χάρη στα 15 απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία που περιέχει.

Όσο για τη φωτοπροστασία, χάρη στην τεχνολογία NETLOCK, τα φίλτρα UV παγιδεύονται σε μικροσταγονίδια τζελ έτσι ώστε, μόλις το προϊόν εφαρμοστεί στην επιδερμίδα να σχηματίζει ένα εξαιρετικά λεπτό, ομοιόμορφο, ανθεκτικό και αόρατο φίλμ υψηλής προστασίας τόσο από τις ακτίνες UVB  όσο και από τις UVA. Και τα ακόμα καλύτερα νέα; Πλέον, το UV-Age Daily κυκλοφορεί και με χρώμα: ιδανικό αν αγαπάτε το no-makeup makeup, καθώς γίνεται ένα με την επιδερμίδα χαρίζοντάς της διάφανη ομοιομορφία ή αν θέλετε να αφήσετε στην άκρη το αγαπημένο σας makeup τους ζεστούς μήνες και ψάχνετε ένα προϊόν για αέρινη κάλυψη!
 
Ισορροπώντας τέλεια ανάμεσα στη hi-end αντιγηραντική φροντίδα, την υψηλή προστασία και το makeup, το νέο UV-Age Daily με χρώμα είναι το απόλυτο must have για επιδερμίδα νεανική, ομοιόμορφη, φωτεινή και προστατευμένη από τον ήλιο!

skinconsult banner

ΑΝΑΛΥΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ SKINCONSULT

ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΑΣ ΑΝΑΛΥΣΗ