OK

OK Cancel

Ευχαριστούμε!

Κλείσιμο

SKINCONSULTAI

Η εξατομικευμένη ανάλυση γήρανσης του δέρματος που αναπτύχθηκε από δερματολόγους, και λειτουργεί με Τεχνητή Νοημοσύνη.

Κάνε τη διάγνωση τώρα
Skinconsult

3 Συμβουλές για την Αντιμετώπιση της Γήρανσης

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ

3 Συμβουλές για την Αντιμετώπιση της Γήρανσης

Η γήρανση είναι φυσικά αναπόφευκτη, μια πραγματικότητα που πρέπει απλώς να αποδεχθούμε. Οι ακτίνες UV, η έλλειψη ύπνου, το κάπνισμα, η ρύπανση κλπ αποτελούν το "exposome" και είναι οι παράγοντες εκείνοι που πλήττουν σε μεγάλο βαθμό την ανθεκτικότητα της επιδερμίδας μας: οι ακτίνες UV μόνο ευθύνονται κατά 80% για τη γήρανση της επιδερμίδας. Μελέτες της Υπηρεσίας Περιβαλλοντικής Προστασίας δείχνουν ότι οι ρύποι εσωτερικών χώρων, όπως αυτοί που οφείλονται στον κλιματισμό ή στη συμπίεση των καμπινών αεροσκαφών, μπορεί να είναι 2 έως 5 φορές υψηλότεροι από τους αντίστοιχους εξωτερικών χώρων.

Μεγαλώστε όμορφα μέσω της έξυπνης ενυδάτωσης

Γιατί η ενυδάτωση είναι τόσο σημαντική για την επιβράδυνση της γήρανσης;
Η επαρκής ενυδάτωση κρατά την επιδερμίδα λαμπερή, απαλή και λεία. Είναι απαραίτητη για την αναστολή της εμφάνισης λεπτών γραμμών και ρυτίδων, και να θυμάστε: εστιάστε στην ενίσχυση του επιδερμικού φραγμού, είναι βασικό στοιχείο αν θέλετε να κρατήσετε μακριά αυτά τα πρώτα αόρατα σημάδια!

Ποιος είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να μεγιστοποιήσετε τα οφέλη της ενυδάτωσής σας;
Ο καλός καθαρισμός είναι το κλειδί για την εξασφάλιση επαρκούς ενυδάτωσης. Για το πρωί, επιλέξτε μια κρέμα καθημερινής φροντίδας, εμπλουτισμένη με αντιοξειδωτικά συστατικά που θα δυναμώσουν την επιδερμίδα σας εκ των έσω. Για τη νύχτα, εφαρμόστε μια κρέμα πλούσια σε βιταμίνες, η οποία θα ενισχύσει τη φυσική διαδικασία ανάπλασης της επιδερμίδας σας όσο εσείς κοιμάστε.


Έξυπνη προστασία

Γιατί η προστασία είναι τόσο σημαντική για την επιβράδυνση της γήρανσης;
Θωρακίστε την επιδερμίδα σας με τη βοήθεια των αντιοξειδωτικών ουσιών, ενεργών δραστικών συστατικών που ενδυναμώνουν την επιδερμίδα και τη βοηθούν να καταπολεμήσει τους διάφορους επιθετικούς παράγοντες. Τα αντιοξειδωτικά συστατικά, όπως οι ρίζες Baicalin, είναι οι βασικοί σας σύμμαχοι στη μάχη ενάντια στις επιπτώσεις των ελεύθερων ριζών που δημιουργούνται λόγω της ρύπανσης, των ακτινών UV, κλπ.
Ποιος είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να προστατεύσετε την επιδερμίδα σας με ηρεμία;
Κάντε προτεραιότητά σας τις κρέμες ημέρας και νυκτός με αντιοξειδωτική δράση, για να διατηρήσετε την επιδερμίδα σας δυνατή και υγιή.
Προτιμήστε τροφές όπως τα βατόμουρα, τη λαχανίδα, τα καρύδια και το πράσινο τσάι: όλες πλούσιες σε αντιοξειδωτικά και θρεπτικές ουσίες.

Δεξιότητες αντιμετώπισης άγχους

Πώς μπορεί το στρες να επηρεάσει τη στρατηγική σας για την επιβράδυνση της γήρανσης;
Το στρες μπορεί να αλλοιώσει τις λειτουργίες του επιδερμικού φραγμού. Υιοθετήστε θετική στάση μέσω μιας ολιστικής προσέγγισης: επαρκής ύπνος, σωματική άσκηση, τακτικές χαλάρωσης.
Ποιος είναι ο πιο έξυπνος τρόπος να παραμείνετε "ζεν";
Δοκιμάστε κάποια δωρεάν online εφαρμογή, όπως το Breathing Zone που αναπτύχθηκε από ειδικούς στην τέχνη της διαχείρισης του στρες. Βλέποντας τη ζωή μέσα από ένα πρίσμα ηρεμίας και γαλήνης, η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο ξεκούραστη και λαμπερή.

ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ ΜΑΣ

 • {Όνομα_Προϊόντος}
 • ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

  3 λάθη που μπορεί να κάνετε με τις μάσκες αργίλου

  Πρόσωπο

  3 λάθη που μπορεί να κάνετε με τις μάσκες αργίλου

  Η άργιλος χρησιμοποιείται εδώ και καιρό για τις φαρμακευτικές της ιδιότητες, ιδίως σε ό,τι αφορά την περιποίηση της επιδερμίδας. Ωστόσο, οι μάσκες αργίλου για το πρόσωπο εξακολουθούν να περιβάλλονται από αρκετούς μύθους. Παρακάτω εξετάζουμε τρεις συνηθισμένες παρανοήσεις, για να σας βοηθήσουμε να επωφεληθείτε στο μέγιστο από όλα όσα έχει να σας προσφέρει η μάσκα σας.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  Ακμή, κνησμός & εξανθήματα: τα σημάδια άγχους στο σώμα

  Πρόσωπο

  Ακμή, κνησμός & εξανθήματα: τα σημάδια άγχους στο σώμα

  Το στρες δεν επηρεάζει μόνο την ψυχική μας ευεξία: αν δεν κάνουμε κάτι για να το αντιμετωπίσουμε, μπορεί να αρχίσει να έχει αντίκτυπο και στην υγεία του σώματός μας. Παρακάτω εξετάζουμε μερικούς από τους πιο συνηθισμένους τρόπους με τους οποίους το σώμα σας μπορεί να σας λέει ότι πρέπει να πάρετε τα πράγματα πιο χαλαρά.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

  go to top