OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

EΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΗ 
ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΥΣ
ΕΝΑΣ ΑΛΓΟΡΙΘΜΟΣ ΠΟΥ, ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΕΙ ΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ & ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΤΟ ΕΞΑΤΟΜΙΚΕΥΜΕΝΟ ΣΑΣ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ

ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΤΩΡΑ

Skin ageing algorithm background

3 Συμβουλές για την Αντιμετώπιση της Γήρανσης

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

3 Συμβουλές για την Αντιμετώπιση της Γήρανσης

Η γήρανση είναι φυσικά αναπόφευκτη, μια πραγματικότητα που πρέπει απλώς να αποδεχθούμε. Οι ακτίνες UV, η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα, η ρύπανση κλπ αποτελούν το "exposome" και είναι οι παράγοντες εκείνοι που πλήττουν σε μεγάλο βαθμό την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας μας: οι ακτίνες UV μόνο ευθύνονται κατά 80% για τη γήρανση της επιδερμίδας. Μελέτες της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας δείχνουν ότι οι ρύποι εσωτερικών χώρων, όπως αυτοί που οφείλονται στον κλιματισμό ή στη συμπίεση των καμπινών αεροσκαφών, μπορεί να είναι 2 έως 5 φορές υψηλότεροι από τους αντίστοιχους εξωτερικών χώρων.

Μεγαλώστε όμορφα μέσω της έξυπνης ενυδάτωσης

Γιατί η ενυδάτωση είναι τόσο σημαντική για την επιβράδυνση της γήρανσης;
Η επαρκής ενυδάτωση κρατά την επιδερμίδα λαμπερή, απαλή και λεία. Είναι απαραίτητη για την αναστολή της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, και να θυμάστε: εστιάστε στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού, είναι βασικό στοιχείο αν θέλετε να κρατήσετε μακριά αυτά τα πρώτα αόρατα σημάδια!

Ποιος είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της ενυδάτωσής σας;
Ο καλός καθαρισμός είναι το κλειδί για την εξασφάλιση επαρκούς ενυδάτωσης. Για το πρωί, επιλέξτε μια κρέμα καθημερινής φροντίδας, εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά που θα δυναμώσουν την επιδερμίδα σας εκ των έσω. Για τη νύχτα, εφαρμόστε μια κρέμα πλούσια σε βιταμίνες, η οποία θα ενισχύσει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας σας όσο εσείς κοιμάστε.


Έξυπνη προστασία

Γιατί η προστασία είναι τόσο σημαντική για την επιβράδυνση της γήρανσης;
Θωρακίστε την επιδερμίδα σας με τη βοήθεια των αντιοξειδωτικών ουσιών, ενεργών δραστικών συστατικών που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και τη βοηθούν να καταπολεμήσει τους διάφορους επιθετικούς παράγοντες. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως οι ρίζες Baicalin, είναι οι βασικοί σας σύμμαχοι στη μάχη ενάντια στις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών που δημιουργούνται λόγω της ρύπανσης, των ακτινών UV, κλπ.
Ποιος είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας με ηρεμία;
Κάντε προτεραιότητά σας τις κρέμες ημέρας και νυκτός με αντιοξειδωτική δράση, για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας δυνατή και υγιή.
Προτιμήστε τροφές όπως τα βατόμουρα, τη λαχανίδα, τα καρύδια και το πράσινο τσάι: όλες πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικές ουσίες.

Δεξιότητες αντιμετώπισης άγχους

Πώς μπορεί το στρες να επηρεάσει τη στρατηγική σας για την επιβράδυνση της γήρανσης;
Το στρες μπορεί να αλλοιώσει τις λειτουργίες του επιδερμικού φραγμού. Υιοθετήστε θετική στάση μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης: επαρκής ύπνος, σωματική άσκηση, τακτικές χαλάρωσης.
Ποιος είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να παραμείνετε "ζεν";
Δοκιμάστε κάποια δωρεάν online εφαρμογή, όπως το Breathing Zone που αναπτύχθηκε από ειδικούς στην τέχνη της διαχείρισης του στρες. Βλέποντας τη ζωή μέσα από ένα πρίσμα ηρεμίας και γαλήνης, η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο ξεκούραστη και λαμπερή.

go to top