Η ανάκληση ισχύει για τα προϊόντα που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα:

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULE 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Δείγμα - Μονοδόση

Περιγραφή Προϊόντος

ech lift amp int 1,8ml

Κωδικός

MΒ223800 / ΜΒ223801

EAN

30157880

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 30 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

Προϊόν προς πώληση – Συσκευασία 30 τμχ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1,8 ml x 30 PT/SP/gr

Κωδικός

MΒ167000 / MB167001

EAN

3337875670630

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Όνομα Προϊόντος

LIFTACTIV PEPTIDE-C AMPOULES 10 x 1.8ml

Κατηγορία Προϊόντος

ΔΕΙΓΜΑ / ΔΩΡΟ

Περιγραφή Προϊόντος

LIFT AMP 1.8 ml x10 gift

Κωδικός

VGR04875 / VGR05269/ MB180300 / MB180301 / MB225600

EAN

5201100531813 / 5201100549443 / 30162990 / 3337875708180

Προς ενημέρωσή σας, εναλλακτικά του προϊόντος LiftActiv Peptide-C Ampoules, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ορό Vichy Liftactiv Supreme Vitamin C, ένα εξαιρετικά συμπυκνωμένο δερματολογικό προϊόν με 15% καθαρή βιταμίνη C. Απαντά στις ίδιες ανάγκες, προσφέροντας μια διαφορετική και εύκολη μέθοδο εφαρμογής χάρη στο σταγονόμετρο.

OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

Test Ομορφιάς: εσείς πώς τα πάτε με τα άλατα του νερού;

Η επιδερμίδα του προσώπου σας «τραβάει», εμφανίζει κοκκινίλες, η επιδερμίδα των χεριών σας είναι λίγο τραχιά μετά το πλύσιμο… Καθώς φαίνεται, το νερό της βρύσης στην περιοχή σας είναι σκληρό, δηλαδή παρουσιάζει μεγάλη συγκέντρωση αλάτων ή είναι πιθανόν να περιέχει χλώριο. Αυτός, ωστόσο, δεν είναι λόγος για να το αποφύγουμε εντελώς: «Λίγο δροσερό νερό το πρωί στην επιδερμίδα μας συσφίγγει τους πόρους και την κάνει πιο λαμπερή» επιβεβαιώνει ο Δρ. Le Maitre. Οπότε τι πρέπει να κάνουμε όταν το νερό της περιοχής μας έχει πολλά άλατα; Ο δερματολόγος μας σας δίνει τις απαντήσεις.

Αν ζείτε στην πόλη, μακριά από φυσικές πηγές νερού, τα αποσκληρυντικά μπορεί να αποτελούν καλή λύση. Με ένα σύστημα φίλτρων, το σκληρό νερό καθαρίζεται από τα άλατα και το χλώριο. Έτσι η επιδερμίδα προστατεύεται από άλατα του νερού και γίνεται όμορφη ξανά. Πριν να προχωρήσετε στην αγορά όμως, μπορείτε να αγοράσετε τους ειδικούς μετρητές σκληρότητας του νερού

Προτιμήστε τις κρέμες καθαρισμού ή τα gels καθαρισμού με δράση ενάντια στα άλατα. Σύμφωνα με τον Michel Le Maître «Ο στόχος είναι να μη βλάψουμε την υδρολιπιδική στοιβάδα η οποία αποτελεί φράγμα προστασίας της επιφάνειας της επιδερμίδας. Οι συνθέσεις που δρουν ενάντια στα άλατα νερού είναι εμπλουτισμένες, για παράδειγμα, με γλυκερίνη για να αντισταθμίσουν τις επιπτώσεις από τα άλατα του σκληρού νερού και να ενισχύσουν την ενυδάτωση της επιδερμίδας.» Ιδανικό!

Χάρη στο γαλάκτωμα ντεμακιγιάζ 3 σε 1 ή στο διάλυμα ντεμακιγιάζ 3 σε 1, δε χρειάζεται να ξεβγάλετε με νερό, αλλά ούτε και να τρίψετε την επιδερμίδα σας. Το μακιγιάζ και οι ρύποιεξαφανίζονται εύκολα. Επίσης, κερδίζετε χρόνο, καθώς χρησιμοποιείτε το ίδιο προϊόν για το πρόσωπο, τα μάτια και τα χείλη! Ο Δρ. Le Maitre δίνει μια επιπλέον συμβουλή: «Μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία ψεκάζοντας την επιδερμίδα σας με ιαματικό νερό προκειμένου να την καταπραΰνετε». Η απόλαυση και η δροσιά που προσφέρει το νερό, χωρίς τα μειονεκτήματά του.

Δεν υπάρχει λόγος να τρίβετε την επιδερμίδα σας για να σιγουρευτείτε ότι θα έχετε αποτέλεσμα. Αγγίξτε την επιδερμίδα σας απαλά και με προσοχή: θα δείτε διαφορά! Ο δερματολόγος Δρ. Le Maitre προτείνει να καθαρίζουμε την επιδερμίδα μας πρωί και βράδυ αλλά επιμένει στη μεγάλη σημασία της σωστής τεχνικής προκειμένου να αποφύγουμε να την κάνουμε να κοκκινίσει ή να παρουσιάσει ξηρότητα. Ανακαλύψτε τις κατάλληλες συνθέσεις και τεχνικές

Αν παρ' όλα αυτά η επιδερμίδα σας παρουσιάζει κάποια ξηρότητα λόγω του σκληρού νερού και των αλάτων του, χρησιμοποιήστε μια λεπτόρρευστη ενυδατική κρέμα ή ένα ενυδατικό serumμετά από τον καθαρισμό. Η δροσιά που προσφέρουν είναι τόσο ευχάριστη όσο η αίσθηση του νερού! «Αυτά τα προϊόντα περιποίησης θα καταπραΰνουν την επιδερμίδα, όπως και ο ψεκασμός με ιαματικό νερό», συμπληρώνει ο Michel Le Maitre.
Michel Le MaitreΔερματολόγος, επιστημονικός συνεργάτης της Vichy

go to top